Kúpelňa- dozariadenie

Ahojte strecháči, potrebovala by som pomôcť už len s dozariadením kúpeľne. Teda kúpeľňové doplnky. Chcem si dať urobiť nejakú skrinku pod umývadlo, ale neviem, čo by bolo najlepšie a ako. Kôš na prádlo by som asi tiež chcela mať niekde pod umývadlom, keďže inde miesto na neho nie je. Posielam fotky a prosím o rady ako by to bolo najlepšie. Sme dvaja, ale do budúcnosti rozmýšľame aj o nejakom dieťati. Nad vaňu, teda nad poličku kde je umiestnená drogéria asi kúpim ten stojan na uteráky, aké sú prevažne v hoteloch, aby sa tam dali zavesiť aj osušky. A zvyšok neviem- teda akú skrinku pod umývadlo a kde dať a aké dať doplnky ako vešiak na uteráky pri umývadle a pod. Prosím poraďte
Odpovedať
@lenivica ak môžem poradiť, ja by som asi dala urobiť skrinku pod umývadlo na celú šírku toho výklenku, možno do nej aj zabudovať kôš na prádlo. Chcem sa opýtať, aké máte to svetlo nad umývadlom? Výrobca + kde sa dá kúpiť. Dík.
Odpovedať
I já se přikládám ke skřínce od zdi ke zdi v barvě dveří. Koš na špinavé prádlo by se mohl vejít dovnitř, takhle hrozně ruší dojem z pěkné koupelny. Ještě bych si nechala ve stejném dekoru vyrobit poličku na šampony a mýdla, umístila bych ji nad vanu, stěnu vedle dveří. Pod zrcadlo bych umístila též poličku na věci co stojí na umyvadle. A světlo je myslím z Ikea.
Odpovedať
Svetlo sme kúpili v BA- Inlux na Farského 26 v Petržalke. Je to svetlo značky MAXlight
Odpovedať
@lenkuch80 Svetlo sme kúpili v BA- Inlux na Farského 26 v Petržalke. Je to svetlo značky MAXlight
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@lenivica ďakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
@lenivica pekny obklad ten mate z kade? ;-)
Odpovedať
Pokiaľ máte záujem i o luxusné ergonomické nerezové kúpeľňové doplnky - tak: www.fsb.de
Odpovedať
tiež sa prikláňam k názorom, že dať do toho výklenku vyrobiť presne na mieru skrinku s košom na prádlo vo farbe dverí a nad vaňu poličky tiež vo farbe, ale nepravidelne rozmiestniť. Myslim si, že to bude úplne stačiť. Moc by som to neprepchávala, tá kúpelka nie je moc veľká, a keby ste to prepchali rôznymi vešiakmi a regálmi a pod., pôsobilo by to moc chaoticky. Uteráky si môžete zavesiť na radiátor.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenivica V tej nike sa to malé umývadlo priam stráca. Ak je to možné vymenil by som ho za oveľa väčšie v kombinácii so skrinkou. Fajn by bola i varianta skrinky na mieru na celú šírku niky s umývadlom na dosku, alebo väčším na stenu. Je škoda nevyužiť celú šírku a pripraviť sa tak o miesto a úložný priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?