Keramická sprchová vanička

Profilova fotka
Ahojte. Takmer 2 týždne som hladal tento sortiment. Jasne, je ich až až, ale snažil som sa vybrať a dal som si limit pod 190Ečiek. Bolo to fakt dosť tažké, no nakoniec som musel zajst na česke stranky. Na mile prekvapenie, nasiel som!!! Super cena aj s prepravou ku mne a ku tomu hned aj sifon. Tak ak pomozem niekomu kto bude riešit nieco podobne, zadám odkaz na stranku: http://www.svet-kupelne.sk/sk/detail/... Neberte to prosím ako reklamu admini...
Odpovedať
A nie je lepsia sprcha bez akejkolvek vanicky?
Odpovedať
@danculd my sme sa o tom bavili akurat vcera s nasim projektantom a spomenul jeden argument ktory stoji za zvazenie - ze ak tam das dlazbu tak ked budes mat vypnutu podlahovku bude studena a otazka znie ci by si chcel stat pri sprchovani na studenej dlazbe. Ja osobne este zvazujem, mam cas.
Odpovedať
@luck4 Hm, ja som tiez pred vyberom tychto veci (akurat som zazimoval hrubu stavbu), tak preto sa pytam. Len tento argument asi moc neobstoji lebo chodim casto na plavaren kde su sprchy bez vanicky, iba dlazba, je sice pravda, ze ked tam stupite je to chvilu studensie ale po par sekundach ako na dlazbu tecie tepla voda tento pocit uplne zmizne.
Odpovedať
Je to vec názoru, ja by som si práve bez tej vanicky pripadala ako na plavárni .. Tiež sme dlho vyberali a zvažovali a včera nám akurát prišla keramicka. Tak uvidíme ako bude slúžiť.
Odpovedať
@danculd je :-) @luck4 ak sa sprchuješ pod teplou vodou, tá ti ohreje aj dlažbu, tých pár sekúnd to určite vydržíš, veď aj podlahu budeš mať z dlažby, nepovedz že sa po nej neprejdeš. Ber to skôr ako argument odporcu (možno len neznalého veci s predsudkom :-) ) je to vec vkusu, niekto chce klasiku, iný chce zasa niečo moderné alebo štýlové
Odpovedať
Profilova fotka
Do sprchy nelezem pod studenu vodu ale pod teplu. Ta ohreje dlazbu pred tym nez tam vobec vlezem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ohľadom stupeného pocitu je prakticky úplne jedno, či máte pod nohami dlažbu, alebo keramickú vaničku. Oba materiály sú rovnako studené :) Po pustení teplej vody sa teplota vyrovná, takže žiaden problém. Jediný badateľný rozdiel je snáď len pri oceľovej (plechovej-smaltovanej) vaničke, pretože kov vedie teplo rýchlejšie. Vanička je tak teplá takmer okamžite po styku s teplou vodou. Žlab vs. vanička je skôr vec hygieny a vkusu. Vanička sa predsa len lepšie udržiava, ako dlažba so škárami ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Pri pouziti sprchoveho rostu miesto vanicky a teda pouzitia dlazby na podlahe treba dat pozor na dlazbu. Jednak treba zvolitdobru protismykovost, teda ziadna lestenka a po dalsie , ak pouzijete modernu rektifikovanu dlazbu ktora ma ostre kolme hranu a kladie sa na milimetrovu sparu, hrozi porezanie nohy. To je dane tzv. Planaritou (zvlnenim) obzvlast vacsich formatov. Ak to majster nezvladne fakt vam hrozi porezanie nohy. Zazil som to uz na formate 30x60. Najvacsie riziko hrozi pri rektifikovanej mozaike. Ked vsak predsalen je rost vasa salka kavy, pouzite dlazbu vo formate sirky kuta a polozte ju napriec. Vid. Fotku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?