Klasickú alebo modernú kúpeľňu?

Neviem sa rozhodnut, aku farbu na kupelku.Paci sa mi klasika hneda+kremova, alebo aj oranzova, zelena, cervena.Aky je vas nazor?Viem ze kazdy ma iny vkus, ale ked je taky velky vyber ;-) a take je tazky vbrat si len jedno. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna hnedá plus krémová ked už, tá oranžová a zelená mi príde ako nepodarok u babičky, varianta A je aspon "luxusnejšia" u mna :-)
Odpovedať
ja davam šedú a módne výstrelky vymeniteľné, farebné... / kľudne tyrkysové a purpurové uteráky, farebná štetka na WC, atd./ Ja osobne som za farebné obkladačky len do detskej kúpelne, mňa by totoiž prestali baviť tak po mesiaci :-))) a lištely, vzorované a podobné, tak to ani náhodou :-)
Odpovedať
Mne sa modne vystrelky pacia asi tak 5 minut, ked ich vidim v kupelnovom studiu. Ale do domu, ani omylom. Ja mam kupelnu bielu, kombinovanu s drevom a farbu budem menit podla nalady doplnkami. Staci uterak, ci mydelnicka, kobercek a hned je to ozivene a mozes to menit ako chces. Obkladacky len tak nevymenis a take oranzove by ma prestali bavit veeelmi rychlo... Btw. - mna by nebavila ani ta kombinacia bezovej a hnedej, co si teraz vela ludi dava. Pride mi nudna a netusim, aku farbu k hnedej a bezovej dokombinovat. V kupelni sa mi ziada nieco neutralne a "ciste", cize pre mna jedine biela a siva, kludne v kombinacii s kamenom, ci drevom. Ale je to samozrejme vec nazoru a vkusu, mne sa zatial kazdy cudoval, ze preco biela.. tak, ako sa ja cudujem, ze preco preboha cervena, ci zelena..
Odpovedať
no kamarat raz povedal dobry nazor- do kupelne treba prist rano a musi ta prebrat (oni maju jednu kupelku zelenu a druhu oranzovu) a naoza obe dodavaju energiu... ja som sa rozhodla pre bielu s farebnymi listelami - daju sa vymienat farebne doplnky... Mne osobne trosku vadia take tie strasne zemite tony seda s hnedou alebo tak lebo ma taketo farby ubijaju :(
Odpovedať
a este doma mame tiez oranzovo- bielu od Raka India uz pat rokov a vzdy ked tam pridem si poviem jeeeej aka je peknucka....
Odpovedať
to zavisi od povahy, ja mam sice tiez rada sialene farby, ale viem, ze ma vsetko zacne skoro nudit... Takze pre mna bola volba jasna - biela alebo seda kupelna .../hnede a zemite farby nemam rada, skorej drevo/ A veselych doplnkov je dnes na trhu habadej....Vymenit ich mozem aj kazdy pol rok.
Odpovedať
@evercila Súhlasím s týmto názorom, bielou nemáš čo pokaziť, kúpeľňu prerobíš možno 2X za život a oranžová a zelená je síce dobrá, aj moji rodičia ju majú, ale myslím, že zelené doplnky sú štýlovejšie a uznala to aj moja mama.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?