Kúpeľna a WC cena za prácu

Dobrý deň, dostali sme ponuku od murára na vymurovanie a obloženie kúpeľne a WC na 1100 € za robotu, bez materiálu. Zdá sa Vám táto cena primeraná? Kúpeľňa má cca. 3,5 m2 a wc cca. 1 m2. Ďakujem.
Odpovedať
nepises nic konkretne.Co ti bude murovat?myslis jadro v byte,alebo nejaka prerabka v dome?co vsetko bude v cene?
Odpovedať
vymurovanie kupelne a wc za povodne jadro v byte - povedal, ze to je cena za komplet vymurovanie, stierkovanie, oblozenie a dlazdenie.
Odpovedať
@matulik06 aj nas murar nebral kupelnu na m2 ale ako na dielo...lebo ked sa tam pipla s dlaždickami tak nic nezarobi...a bral 1300 € aj to bol znamy...ciže si myslim, že je to dobra cena.
Odpovedať
@misana84 a celkovo vas vysla komplet kupelna a wc aj s materialom cca. kolko?
Odpovedať
@matulik06 asi 3000 eur s tym že my sme celu kupelnu neobkladali...davali sme na 2 steny akrylovu omietku a vo WC cele len omietnute...mame murovany sprchac s dverami Huppe...a WC mame obycajne...nechceli sme geberit...vsetko zavisi aj aky drahy material si vyberete
Odpovedať
@matulik06 my sme prerabali jadro v paneláku a celkovo nas to vyslo aj s dverami cca. 6000Eur. Murar si zobral za robotu 500Eur. Vymurovanie priecok ,polozenie dlažby obkladu, vysparovanie cize komplet. Nezabudli sme na hydroizolaciu pri sprchovom kute a samozrejme murar daval aj sadrokarton. Rozmery kupelne s wc 2,9m x 1,6m. Nedavaj mu ale celu sumu pretoze sa moze stat ze ti uz nepríde :-D V jeden den ti asi aj tak nebude murovat priečky az do vrchu pretoze to bude labilne ak budete davat 12.5 priečku. Tam kde butete davat rozvody vody dajte radsej 150 priecku. Nezabudnite na poriadne odvetranie. Doba nasej prerabky cca 14 dni.
Odpovedať
@blackomt tak to je super cena za pracu, ale celkovo to dost vyslo, my sme dufali tak do 4000 eur bez dveri komplet wc a kupelka, ale uz prestavame dufat :-S no tak to mu urcite nedame.....jedna stena je spolocna s kuchynou a tam ideme davat 10 cm ytong, povedali, ze to staci a medzi wc a kupelnu 7,5 cm ytong.....co sa tyka odvetrania tak aj do wc aj do kupelne planujeme ventilatory.....
Odpovedať
@matulik06 Ahoj pokial ste nenáročný tak tych 4000 by vam malo stačiť. My sme davali sprchovy kut s vanickou. Pozri do mojho albumu je tam vsetko co som kupoval do kupelne okrem ytongu. Viac som zainvestoval do sprchoveho kutu aby som nemusel neskor riesit nekvalitne kuty ala Mercury Market atd.
Odpovedať
@blackomt náročný nie sme, ale keď si napočítame cenu za prácu a plus k tomu ešte treba pripočítať materiál, tak už aj prestávame dúfať, že sa zmestíme......my tiež neplánujeme nakupovať v mercury market - radšej raz drahšie a poriadne ako lacnejšie na chvíľu...ďakujem pozriem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?