Koľko vás stála kúpeľňa aj s robotou?

Profilova fotka
je 2500 e veľa alebo málo s rozmermi 2,2 x 3,35 . vymurované umývadlo, sprchový kút, rohová vaňa, rebrík, wc.
Odpovedať
malo, dalo sa to spravit aj omnoho drahsie :-p To je taka otazka ako ci bude zajtra prsat malo alebo vela. Vsetko zavisi od ceny jednotlivych veci. Sprchac sa da kupit za 2 tis e ale aj za 200e v baumaxe..... a tak mozem pokracovat so vsetkym.... pochopene? ;-)
Odpovedať
Zalezi od sikovnosti a prieskume trhu. Myslim si ze je to dost ak si to robite samy. tolko nas stala kupelna, aj so studnou aj s cistickou....
Odpovedať
Profilova fotka
Aj Ja plánujem v auguste prerábku zatial mi poslala iba jedna firma cenovú ponuku na prácu po obhliadke kupelky 2,95x1,9 komplet všetko vyhodit a na novo osadit sprchový kút , umyvadlo , pračku, dlažba + obklad do výšky 2M , polička na kozmetiku, lepidlá + ostatný potrebný materiál ku práci, zmena elektro ištalácie, odvodov a prívodou vody, kontajner + odvoz odpadu, doprava , 1550€. Samozrejme ako píše cubicomp je to individuálne, ešte sa chystám do Baumaxu otvorili tam nové kupelnové študio 3D maju svojich architektou aj remeselníkov x-)
Odpovedať
mám skúsenosť s troma kúpelňami a musím povedať, že vyberať podľa ceny nemá zmysel...najlacnejšia práca je tak nekvalitná, že namiesto toho, aby som sa hádala s "autorom", na vlastné náklady ju budem musieť celú opraviť...tie kachličky sú položené tak, že aj slepý by ich lepšie položil, špárovačka je nekvalitná, lišty sú hnusné, proste vyhodené peniaze za pokládku aj za drahé kachličky.... takže horná kúpelňa bola drahá, ale tá práca tomu zodpovedá...všetko krásne položené, lišty nerezové, špárovačka krásna, všetko rovnomerné a precízne. Takže neľutujem, že to bolo drahšie. V dnešnej dobe, keď každý má diplom zo sociálnej práce e podobných kravín, je ťažké zohnaź kvalitného obkladača a hlavne ich cena bude neustále stúpať. ale som si uľavila .-))))
Odpovedať
cena veľmi záleží na tom v akom štandarde kúpelňu plánujete - úplne súhlasím s cubicomp. Môžeš dať sprchu z baumaxu alebo ti môže byť aj tých 2,5 tis. aj len na prcháč málo.
Odpovedať
Profilova fotka
@dunakiliti80 u nas v Nitre by ti 1550 eur nestacilo na pracu zrucnych a sikovnych majstrov a nie este cena komplet s materialom. @ssss24 suma 2500 eur je za kompletku dobra cena, ktora este stale hranici s kvalitou - mozno
Odpovedať
@ceramdesing to kolko ratas na pracu? Alebo co za obrovsku kupelnu si ratal? ak zoberiem priemernu kuplnu s celkovou plochou 50m2 a cenu za meter pokladky 20 €, co uz povazujem za veeelmi slusnu cenu aj na BA okres, tak cena prace za obklady je 1000€.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 rokoch
@hop377 to je vtip ? Cena 20€/m2 je veľmi dobrá a rátate veľmi zle . M2 x20€/m2 + zabrzdenie hrán,listy,otvory,silikon,omietka,sieťka,osadenie vane + leveling systém atd atd a sme na 1700 ako nič to presne ľudia si myslia že 20€/m2 je konečná cena 🙂 ten kto chce kupelku za 1000€ potom to aj tak vyzerá a tu každý vyplakáva ako zle ju ma urobenú 👍👍👍🤷
Odpovedať
@mario_masiar len taký technický detail... reagoval si na 10 rokov starú debatu, keď aj ceny boli kdesi inde
Odpovedať
@johnny14 naozaj 😂😂😂😂😂
Odpovedať
@johnny14 každopádne nikdy to neboli m2 x suma a hotovo 😂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?