"komoda"pod umyvadlo.

Ahojte.idem na Vas s otazkou.chcem do kupelne pod umyvadlo skrinku,lenze nikde taku ako chcem nemaju.otazka znie- da sa spravit skrinka pod umyvadlo aj s klasickej komody?ako ju treba pripadne osetrit/abs doska ,silikon/?? ano viem ,da sa aj vyrobit na mieru,ale 600€ bez umyvadla sa mi za nu nechce davat. :D dakujem za kazdu jednu radu :)
Odpovedať
@kacicka1985 ak ti postavuje skrinka na takejto urovni tak taku ti spravi stolar za 2 stovky.
Odpovedať
mne vyrabalo kuch studio, stala do 200€. ziadna spec. uprava, ale tak nesla na nu priamo voda.
Odpovedať
@kacicka1985 My ju máme z MM ale tiež som videl že sem tam predávajú aj v Lídli... ;-)
Odpovedať
@kacicka1985 ked ju mas prerabat, tak si daj spravit u stolara. Presne taku aku potrebujes, da ti lepsiu drevotriesku (do vlhka, nie na bezne pouzivanie ako byvaju nabytkove), len ju bude musiet zohnat. Neverim, ze by stala 600€, oslov aj inych stolarov, nielen jedneho. Za tie peniaze by musela byt s pozlatenym kovanim. Prerabana bude furt len provizorium. Stoji to za tie prachy a robotu?
Odpovedať
Profilova fotka
Majú pravdu, možno by si pri prerábaní normálnej komody dala to ho viac peňazí ako keby si si dala na mieru urobiť. Veď skrinka pod umývadlo nie je nič obrovské takže to nebude jednoznačne stáť 600€. Radšej daj zarobiť nejaké poctivému remeselníkovi 200 alebo 300 euro a budeš to mať bez problémov na mieru tak ako to chceš a budete radi obaja.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dávali vyrobiť jednu komu do spálne lebo tiež žena prešla všetky možné obchody ale je hrozne vyberavá a žiadnu si nenašla. Proste mala konkrétnu predstavu (asi tak ako ty) a nič iné nechcela. Dali sme ju vyrobiť v dedine blízko pri našom meste a musím povedať, že to neľutujem. Bola to komoda s troma dlhými šuflíkmi a troma krátkymi a dali sme za ňu do nejakých 400€ (prihodili sme mu viac ako si pýtal lebo bola presne tak ako sme chceli) čo nie je o moc vyššia cena ako sme videli v obchodoch a máme záruku, že vydrží oveľa dlhšie. Jasné, že záleží aj od druhu dreva a náročnosti ale myslím, že za nejakú skrinku pod umývadlo nedáš 600€.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme v kúpeľniach robené skrinky na mieru pod umývadlami....a určite vyjdu lacnejšie ako hotové skrinky z obchodu.. Takže odporúčam dať si urobiť stolarom a vyriešené ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacicka1985 taku ako chces nemaju :-) Aku vlastne chces? Zalezi akeho stolara si najdes, ale da sa urobit aj lacnejsie, do troch stoviek bez debaty by ti mal vediet urobit skrinku pod umyvadlo. A v nejakych tych obchodoch ako Lidl, MM a podobne, ved tam tiez vies kadejake zohnat a tiez nie za nejake vysoke ceny :-)
Odpovedať
Neviem ci si si pozerala aj ceny na tych skrinkach ked si behala po obchodoch lebo prave tam teraz vedia za taketo veci pytat aj 600€ bez ostychu a pritom to je vacsinou len z nejakych tenkych platov dreva a ked to poskladas dokopy tak je to rozhegane lebo sa to neda potriadne ani dotiahnut. Najjednoduchsie to budes mat prave ked si to das urobit podla predstav a bude to z poriadneho dreva a za mensie peniaze a este das zarobit poctivemu slovakovi namiesto nejakej korporacii :-)
Odpovedať
Prave ja som sa pytala stolara co nam robil kuch.linku.a co som mu poslala foto /aku si predstavujem/tak cena 500+umyvadlo.a za celu linku sme dali 2400 :-D a to je velka 4*3m a za skrinku 160cm pyta 500€.skusim este oslovit niekoho ineho.dakujem Vam za nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacicka1985 ale do kupelne ide asi iny material, nie? musi byt vode a vlhku odolna...my sme kupili skrinku kolo traffic, stala nas po zlave (kedze sme brali veci za 4tisic eur) 320 eur, 120 cm. ale ako teda 500 eur by som ani ja nedala, je to velmi vela
