Kupelna 192x192(3.65m2) - sprchovy kut

Ahojte, mam kupelnu rozmeru 192x192cm - 3.65m2 a rad by som do nej namiesto vane instaloval sprchovy kut rozmerov 120x90 (pre dvoch). V kupelni sa bude nachadzat sprchovaci kut, pracka a umyvadlo so skrinkami - ma niekto nieco podobne doma a moze to odfotit ako ma priestorovo kupelnu riesenu ? Je kut 120x90 velky pre dvoch alebo staci aj mensi ? Dakujem za vsetky odpovede a fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
my staviame dom a máme podobne veľkú spodnú kupeľku a máme v nej kút 120x90, umývadlo a wc (môže zastupovať práčku :-D ) zatiaľ sa v nej nesprchujeme, lebo ešte nie je zapojená voda, ale kút sa mi zdá priestorovo úplne akurát pre dvoch ľudí, máme odtokový žľab na celú šírku. Dvaja ľudia sa vedľa seba komfortne postavia :) prikladám aj foto pôdorysu, kúpeľka je hneď pri vchode do domu napravo, múrikom je oddelené wc a kút - kút je bližšie k oknu, hneď oproti kútu je umývadlo, myslím, že priestor je využitý tak akurát :)
Odpovedať
@dada318 mozem poziadat o foto ? :) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@qubik nemáme ešte ani osadenú sanitu, je to ešte len holé celé :D zatiaľ sme len zabetonovali žľab a podlahové kúrenie, nemám ani nejakú lepšiu foto, tu je vidieť, keď som fotila zabetónovaný poter - naľavo je vývod na vodu na umývadlo, napravo pred múrikom bude wc a za múrikom kút :) skúste mi napísať koncom roka, už by sme mali mať sanitu aj vodu zapojenú :)
Odpovedať
@qubik Rozmer 180x220 cm. Kút 120x80 cm
Odpovedať
Profilova fotka
My mame jednu mensiu kupelnu 1600x1800 a uplne v pohode. Sprchu som urobil po celej sirke 160x80 a v druhej casti je WC + male umyvadlo. Obaval som sa komfortu v tomto priestore pri sprchovani a pouzivani toalety pretoze nie som "pavuci muz" :D , ale je to bezproblemov.
Odpovedať
Profilova fotka
@martins1 kde si kupoval ten sprchovy kut a kolko stal? myslim tie dvere. my budeme mat tiez sprchu od steny po stenu 140xmax100 cm. este som nezistovala ceny, pretoze tie klasicke sprchy /dvere/ su max 120 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, bol to povodne sprchovy kut 120x80 Ja som prisposobil a pouzil len jednu stranu. Boky som primuroval po 20cm aby sa mi tam presne zmestila ta jedna cast s dverami. Natrafil som na to v Bauhause. Dvierka, posuv aj material ramu sa mi pozdaval a neposobil labilne tak som to zobral a som spokojny. Cena bola cca 200€.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @martins1, dik za info. rozmyslame, ze ked budu velmi drahe tie sprchove dvere na 140 cm, tak asi tiez zamurujeme 1 stranu. normalna velkost je 120 cm, da sa urcite aj viac, ale asi to uz bude akoze atyp. mame este cas sa rozhodnut, tak uvidime.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?