Ktorý variant kúpeľne?

Zdravím Vás, kúpeľňa je široká a krátka. Príliš sa tam špekulovať nedá. Ktorá vizualizácia sa Vám najviac páči? Prípadne ak by Vás napadlo niečo zaujímavé tam aplikovať...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Páči sa mi prvá a štvrtá vizualizácia :)
Odpovedať
Mne sa páči určite druhá ale aj posledná vizualizacia :-)
Odpovedať
mne zasa tretia, kombinacia svetla farba a cierna,alebo ta tmava - neviem aka je to presne farba - asi preto ze to mam podobne, black and white a vyzera to coool 8-)
Odpovedať
1,3,9...ale naj je ta 3...vsetko krasne ladi, uplne harmonicke 😉
Odpovedať
podľa mňa posledná je fajn. Je to taká klasika nič nejako výstredné, ale zase naopak kombinácia, ktorá spolu hrá, ladí :-)
Odpovedať
moj skromny nazor je, ze idealne 2, maximalne 3 dekory obkladu + dlazba aby to nevyzeralo ako vzorkova instalacia v kupelnovom studiu. Ked zaratame, ze tam bude nejaky dekor (mozno aj dva) na nabytku, dverách, oknach tak bohate staci. Z toho hladiska pre mna zo vsetkych navrhov tan posledny, s tym, ze na oknovej stene by bol ten isty hladky co je za umývadlom. Menej je niekedy viac a v takom interiery kde sa zmena nerobi lahko a lacno tak menej je urcite viac
Odpovedať
Stvrty a piaty obrazok, ten sa mi tak najviac paci, ze je to take ciste, viac by som nejako toho nekombinovala, aby to potom nevyzeralo "preplacane" :-)
Odpovedať
Ďakujem za Vaše názory. A čo hovoríte na toto?To je pre mňa naj a práve to som omylom nedala. No ako čítam, možno to už bude pre Vás príliš. Ale aj tak budem rada, ak vyjadríte Váš názor.
Odpovedať
mne sa najviac páči trojka, kde je ten tmavší sivý obklad a zelená rastlinka :)
Odpovedať
@zdienka1133 ta 3jka je naj 😉
Odpovedať
@zdienka1133 pekne, az na ten dekor nad vanou, ten kusok, mna to tak nejako rusi, ked sa na to pozriem :-)
Odpovedať
@zdienka1133 stredom to ide čo? Aký pásik?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zdienka1133 Za mňa trojka, esteticky a vizuálne super urobené :)
Odpovedať
Inak na co vam je tolko zabudovanych polic nad vanou? Sa zbytocne namakate na umyvani kupelne pretoze predpokladam ze sa aj tak viac budete sprchovat takze sa tam bude tvorit kamen a zakazdym budete musiet vsetko odtial vyberat. Skor by som porozmyslala nad nejakou skrinkou pri umyvadlach ktore mat v tak malom priestore dve je zbytocne.
Odpovedať
Profilova fotka
@ajana1 mozno pouzivaju vela kozmetiky, mozno maju deti, tak to chcu na odkladanie hraciek, kozmetiky a kopu inych veci :-)
Odpovedať
@ajana1 no u nas na policke pri vani pernamentne lezia 2 peny do kupela, 4 sprchace, aspon 3 sampony a 3 kondicionery, rasple na paty, vechet na mydlenie... By ma piclo ak by som vliezla do vane a zistila, ze mozem pre ten svoj vyliezat kdesi na druhy koniec kupelne. Natoto ma uz ked si vopred nenachystam ziletku a potom zistim, ze ju treba. Keby mali kde parkovat tak aj tie tam budu, pekne po ruke :-p
Odpovedať
@zdienka1133 Za mňa posledný príde mi najjednoduchší :) Jednoduchosti je krása :) Predposledný je dosť prekombinovaný to by som si nedal, niečo ma tam ruší :/
Odpovedať
Mne ide skôr o to, aby kúpeľňa pôsobila príjemne - pekne. Či umyjem jednu políčku alebo dve, to až tak neriešim. Aj na odkladanie sprcháčov budem mať na vani dosť miesta. Vyhráva 3, no vidím, že ani jedno nie je to pravé orechové. Budem musieť ešte niečo doriešiť iné, také čo ma chytí za srdce. No ďakujem za každý Váš názor.
Odpovedať
@zita19 ale ved maju priestor hned vedla vane, a k tomu este aj policky nad vanou kde sa bude iba prach a spina drzat. A uz vidim ako si budu ukladat uteraky vedla vane. Ved budu cele mokre . Osobne mi skor chyba odkladaci priestor na uteraky, fen na vlasy, kozmetiku ktora sa tak casto nevyuziva.
Odpovedať
Profilova fotka
Na uteraky skrinku, lebo pri sprchovani sa zamocia. Treti alebo posledny ;-)
Odpovedať
Prvá a posledná :)
Odpovedať
Tretia a posledná, mám rád živšie a zaujímavejšie veci, predsa len taký ten wau efekt je super, som rád keď prídem a poviem wau, prídem znovu a znovu a vždy do pochválim :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozerám, že máte batérie zapustené do vane, máte ich už vybraté aj vaňu?
Odpovedať
Profilova fotka
Od ničoho vás neodhováram. Len si uvedomte ,že všetko má svoju životnosť a všetko sa po čase pokazí a bude to nutné meniť ,vrátane batérií.
Odpovedať
@macka2711 áno mám vybraté - batéria trend, vaňa princess
Odpovedať
@mesarosanton ďakujem za upozornenie, ale ako to myslíte? Mám dať batériu niekde z boku aby som mala k nej prístup cez dvierka pod vaňou?
Odpovedať
@zdienka1133 poviem ti, ze toto je vec, ktora aj mna zaujala, ale asi nieco na tom bude, ze treba mysliet na to jak v buducnosti sa to bude dat vymenit, aby to potom nebola nejaka veda, hotova maturita :/
Odpovedať
@svetlanik3 no potom ako ma na to upozornil mesarosanton, tak sme to prebrali s manželom a došli sme k tomu , že ani u nich, ani u našich sa dvierka k vani nikdy nepoužili......No veď uvidím čo na to povie majster obkladač keď príde, ten má určite viac skúsenosti.
Odpovedať
@zdienka1133 mne sa najviac páči posledná vizu kt ste omylom zabudli pridat. V jednoduchosti je krása a nepríde mi to moc prekombinované. Len taká otázka aky to je obklad na tej poslednej fotke? Ďakujem 😊
Odpovedať
@zdienka1133 len je mozne, ze prave to bude taka nahoda, ze vy ich budete musiet pouzit :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?