Kúpeľňa a záchod - spolu, alebo oddelene?

Ahojte, zaujímal by ma váš názor na kúpeľňu spolu zo záchodom. Ste za, alebo záchod radšej samostatný kvôli súkromiu?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za samostatne WC , jednoznacne..... dokonca som za dve WC v dome, tiez jednoznacne.. v tom pripade moze byt jedno v kupelni a druhe samostatne:)
Odpovedať
Suhlasim s katrin ak máš možnosť mať jedno v kupelni a druhe samostatne.
Odpovedať
@lyongirl v dome jednoznačne 2 WC-ka jedno samostatné (minimálne kvôli návštevám) a druhé kúpeľni. Síce my teraz v byte máme WC-ko v kúpeľni, lebo inak sa nedalo a nemám s tým problém (máme v kúpeľni okno), no v dome to budeme mať tak ako som spomínala vyššie :-)
Odpovedať
jedno je samostatné dole v dome a hore v dome je možnosť prerobiť kúpeľnu s WC a tým pádom ju zvačšiť a urobiť ju priestrannú, no stále váham, WC je samostatne, ale vyčšia kúpeľńa ma láka, nakoľko nemá ani okná a je malá a tmavá, tak by sme to prebúrali, zvačšili a presvetlili obkladom a svetlami...
Odpovedať
aby som to napísala správne, sú 2 WC, jedno v dome dole a jedno hore a 1 kúpeľňa, ale je malá a tmavá bez okna, tak zmýšlame urobiť ju spolu s WC...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som jednoznacne za samostatne WC ci uz v dome alebo v byte. Pripadne dva wc ak to dom umoznuje.
Odpovedať
@lyongirl v dome som urcite za dve WC, jedno samostatne a druhe moze byt v kupelni. V byte urcite samostatne WC.
Odpovedať
Moj názor kľudne spolu keďže maš jedno samostatné wc už.. A veľká kúpeľna je fajn...Ja by som tiež chcela..Teraz mam v byte spojenú s wc....Zvykla som si aj keď s priateľom nám vždy narovnako treba :DDDD Ale keďže vy to máte vyriešené že už jedno máte :)
Odpovedať
zatiaľ sme v byte a kúpeľńu máme s WC, tiež sme si už zvykli, ale nemáme žiadne súkromie a máme aj deti a keď vyrastú to bude zas iné, no veď môžu ísť aj dole, ale ak by to bolo oddelene, nemusia behať po celom dome, ale zas bude maličká kúpeľňa, takže asi ju zvačšíme. Ďakujem za názory :-) , som rada, že píšete, pomáha mi to pri rozhodovaní ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
co sa tyka bytu-oddelene co sa tyka domu -poschodovy, jednoznacne dve, minimalne /je fajn aj manzelska toaleta zo spalne/...jedno hore ci oddelene, ci spolu, ale je to vase...a druhe dolu, rozhodne oddelene od toalety-kupelne /je to pre navstevy, patri to k hostovskej-1i na prizemi poschodaku je na nezaplatenie aj v buducnosti/ -prizemny, tiez 2 /pre vas ako rodinu, osobne...a druhe pre vsetkych ostatnych/, jedno z nich oddelene tympadom. ...ja viem, ked clovek byva v byte, mozno sa mu to zda smiesne, pre domacich, pre navstevy... 8-( 8-( 8-( 8-( ale v dome ten priestor a ponuka je, tak to treba vyuzit a je to len velke PLUS.
Odpovedať
Profilova fotka
urcite samostatne WC, a nedavat len do kupelne. V dome davat urcite 2 WC - pri 4 ludoch je to skoro standart. My nakoniec budeme mat 3 :) - vo velkej kupelni, samostatne spojene s technickou miestnostou a v malej kupelni pristupnej zo spalne.
Odpovedať
v panelaku sme po rekonstrukcii...a je super, ze sme dali oddelene wc od kupelne.... do WC sme "vpratali" umyvadielko... prvotne sme chceli spolu, len oddelit trochou steny...a teraz som happy, ked mam "sukromie"
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj ja som jednoznačne za osobitné WC, teraz máme WC v kúpeľni, sme 4 dospelí ľudia, poviem Vám jedna veľká katastrofa, hlavne cez týždeň, keď ideme všetci ráno do práce. V novom dome máme naprojektované 2 WC / 1 x prízemie, 1 x poschodie/ samozrejme oddelene od kúpeľne a čím ďalej od izieb. Čas preveril, že tak je to správne aspoň u nás.
Odpovedať
Profilova fotka
http://lepsiebyvanie.centrum.sk/kupel... jeden clanok...
Odpovedať
My mame 2 WC v kupelniach + jedno samostatne...myslim, ze pokial je priestor na samostatne WC, nie je nad cim rozmyslat.
