Ktorá vizualizácia kúpeľne je lepšia?

Profilova fotka
Zdravim strechaci, uz viackrat ste mi dobre poradili, tak sa opat obraciam s prosbou. Mam dve vizualizacie z kupelnoveho studia. Mne sa pozdava skor ten navrh s hnedym obkladom dohora nie pozdlzne. Zda sa mi, ze ten obklad nedopasujem uplne k dveram a bude to na figu. Co si myslite?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
kupelna c.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelahrab vsak ked to das sikovnemu obkladacovi spravit, tak sa nemoze stat, ze ti to nedopasuje k dveram. Podla mna o mnoho lepsie vyzera ta kupelna c.!
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja sa priklanam k tomu navrhu c, ten je zaujimavejsi 😎
Odpovedať
Aj mne sa lubi dohora.. Mas aspon predstavu ake dvere? Skus to pozriet spolu...
Odpovedať
mne osobne sa páči viac obr. 1.
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma aj mne sa paci viac dohora a oblozena vana. Lenze neviem, ci az dokonca steny. Dvere su taketo. Mslo by to byt priblizne rovnake
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma taketo
Odpovedať
@michaelahrab malo by to sediet.. Slus 1 dlazbu zobrat a ist k dveram prirovnat.. Ja by som dala uuuplne az na plafon, mne sa to luuubi... minimalne spary, tmave ako dlazba..
Odpovedať
@michaelahrab aj do konca steny by to mohlo byt.. Preco nie. Len nie tu obrucku 🙈
Odpovedať
ja som za prvy navrh. Menej je niekedy viac.
Odpovedať
@michaelahrab aj mne sa paci ten prvy navrh ale vycentrovala by som na stred. Asi len tak ze dva rady v strede
Odpovedať
Profilova fotka
@wivik takto nejako?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@michaelahrab asi ten prvy,ale pridala by som hnedeho obkladu aj nad vanu. Takto sa mi to zda velmi sterilne. Pripadne tu stenu za umyvadlom oblozit celu alebo tak ako hovoria vycentrovat na stred.
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 dakujem, kupelna je velmi malicka. Ak by som dala za vanu, uz by bolo vela tmavej. Rozmyslala som aj nad patchworkom za vanu. Len ci by toho nebolo vela
Odpovedať
@michaelahrab ano takto mi to pride lepsie ako to predtym posunute az do rohu. Skus este verziu ze stena s umyvadlom biela, na nej drevena skrinka a nad vanu taky pas hnedeho obkladu. Ked sa na to este pozeram tak mozno s obkladom hnedym by som skoncila na umyvadle. Za skrinkou by som nechala uz biely. Treba skusat co bude vyzerat lepsie
Odpovedať
@michaelahrab kde robis tu vizualizaciu? Ale inak, niekde v albume som videla, ze obklad davali do L tvaru, zvysok biela kupelna.. Krasne to ozivilo priestor.. Mozno sa pohrat s tymto.. Jemny experiment a nebudes mat potrebu vymyslat.. Vycentrovane na stred neni zle, mne by sa ale pacilo po celej stene.. Aby nebolo prilis bielej, i ked kobercekom, doplnkami ozivis.. Nepreplacaj to zbytocne, lebo doplnky vela urobia.. A videla som, ze ten hnedy obklad bol na vani len 1 rad.. Tiez to dobre vyzeralo.. Pohladam foto
Odpovedať
Takto
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma ma to nieco do seba 🙂 vizualizaciu mi robili v kupelnovom studiu. Neviem aky program pouzili.
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma toto vyzera fakt super a co sa tyka tych navrhov, tak sa tiez priklanam k tomu prvemu a este ked to date iba na stred, tak to bude pekne vyzerat.
Odpovedať
@michaelahrab ja osobne by som dala podlahu a stenu kde je okno celu s ddrevenym obkladom, ostatné biele. + potom nábytok nejakej inej farby (sivá alebo nejaká výrazná ?). Alebo by som dala podlahu tiež drevo dekor a aj na stenu kde je umývadlo len do stredu 🙂 my máme tiež kombináciu sivá matná, biela lesklá a drevený dekor matný + dvere mame dosť podobnej farby ako dekor v obklade a nábytok bude matná šedá 🙂 kuk fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
@en_em krasne to mate, len ja mam dost tmave dvere. Tak som tej tmavej nechcela mat tak vela. Nabytok necham biely, lebo som nasla kvalitny za dobru cenu. Myslite, ze by sa mi hodil pod okno sivy obklad ako mate vy? K takej tmavej hnedej? Neviem si to predstavit :/
Odpovedať
Profilova fotka
@en_em a sparovacky k bielemu obkladu mate akej farby?
Odpovedať
@michaelahrab dakujeme. neviete poslať fotku dverí? Okná máte akej farby? Toaletu budete mať takú ako vo vizualizáciách alebo podomietkovu? Spárovačky máme biele k bielemu a k sivému a drevenému dekoru máme sivú špárovačku - k drevenému dekoru som si myslela že to bude hrôza, ale nechala som to na obkladačov a veľmi dobré rozhodnutie !
Odpovedať
@michaelahrab teraz vidím, že fotku dverí ste už zaslali. Nie je až taká tmavá. Takže isté je že máte tmavé dvere a echcete biely nábytok? Máte už nakúpené aj obklady nejaké?
Odpovedať
Profilova fotka
@en_em zatial sme rezervovali biely a hnedy obklad. Prave chcem biely nabytok, lebo som ho nasla v dobrej cene. Okna mame biele a WC bude klasicke
Odpovedať
@michaelahrab a biely obklad ste rezervovali ten ktorý má ísť na stenu alebo na podlahu? Ja by som tam určite dala nejakú ďalšiu farbu, mozno bledosivú alebo na jednu stenu biely obklad ale úplne v inom formáte, možnú matnú ak sú ostatné obklady lesklé.
Odpovedať
Profilova fotka
@en_em ten hnedy obklad je vlastne dlazba, ale dame ju ako obklad. Vsetko bude matne okrem nabytku, ten by mal byt leskly. Objednali sme uz aj obklad aj podlahu.
Odpovedať
Profilova fotka
@en_em wau, tak to máte riadne pekné 😉 😉 😉
Odpovedať
@77monicka7 Dakujeme 🙂))
Odpovedať
@michaelahrab ja by som dala asi podlahu a tu stenu kde je nabytok hnedy obklad, ostatne biele, ak tam nehcete inu farbu. v zrkadle na tej stene bude pekne ukazovat bielu dlazbu oproti, na okno date nejake kvietky a malo by to byt tip top 🙂 ešte mi napisete prosim aka velka je kupelna?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?