Koľko stojí návrh kúpelky a kuchyne?

navrh kupelky
Odpovedať
kupelna v TT 50-70eur...+ v cene je rozratanie kolko treba dlazby v m2 kuchyna...rozne...od 0-50eur...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme platili v TT za navrh - vizualizaciu kupelne tiez 70e - ale zalohu nam vratili - lebo sme tovar komplet kupovali od nich :-) takze niektore kupelnove studia sice beru peniazky za vizualizacie, ale je to zvacsa zaloha, kt. je vratena za urcitych podmienok. a ked sme prerabali kuchynu - za navrh sme neplatili nic - samozrejme sme v tom kuch. studiu dali aj linku vyhotovit a boli sme spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
uzivatel MIRECS robi najkrajsie graficke navrhy co som kedy videl..odporucam, ked ja budem v stadiu zariadovania... oslovim jeho ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som si davala navrh v Koryne v Ostrave za 1500kc, s tym, ze ked si u nich dam urobit aj kuchynu, tak mi to odrataju. Ale aj tak myslim, ze to nieje vela, clovek si niekedy aj mysli, ze to ma dobre, ale pohlad odbornika vzdy prospeje:-) Ale nakoniec si davame kuchynu robit u truhlara, kde nas rozpocet vyjde o niekolko desiatok tisic menej...
Odpovedať
Profilova fotka
navrh kuchyne je zadarmo, neviem o kuch.studiu kde by sa za to platilo. co sa tyka kupelne tak tych 70eur, ale ak si u nich kupis tovar tak tiez nic.
Odpovedať
Profilova fotka
v MA je to 50eur za kupelnu, ale ked u nich n ieco kupis tak zadara
Odpovedať
Sestra si dávali návrh kuchyne v Oresi a neplatili nič
Odpovedať
my sme si davali robit 3D navrh kupelne v Seredi, platili sme 50€ ale pri nakupe nam ich odrataju, takze je vlastne zadarmo, je to navrh z viacerych pohladov a k tomu ti presne vypocitaju kolko obkladaciek a dlazby treba kupit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?