Odpovedať
V dome su idealne 2 WC, ak sa to da. Ja tu budem asi jedina, ale pre mna je nutnost WC spojene s kupelnou. Nechapem, preco sa to kazdemu vidi ako mensi komfort, pre mna nevyhnutnost. Hlavne zenam sa cudujem, lebo ja si to teda vobec nedokazem predstavit, ze nemam WC v kupelni. Samozrejme, ak je WC spolu s bidetom, to je ina vec. Btw. - mne vobec nevadi, ak som na WC a pobehuje v kupelni manzel, ci syn. A ked potrebujem uplne sukromie, tak sa predsa zamknem a basta. Ale je fakt, ze do domu sme dali WC-ka dve. :-) Pride mi to prakticke hlavne, ked bude u nas navsteva a pod..
Odpovedať
My budeme mat v dome 2 kupelne + 3. priprava na poschodi a vsetky budu s WC, v povodnom projekte bolo samostatne WC ale to som hned zrusila, nech je pekne v kupelni s okienkom, nemam rada tie miniaturne zachodiky s ventilatorom...
Odpovedať
ak je jedno na prizemi a druhe na poschodi, dala by som obe samostatne. dole sa nikdy nikomu nebude chcet ist. :-D
Odpovedať
my máme na prízemí sprchovací kút spojený s WC a na poschodí kúpeľňu a samostatné WC.
Odpovedať
ak je to len trošku mozne, ponechat samostatne wc, teraz mame wc v kupelni a ma to podla mna viac nevyhod ako vyhod, ak vobec nejaku vyhodu..... v dome budu dve, jedno samostatne a jedno v kupelni
Odpovedať
my mame jedno WC v kupelni pri spalni a druhe samostatne, mne zas spolocne WC nevadi, hlavne sa mi paci, ze tym je kupelna priestrannejsia, ja nemam rada stiesnene priestory:-) a keby bolo nahodou "obsadene", mame este jedno... deti na poschodi maju este vlastnu kupelnu...
Odpovedať
@akvi ani mne nevadí, keď mi tam behá manžel a deti, ale čo keď budú mať deti - chalani 18? Asi mi bude vadiť, že tam behajú a im asi tiež nebude po vôli, že im tam behá mama, asi sa už budú hanbiť... A fakt si neviem predstaviť situáciu 4 dospelí ľudia a všetci sa ráno chystajú do roboty, tam asi trošku problém bude...teda neviem, ale myslím si :-) A neviem, ale dole sa asi nikomu nebude chcieť isť...ale ako som písala, priestrannejšia kúpeľńa ma dosť láka...
Odpovedať
súhlasím s katrin21
Odpovedať
ja tiez suhlasim s katrin21, my to budeme mat v dome tiez tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať taktiež dve samostatné wc, je to omnoho lepšie ako spoločne s kúpeľkou... súhlasím s názorom lyongirl, že kým sú deti malinké tak to nevadí...ale keď budú dospelé...
Odpovedať
co tak 2 kupelne a v kazdej WC? ;)
Odpovedať
DONXUAN :-) presne aj my to tak máme, 2 kúpeľne s WC spolu a vtedy nieje a ani nebude žiaden problém :-)) 1. je WC a vaňa ;-) 2. je WC a sprcha ;-) osvedčilo sa ;-) ;-) ;-) ;-) keďže náš dom sú vlastne 2 oddelené byty / mamin a náš/ máme 4 kúpeľne s WC :-D :-D :-D Mamina sa ťažko dala presvedčiť na 2 wc -vraj načo, keď tam býva sama a teraz nám ďakuje, že sme ju presvedčili ;-)
Odpovedať
my dom nemáme možnosť prerobiť na 2 kúpeľne, takže buď budú 2 WC a 1 kúpeľńa, alebo 1 WC dole, a 1 kúpeľńa s WC hore..., lenže tam nastáva ten problém, aj keď manžel žiadny problém nevidí :-D netuším, čo ešte spravíme, ale skôr sa prikláňam k možnosti, že to zostane tak, ako je, lebo súkromie si myslím že je prednejšie... každopádne vďaka za rady ;-)
Odpovedať
@donxuan, my sme mali v projekte(poschodovy domcek) na prizemi wc s umyvadlom, na poschodi velku kupelnu s wc, bidetom, vanou,sprchou.... wc na prízemí sme trosku rozšírili a supli tam aj sprchu, takze ani jedno wc nie je samostatne, ale su to vlastne dve kompletne kupelne.. ak by bola jedna kupelna obsadena, je k dispozicii druha ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
tiež to máme ako lívia76...na prízemí menšia kúpeľka s WC a sprcháčom, na poschodí veľká s WC a vaňou... :-) Nemal by byť teda problém, hlavne že sú dve... ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?