Ktorá verzia?

Ahojte pls, ktorá verzia sa vám viac pozdáva. Ešte síce len finalizujeme projekt, ale nechcem potom zbytočne veci prehadzovať pri stavbe, rozvody,......Rozmer 2,5 x 3,25. Chceme mať aj vaňu aj sprchu v jednej kúpeľni, nebudeme používať naraz ale buď jedno alebo druhé :) A wc máme aj samostatné, takže tu ho chceme určite mať... Vopred ďakujem :)
Odpovedať
mne sa paci ta varianta co je na druhom obrazku uplne vpravo a vlavo, kde nie je tron rovno oproti dveram s malymi pripomienkami. Miesto bidetu pouzit bidetovu sprsku, k WC postavit polmurik, sprchac natiahnut na maximum ak by sa dalo tak walk-in
Odpovedať
Ani jedna Všetky stoja za H...
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Mne sa tiez najviac pozdava to co si aj ty napisala, aj ked osobne by som do bidetovej sprsky nesla, radsej by som isla do nejakej varianty, ze wc a bidet v jednom, to usetri aj miesto aj to skvelo splni to co ma :-)
Odpovedať
Urcite bidet , mam oboje, sprska je dobre riesenie tam kde na bidet nie je miesto. Ale vyhody bidetu nema.
Odpovedať
@ruren a dalej? Preco? Nejaky navrh co zlepsit by nebol? Alebo na H... len tak z princiou?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikad28 taktiez ten uplne vlavo. vyzera najlepsie, ked wc je za skrinkami a nebude tak bit hned do oci pri vstupe do kupelky. rozhodla by som sa pre ten navrh
Odpovedať
Profilova fotka
@nikad28 Závisí od toho, aká ste rodinka, či vám nevadí, že by súbežne jeden sedel na "tróne" a druhý si umýval zuby. Ak bude v kúpeľni v jednom čase len jedna osoba, resp. dve, ktoré sa budú len umývať, tak stredný rad- obrázky úplne vľavo a úplne vpravo sú asi jeden typ, len umývadlo by som posunula viac vpravo smerom do stredu skrinky a premyslela, kde budú uteráky na ruky.
Odpovedať
V akom programe si robila vizualizaciu?:)
Odpovedať
V tej kúpelni budeme bývať my?Keď sa pýgaš ktorá varianta sa nám viac pozdáva?
Odpovedať
@meky1991 ale tuto to tak funguje, že sa ľudia pýtajú na názory! A pritom vedia, že tam bývať nebudú. No vždy pomôžu aj rady iných
Odpovedať
@meky1991 Viac hlav, viac kapusty. Kedze nikto nevie vsetko (teda okrem nasho dobrotivého súdruha uz zas pana premiera, ale ten je ina kategoria) nie je na skodu spytat sa na nazor iných. Mnohi z nich v dobrej voli poradia, niektori len troluju... Preco asi? :-S
Odpovedať
@nikad28 Mne sa najviac pači tá posledná verzia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Bud posledna verzia alebo ta co je na obrazkoch vpravo. Treba vsak mysliet na to ako vyriesit koliziu sprchovych a vchodovych dveri... aby sa to sklo do mesiaca neroztrieskalo
Odpovedať
4ty v poradi, akurat by som vymenila vanu so sprchovym-dala by som ho k oknu
Odpovedať
Ahojte,ďakujem za rady. Váhala som nad tou napravo a poslednou (vaňa pod oknom). Teraz som viac naklonená tej čo je napravo. Ešte nejak poriešime tie dvere, možno otvárať k skrinke...V každom prípade moc moc ďakujem za pomoc ;-)
Odpovedať
@zita19 To nieje z principu ale keď tam vidim spchovy kut s vaničkou a hajzel, tak už ma nič lepšie nenapada.
Odpovedať
@ruren to ze je tam sprchac s vanickou neznamena, ze tam ta bodvanka aj nakoniec bude. Nie vsetky planovace uz pocitaju s walk-in verziou. A WC? Za mna osobne nikdy, ale niektori to povazuju za akceptovatelne, su taki co to povazuju za vyhodu, niektori aj za nevyhnutnost. Je to vec nazoru. No mohol si toto napisat do komentu ale zrejme az tolko energie si nemal. Stacila iba na trapny koment. Asi este doznieva Silvester :-S
Odpovedať
@nikad28 Posledná varianta, hoci sa mi nepáči WC v kúpelni ale to už musíš zvážiť sama. ;-) čo Ti BUDE NAJVIAC VYHOVOVAŤ!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
prikláňam sa tiež k poslednému typu, k poslednej variante, je podľa môjho názoru najrozumnejším riešením, len by som rada vedela do ktorej strany sa budú dvere otvárať?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikad28 taktiez sa mi najviac pozdava posledny navrh. Vsetko tam je dobre rozvrhnute! ;-)
Odpovedať
posledný návrh sa mi tiež páči najviac ;-)
Odpovedať
posledný, len vaňu by som potiahla po celej stene :-) , aby tam v tom voľnom rohu za vaňou nepadal prach... =-) :-D
Odpovedať
@nikad28 v čom si to kreslil ?
Odpovedať
@maros173, @tino2 https://www.duravit.cz/pl%C3%A1nov%C3...
Odpovedať
V poslednom návrhu by bola vaňa potiahnutá na celú šírku (obložená, nika), dvere som chcela otvárať smerom k sprche, aby bolo vidieť skôr umývadlo ako wc...len tam zas musíme zabezpečiť aby nezavadzala sprcha. Možno by sme ešte sprchu vsadili do technickej, čo je vedľa (napravo) a ten sprcháč by bol trošku schovaný (možno aj celý). Sprcháč bude bez vaničky, len som to v tej vizu nenašla. A wc mi v kúpeľni nevadí...viem, že viacerým sa to nepáči, ba ich to až dráždi :) ale ja som s tým ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikad28 potom osobne kvitujem ten posledny navrh, dvere sa otvoria a bude vidiet hned skrinku, umyvadlo, to je podla mna fajn, prakticke riesenie. Uz len tu sprchu domysliet, ale mozno ani zasuvacie dvere by tam neboli zle, len tie moc ludia nechcu davat ku kupelni ;-)
Odpovedať
Neromyslali ste sprchu urobit tak, ze namiesto skla do miestnosti vymurovat stienku a mas jednoduchsie udrzbu a zaroven za nou mozes mat wc s bidetom- neudrie to do oci hned pri vstupe.
Odpovedať
@nikad28 mame podobne riesenu kupelnu-pozri moj album sedo biela kupelma,, ale mame na tej stene kde mas vanu velke francuzske okno, cize som nakoniec dala zachody zvlast. Tiez som chcela povodne skleny kut, ale nakoniec som sa koli udrzbe rozhodla pre murovany. V tom kute, kde my mame vanu by si mohla mat zachody a vanu tam kde si planovala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?