Ktorú Hansgrohe batériu by ste si vybrali?

Ahojte, zaujímalo by ma, ktorú z batérií na obrázku by ste si vybrali. S manželom sa nevieme zhodnúť :) Ďakujem vopred za názory.
Odpovedať
Ja tu 1.
Odpovedať
@denka259 ta druha vyzera ako manzelov ... :-D
Odpovedať
tu prvu mame a super😊
Odpovedať
@denka259 mas hranate alebo okruhle umyvadlo? By som to ladila asi podla toho. My mame hranatu a rovnu a ked vypinam vodu tak na nej ostanu kvapky. Raz alebo dva krat na den ked sa tie kvapky nahromadia utriem servitkou. Tak vyberaj aj podla toho aky si pedant :-D
Odpovedať
@wivik umyvadlo by som chcela taketo:
Odpovedať
@rkorba hehe tak to mi ani nenapadlo, ale ked sme pritom aj ta prva moze tak na niekoho posobit ;). Mna ta bateria zaujala preto, ze vyzera ako vetvicka :D
Odpovedať
@rkorba Presne to som chcel napisat, si mapredbehol 😀
Odpovedať
@denka259 to budes mat bateriu na doske? Dizajnovo k umyvadlu mi viac pasuje prva. Mne celkovo sa viac hranate pacia takze som aj trosku zaujata :-) Este si pomeraj kde ti asi v umyvadle bude tiect voda aby sa pohodlne umyvali ruky.
Odpovedať
@originalx ach ti chlapi :D praveze vyzera tak mega organicky, pripomina mi axor starck organic.
Odpovedať
@wivik ano na doske ale rozmyslam este nad podomietkovou bateriou z tej istej rady, bolo by to praktickejsie ako bateria za umyvadlo.
Odpovedať
@denka259 no ja by som sa z tej druhej veru nenapil vody. 😀
Odpovedať
@denka259 to vyzera pekne. Tam ti odpada to kvapkanie na bateriu. Chlapi by mali mat zakaz komentovat beterie :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@denka259 ja mám túto podomietkovú a je dobrá, tam si nenakvapkáš na výtok,
Odpovedať
@wivik ja som baba, ale ta druha aj mne nieco pripomenula a vetvicka to urcite nebola... :-D
Odpovedať
@zita19 ale napit sa z nej by ti asi nevadilo :-D
Odpovedať
@erka2 Tak to rada pocujem, najradsej by som dala podomietkovu ale ta cena :-| Vybrala by si si tento typ aj druhy krat? Prosim ta, ktory podomietkovy modul sa tam dava? Uz som z toho blbec.
Odpovedať
@zita19 @originalx @originalx no ok, tak ste rozhodli :D Pojdeme do prvej alebo tretej (skor som za tretiu).
Odpovedať
@denka259 Vybrala by som si ju znova, aj keď sa mi páčia viac aj iné imidžovky, ale cena... Ja som chcela hansgrohe a toto bolo pre mňa prijateľné. Ten podomietkový modul si už ani nepamätám, ale ani chlapi v predajni s inštalatérskymi vecami to nepoznali, ja som to najprv naštudovala na nete a potom sme to nejako objednali :-) . U nich sa väčšinou predáva modul do sprchy. Ja som objednávala ten najjednoduchší umývadlový. A tá batéria sa myslím dá objednať aj s dlhším aj s kratším výtokovým ramienkom, v technickom popise je napísané, aký má _dostrek", tak to si pozri - a možno sa mi to mýli s vaňovým výtokovým ramienkom, už neviem, som rada, že to už nemusím riešiť. Každopádne tú batériu odporúčam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?