Kúpelňa menších rozmerov - ukážete fotky?

Ahojte ako mate poriešenú kúpelku menších rozmerov? Jedna má 4,25m2 a druha 4,9m2..real fotky potesia :)
Odpovedať
@henyka86 tak v prvom rade podla mna to niesu mensie kupelne, ja mam 3,2m2 a videl som uz aj mensie a tam uz treba rozmyslat. Poradit ti neporadi asi nikto kedze si nedala podorys a nikto nema vestecku gulu aby vedel ci su to stvorce , alebo obldzniky, kde su dvere, pripadne okno... Ja som si teraz prerabal kupelnu a odporucit mozem zatial ze chod do obkladov 60x60 , ja som daval take a vyzera to naozaj dobre.
Odpovedať
@marek_k je to skor tvar kocka, ja len tak pre inspiraciu som chcela njake fotky vidiet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.google.com/search?tbm=isc...
Odpovedať
Skus pozriet napriklad aj na pintereste, tych obrazkov je velmi vela a myslim, ze viac tipov by si tu dostala, keby si hodila ako realne maju rozmery tie kupelne a v akom tvare ;-)
Odpovedať
podorys zo zakreslenými dverami, oknami a kanalizacnymi vyvodmi by dost pomohol tym co by chceli poradit Jo a este co vsetko do tej kupelne chcete dat. Pocet umývadiel vana, sprcha, pracka, WC, bidet a ci je kupelne rodicovska, hostovska alebo detska...
Odpovedať
Profilova fotka
Minuly mesiac sme dokoncili dve male kupelne v Londyne. Ibe boli 2x2m. Foto mam v blogu.
Odpovedať
Profilova fotka
To nie je zdaleka najmensi rozmer, podla mna v pohode a ak je to este aj kocka, tak s umiestnovanim nebudes mat problemy. Ty nemas podorys?
Odpovedať
Ja mam kupelnu 1.3x1.5 😂 to je mala kupelna... na nete je kopu inspi aj tu je skupinka zamerana na kupelne 😊
Odpovedať
Co vsetko by si chcela do tych kupelni umiestnit? My mame v navrhu 2 kupelne, jedna ma 4,09 m2 tam je sprcha a ziadne wc a druha ma 4,18 m2 a je s vanou a wc. Dalsie wc budeme mat samostatne.
Odpovedať
Profilova fotka
@kreola Podľa mňa to stačí, len záleží či chce mať aj nejaký úložný priestor a tiež ide aj o presnú rozlohu :-)
Odpovedať
Mam podorys jasne..v detskej kupelke bude vana wc umyvadlo so skrinkoi a asi njaky rebrinovy radiator..v nasej vacsej kupelke sprchac wc a umyvadlo..a tiez njaka skrinka na odkladanie..ja nechcem od vas aby ste mi ju navrhli chcela som njake fotky real vidiet..vacsinou co tu vidim na streche tak vsetko su take vacsie kupelky..ale pogooglim si😉Ď
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?