Kto tu má v kúpeľni koncept od Ravaku BE HAPPY?

Ahojte, mát niekto, kto už má rekonštrukciu hotovú, koncept Ravak Be Happy? Ideálne v kúpelke 160 x 160. Chcela by som foto a pocity z praxe používania. Máte potom v kúpelke aj práčku? ďakujem vopred za postrehy.
Odpovedať
@aquabelka ja práve riešim zariadenie kúpelky v tomto rozmere.. rozmýšľame o be happy alebo avocado.. nám sa práčka nevmestí, pretože tam budeme mať aj wc-ko.. v albume mám náčrt kúpelky v stave, v akom je.. rada by som aj vizku ako bude vyzerať kúpelka po rekonštrukcii, no až taký macher nie som.. :-S
Odpovedať
Dakujem. Ja mam WCko osobitne, ale rada by som mala v tej minikupelni pracku a casom aj susicku na nej polozenu, len neviem, ci to potom nebude take klaustrofobicke...
Odpovedať
mame tiez kupelku 160x160 a tiez sme najskor rozmyslali o tejto vani, ale nakoniec sme dali klasicku 160x75, a budeme tam mat aj pracku....snad to nebude az tak klaustrofobicke ako pises :-|
Odpovedať
Ja mam tak dvere do kupelky, ze ked dam na jednu stenu pracku, tak nemozem mat oproti nej umyvadlo. Proste dvere su uplne na samuckom kraji. preto by som dala oproti dveram umyvadlo-clovek by aspon jednym krokom od dveri bol v umyvadle-na rychle umytie ruk... Viem, ze to ide aj ako pises ty, ale to by som musela premiestnit dvere do stredu steny a to sa mi nechce. Ja uz nemam umakart, ale taku nepodarenu prerabku po predoslych majiteloch.
Odpovedať
@aquabelka ako som tu uz niekde pisala, ja mam vanu riho delta, vedla umyvadlo, vedla pracku. myslim, ze tym, ze je tam vana a nie sprchovaci kut, nie je to klaustrofobicke. avocado alebo be happy su nazivo podla mna miniaturne, radsej by som volila tu deltu.
Odpovedať
Vivere, pozerala som album - mozaika ma inspirovala :) Ja chcem ale na pracku este aj postavit susicku-taky ten stohovatelny set, takze to tam bude posobit dost mohutne - preto hladam moznost ako zmininalizovat ostatne. Keby som davala len mensiu pracku, bolo by to lahsie.
Odpovedať
takto tu pracku a susicku: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a...
Odpovedať
@aquabelka fuha, tak to bude v tom malom priestore asi klaustrofobicke. ja si u nas tu susicku uz neviem predstavit. pracka ok, ale uz taky velky kus nad nou nie. a priecka sa vam neda posunut?
Odpovedať
@vivere no len ja nemám potom kde dať umývadlo, ak by som dala inú vaňu.. :-S
Odpovedať
@simcab a wc sa bude presuvat? alebo musi zostat na povodnom mieste? skoda, ze sa dvere otvaraju dovnutra kupelne, urcite by bolo vyhodnejsie, keby sa otvarali von. ;-) ja ta nepresviedcam na inu vanu, len som poznamenala, ze ta delta je na sirokej strane 80-ka, na uzkej 50-ka, cize nie je rozmerovo privelmi vacsia od avocada, ale vnutorny rozmer je urcite komfortnejsi.
Odpovedať
@vivere už sme debatili, že dvere by sa mohli dať zasúvacie, a najlepšie by bolo keby wc zostalo tam kde je.. no prinajhoršom by sme ho aj premiestnili.. máš nejaký nápad??
Odpovedať
@simcab hm, toto dispozicne riesenie by sa mozno dalo u vas s tym avocadom http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/v... len namiesto pracky wc, samozrejme otocene podla vasej dispozicie a wc by sa ani nemuselo otacat. a dvere mozno posunut tak uplne oproti wc, aby pri pripadnom sprchovani neboli zaspliechane, resp. zvazit aj zastenu na vanu. ak by sa neposunuli uplne k stene, mozno by sa tam zmestila nejaka uzka skrinka ci policka alebo aspon vesiak alebo tak.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vivere vďaka za tip ;-)
Odpovedať
@simcab niet za co ;-) treba teraz rozmyslat a premeriavat /ako ja dva mesiace s metrom/ :-D
Odpovedať
@vivere no však aj ja behám po "kuchyni" s metrom kde čo a ako :-D pôdorys s rozmermi mám stále pri sebe v peňaženke :-D
Odpovedať
Nikto nič viac?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Dobry den, prispevok do stareho fora...ja prave uvazujem o ravak behappy. Dali ste to nakoniec? ste spokojni? V pripade, ze to mate aj s tym umyvadlom, nie je prilis male na bezne pouzivanie? dakujem, katarina
Odpovedať
Profilova fotka
je to v pohode, u mamy som to montoval (mala kupelka). oproti vizualizacii je inak riesene umyvadlo + dnes by som inak riesil napustanie vane (ak je clovek vo vani tak mu horuca voda rovno tecia na brucho :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?