Ktorú práčku si vybrať?

Profilova fotka
Ahojte, kto sa prosim vas vyzna v prackach a poradil by mi, ktoru kupit? pozeram na nete, pacia sa nam funkcie a kvalita od Samsungu, len ktoru z nich vybrat? rozmyslame nad SAMSUNG WF 70F5E0 W2W/LE. Ale su tam aj ine, rozdiel v cene nie az tak velky, len neviem, aky je v nich rozdiel, i ked som si pozerala popis a parametre. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
tak ja som tiez pred dilemou...tiez potrebujem novu pracku ...zvazujem znacku samsung a LG...samsung ma booble funkciu ktorou praci prasok napeni ..tym s aznizi spotreba prasku a efektivne perie a vraj lepsie ako bezne pracky....da sa kupit uz od 299 € na nete ..a zase Lg je drahsia ma lepsi pohon motor vydrzi dlho no a co ma oslovilo ze ma aj programy na pranie v pare kde sa da krasne lacno vonavo oprat a vybielit aj zasle pradlo ..len neviem ci to nie je len marketikovy tah .zatial nepoznam nikoho co ma taku pracku a ci naozaj perie biele tak ze biela ostane bielou...
Odpovedať
Profilova fotka
@jarhal my mame LG, ten motor je tichsi pri zmykani. Osobne by som nedal, na tie vsetky marketingove serepeticky. Osobne si myslim, ze tie rozdiely nie su take velke. Mozno keby si kupila Miele za 2000€, tak by tam rozdiel bol :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarhal @dorka12 ako ja mam samsung tretim rokom.... obycajna klasicka pracka - neviem ci da 8 rokov ako ta predchodkyna pred nou (to bolo ardo, akurat medzitym hooodne ubrali z kvality a preto zmena znacky).. akurat ja uz teraz viem, ze ked odide, samsung si nekupim - bude siemens, alebo bosch. na miele nemam. ale logicky to zdovodnit neviem, snad len ze som si kupila umyvacku riadu siemens a totalna spokojnost. tato samsung pracka bola jednodnova zalezitost, teda jej kupa... odisla stara, ja s 3 mesacnym dietatom -- bez pracky to neslo. Tak sme nabehli do nay a kupili prvu, co sa akotak pozdavala. neriesila som to vtedy. inak, som zistila, ze fakt ma samsung velke dvierka - viem dat do pracky koberec, co sa tu jednej babe na MK do pracky nezmesti - tiez ma spredu otvaravu 60cm siroku.... a kedze koberec je jeden a ten isty, bude to prackou a dvierkami..... takze doporucim z praktickeho hladiska si aj premerat priemer pri otvorenych prackovych dverach :)
Odpovedať
@dorka12 Treba písať fin.strop!Ja mám LG stála cez 600 E,ale má tiež parné pranie prádlo je také iné ľahké nadýchané jasné je tam viac programov,ale ja keď sa náhlim používam cca 60 min.je tam aj rýchly,ale aj taký cca15 min.na osvieženie prádla,tieto práčky ale nie moja myslím LG majú baby program ja deti veľké nepotrebujem,nie všetky práčky majú parné pranie ako píšem treba dať ? asi E dáš do nej,ja keď niečo kupujem dám si Heureka.sk a študujem recenzie aj české ono niekedy mi stačí nejaká veta a už neprosím hľadám ďalej tak isto s otváraním z vrchu,alebo televízorovú takto tu budeme písať dookola.
Odpovedať
Profilova fotka
@jarhal @majkoj @kaktusik007 No teraz mam aj ja dilemu.... ci samsung od 299e alebo siemens 400e... lg 430e... ohhhh fakt neviem
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 to mas pravdu, hladam nieco do 500e, len som sa chcela poradit, ze do ktorej znacky ist...
Odpovedať
@dorka12 A teda z vrchu alebo?Na ? kg?
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 nad touto rozmysla, tak asi podla toho http://pracky.heureka.sk/samsung-wf-7... :)
Odpovedať
@dorka12 ahoj ja som ju tiež velmi chcela ale mne sa nezmesti a preto som ju objednala svokre bola v akcii 299 €je to A 3 pluska, 7kg a 1200 otacok, eccobabl a diamantovy bubon a je veelmi spokojna. podla mna je super, kupila by som si ju
Odpovedať
Profilova fotka
@dorka12 ja by som si ak by som dnes kupovala pracku vybrala bud http://pracky.heureka.sk/siemens-wm-1... alebo http://pracky.heureka.sk/siemens-ws-1... osobne by som pracku s 1000 otackami fakt nekupovala - minimalne 1200, ak nie viac - ale 1200 je OK.