Odpovedať
V podnájme sme mali komodu pod umývadlami. Po par mesiacoch vyzerala strasne. Odlupovala sa na miestach, kde tiekl voda - mali sme na nej položené strasne plytké umývadla a pri každom umývaní tam striekalo trochu vody. Hoci sme hneď utreli, škoda sa uz stala. Moja mama kedysi mala v našej kúpeľni policu, co nebola určená do vlhkosti. Dopadlo do podobne - napučala a odlupovalo sa to :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kacicka1985 a nebude to tym ze kuchyna je tvorena prevazne korpusmi? teda tazko sa porovnava, nevieme kolko dvirok, suflikov a inych kovani je na kuchyni pouzitych. A kolko suflikov ma byt na komode a ci su to blum alebo nejake obycajnejsie... takisto je rozdiel biely korpus a korpus v nejakej drahsej dyhe. Navyse v kupeni naozaj asi musi byt bud iny material alebo aspon ohranovany z kazdej aj nie viditelnej strany aby ta drevotrieska nenavlhla. ale dala by som si byt tebou spravit ponuku aj inde.
Odpovedať
@kacicka1985 hod sem obrazok co si dala stolarovi
Odpovedať
@sysell taketo nieco som chcela len cele biele.+šufliky len na jednej strane..a kuchynu mame vid.foto 2+vsade dobrždanie/ci ako sa to povie/... preto my prislo 500€ vela. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Ved vies kolko si platila za kuchynu tak sa kukni kolko stala drezova skrinka a kolko zasuvkova plus pracovna doska tak si myslim ze 500 je tak bez dph.
Odpovedať
Profilova fotka
@kacicka1985 Tak nam nacenil bielu lesklu, blum kovanie rozmer dlzka 160 a vyska 40 co je tak mozno polovica z tvojej na 500 eur :-|
Odpovedať
@wolodymyr nam celu linku robil bez papiera a teda bez dph..netusim kolko ktora skrinka stala...ale uz to riesim inak.dakujem za nazor :)
Odpovedať
@kacicka1985 hmm bies ako ako ak to je 1,6m a mas tam vela suflikov ono sa to nazbiera,este ak das nejake drahsie dvierka... neviem aka bude doska hore.. myslim ze do 300 bez dosky by to urxite mohlo byt. Ja som si dalnl spravit asi len 1m siroku s klasickymi dvierkami za asi 110e. Na vrch som dal kamennu dosku. Ak by tam boli sufliky a bola by sirsia nestala by zas az tak vela navyse.
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell na tu metrovu leskle dvierka stoja 70e kde je skrinka?? Ci ozaj zavrem vyrobu a budem od teba objednavat
Odpovedať
@wolodymyr dam ti sem foto poobede ak chces. Dvierka su leskle bile abs hrana, nie foliovane, vevadi mi abs hrana netecie po tom boda nic sa tomu nestane, mam to odskisane. Co by si za to chcel? Dreva je na tom za par eur a za roboru kolko? 20e na hodinu staci? Vies ako chcel som regal do spajze, stolar nacenil drevo, hrany, spotrebmy material -rozumej srobiky na regal 1,6x0,9 na 14e a celkovo uz nebiem asi 120e material us asi 90 ronota. Siel som do obchodu kde rezu a predavaju bukas, narezali a opaskovali mi vsetko za 100 s dph s papierom. Zosrobobal som v obyvacke na zemi za 3 hodiny
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell 100 material 3 hodiny a ked platis 20e hodina je to 60 Cesta dajme tomu aj s casovou stratou 20 Suma sumarum 180 vs stolar 210 za usetrene si kup nieco drahe a nezmyselne :-) mozno ti vyde aj na krytky srobiov nech je to profi . PS ... uz som obedoval ..ocakavam fotecku ;-)
Odpovedať
@wolodymyr pockaj vsak mne to spravil stolar tu malu do kupelne.. material urcite nestal 100 preboha vsak tam je len kusok bukasu a 4 panty..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?