Ktorú dispozíciu zvoliť

Ahojte. Prišli mi návrhy kúpelne a neviem sa volako rozhodnúť :) tak poprosím o radu. Kaáždý názor je vítany. Lukáš
Odpovedať
rovna vana a rozmiestnenie ako na 4-tom obrazku..
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa pozdáva ten návrh, kde je rohová vaňa a záchod za dverami. Jednoznačne by som dvere dala za dvere, aby hneď nebolo vidno, keď náhodou niekto vrthne do kúpeľky. A rohová vaňa síce zaberá viacej priestoru ale páči sa mi:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Keď už teda záchod v kúpeľni, tak by som šiel do štvorky od spodku. Nevidím nejak dôvod, aby bol záchod oproti dverám, aby hneď každému čo vojde do kúpeľne bil do očí..
Odpovedať
Profilova fotka
keď sa vojde do dverí vľavo, wc a vaňa, vpravo umývadlá, ten návrh sa mne páči. Príde mi to také najpraktickejšie riešenie. Celkom sa mi to páči. Ale tak každý sme iný. Moc by som sa do rohovej vane neťahala, aj keď v návrhu samé o sebe to vyzerá celkom dobre :-)
Odpovedať
@kloda7 aj nám to volako takto vychádza.
Odpovedať
@lukas2589 Taktiež sa prikláňam k tomuto nápadu. Vyzerá to, že to má systém to usporiadanie. To, že bude wc blízko dverí osobne nevidím ako problém :-)
Odpovedať
mne sa paci ten stvrty obrazok. Vana a zachod nalavo od dveri a nie hned vo vyhlade a v prievane. Drzim palce pri vybere, hlavne aby ste vy boli spokojni :)
Odpovedať
mne sa paci ten( tusim č 5) kde vojde do dveri a hned je pri umyvadle. a vedla je WC, ale to by som oddelila stienkou (vseobecne nemam rada WCko v kupelni ale nie kazdy to moze riesit zvlast miestnostou). v tej stienke oodelovacej by som dala policky smerom k umvadlam.
Odpovedať
10 - Len vec sa ma tak, ze to, co by som ja bral ako riesenie vam nemusi ako rodine ani zdaleka vyhovovat, preto je fajn zamysliet sa nad tymi napadmi, tipmi, ktore su tu, ale finalne rozhodnutie si treba spravit podla seba. :-)
Odpovedať
Fuha velmi vela navrhov mas. Sa ani necudujem ze sa neviete rozhodnut. Ako som tak pozeral vsetky tak najlepsi mi pride ten 4ty od spodu. Kde je wc za dverami, je tam klasicka vana ktora je si myslim ze praktickejsia a oproti umyvadlo so zrkadlom. Taka klasika ktorou nic nepokazis
Odpovedať
Profilova fotka
10 odzadu. Inak toľko návrhov som ešte asi ani nezažil. To ste si dali nejak veľa spraviť, Osobne ti poviem tak, že nie som nejakým zástancom záchodu v kúpeľni. Predsa len treba trocha súkromia, ale keď už to inak nejde, treba ho dať aspoň niekam pri dvere do zádveria
Odpovedať
Vsetci sa zhodli vlastne na jednom rieseni :) a vlastne aj my. @matusko48 ja som ich ani tolko nechcel ale chalan len posielal posielal :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@matusko48 a toto vsetko za 80,- plus este variacie s obkladom. Kladacky plan atd.
Odpovedať
@lukas2589 navrhov strasne vela, myslim si ze uz aj sami by ste mali vediet co ako potrebujete... dalsi problem budete mat s navrhom a vybranim obkladu... Navrhy kde je za dverami skrinka su nanic, rohova vana je super vtom ze sa da paradne po sediacky osprchovat... Ked je takato velka kupelna, premyslal by som nad rozdelenim a osamostatnenim WC...
Odpovedať
@sp4jo nemyslim ze je ta kupelna take velka aby to bolo mozne rozdelit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?