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 a preco skor siemens a nie samsung? @marta2610 s prednym plnenim full size, 7-8kg
Odpovedať
Profilova fotka
@misana84 anoooo tu som pozerala a chcela objednat, potom ma napadlo, ze sa este poradim ohladom inych znaciek.. zase vymyslam :-) viem :-) takze je spokojna?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dorka12 tak svokra ju ma este len 3 tyždne a je pre nu zazrak...ona chcela vela otacok to ma, je ekologicky setrna, eccobabl naozaj funguje peni jak diva :D diamantovy bubon ma len tato znacka a vraj je to setrnejsie k obleceniu...a ma ozaj obroovsky bubon a otvor....pozri za tie 3 stovky aj keby vydrzala ako spomina katka 8 rokov tak je to super. ako ja keby som mala viac miesta v kupelni si isto kupim, ved sme ju aj mali vybratu ale zistili sme že potrebujeme vrchom plnenu a tam bude este len problem lebo tie akože dobre znacky take nerobia a za Miele 2000 nedam :D
Odpovedať
Profilova fotka
@dorka12 neviem... pocit :) proste siemens beriem ako "lepsiu" znacku a ked za 350 mozem mat tu, tak chcem tu a nie za 300 samsung.
Odpovedať
Ja by som si vytlačila aké má programy,hlučnosť,účinnosť prania,spotrebu a porovnala ono každý spotrebič je lotéria aj dobrá značka sa niekedy pokazí,viem niekto povie preferuje UMR Bosch a Siemens ale práčka stojí síce ako ktorá trošku menej u nás je to najviac využívaný spotrebič a ešte ako som písala kuk aj na Baby program kto má malé deti paráda a kuk aj na recenzie.
Odpovedať
Profilova fotka
@dorka12 ahoj, my mame tuto pracku samsung ... http://www.heureka.sk/?h%5Bfraze%5D=W... medzi tou co pises je asi rozdiel iba v otackach...tato ma 1400 ot./min.... inak ja si ju neviem vynachvalit...som s nou velmi spokojna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dorka12 tiez som pozerala tu samsung za 299 € .ma kvalitny pohon .. drive ci ako sa to pise....predavacka v elelktroworde mi radila medzi touto a Lg s parou ..ze netreba cakat zazraky od pracky ....ta s parou ma nadychane pradlo mozes cakat ze ofajcene veci aj bez prasku vyberies za 15 vonave bez zapachu...ale ta para sa vhana do bubna tak ze pokym dorazi k pradlu vobec nie je horuca ...ma len ten nepokrceny nadychany efekt...a ;-) nepotrebujes avivaz.. a zase samsung z booble funkciou ta rozpusta prasok ..je hlucnejsia ked napusta vodu....je usporna a setri praci prasok aj spotrebu energii a jasne kvalitnejsie perie ako obycajne pracky ..ale nemozes pouzit gel .tak sa priklanam k samsungu a zavazilo ze je lacnejsia vychadza o 200 menej...tak ked vydrzi aspon ako tato whirpoolka zo 6 zmyslom 6 rokov budem rada
Odpovedať
Profilova fotka
@jarhal nemozem pouzit gel? Ja prave ze len gel pouzivam :( Dakujem vsetkym za odpovede
Odpovedať
@dorka12 a co si z toho smutna? :-D ved pouzivaj gel...aj ja ho radsej pouzivam v pracke. Aky je problem? Ziadny...
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 asi kvoli tej funkcii booble sa ma radsej prach pouzivat ako pise vyssie @jarhal nie?
Odpovedať
@dorka12 ked sa ta technologia EcoBubble neda vypinat, tak to je zle, ked sa pouzije gel?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 neviem, podla mna sa moze aj gel...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@jarhal aj ja som sa informovala na pračku samsung ale vychvaľovali len LG s parným praním...tiež uvažujem o pračke samsung.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@bozkabb naco to prosim ta akoze pises do kazdej temy? :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dievčatá na Heureka.sk je v akcii práčka parná LG na 7 kg prádla,449 e a dopr.0,ja som za svoju ale 8 kg dala cca 600 e,odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
dievčatá a chlapci,prosím poraďte práčku s ktorou ste spokojní? predné plnenie,voľne stojaca,hlbka do 45 cm,to slobodným chlapcom takže netreba žiadny program detský hlavne,aby pekne prala,,dík. :-)
Odpovedať
@marta2610 ja mám spredu plnenú wirpool AWS už 8 rokov, síce sa pred cca rokom poruchal programátor, ale mi ho opravil známy a funguje ďalej. :) Pračka v akcii stála cca 320 €. ;-)
Odpovedať
@marta2610 https://www.spotrebitelskytest.sk/pra...
Odpovedať
@marta2610 ja som mala I uzku bozenku. Maximalna spokojnost.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?