Kde zoženiem peknú zrkadlovú skriňu do kúpelne?

neviete kde zohnat peknu zrkadlovu skrinku do kupelne za rozumnu cenu? najlepsie kde si ju mozem aj ohmatat :-D (BA) baumax, hornbach a pod. tam nic pekne nieje :-(
Odpovedať
@manilla skús SIKO kúpeľne, niečo tam majú... pozri najprv na nete či by si si vedela niečo predstaviť :)
Odpovedať
no ved to ze pozeram, a neviem :-| mne osobne sa paci cisto len zrkadlo, ale priatel chce skrinku tak sa musim volako prisposobit. ma byt dvojdvierkova, 65cm, osvetlena moze byt aj nemusi, len mne vacsina z nich pridu ako tie komunisticke kupelnove skrinky :-D uz som aj rozmyslala, ci by sa dala dat vyrobit, napr. kuchynske studio mi urobilo s kuchynou aj skrinku pod umyvadlo. @tyli ma celkom peknu. si s nou spokojna? ake je spracovanie? dik :-)
Odpovedať
ja tiez odporucam Siko, ja chcem odital skrinku s kosom na bielizen
Odpovedať
@ninuska81 po tej skrinke poskulujem aj ja :-D pretoze do kupelne sa mi kos nezmesti, takto by bol schovany v skrinke na chodbe.
Odpovedať
@manilla my ju ešte nepoužívame, máme ju odloženú v krabici. ale mne sa páči, poprezerala som si ju pred prevzatím. kvalitovo budem vedieť posúdiť po nejakom čase používania. ale zase za tú cenu.... jediné, čo mi trošku na nej chýba sú úchytky. bojím sa, že budem stále leštiť otlačky. toto čo máme my je 80-tka, vo vnútri je sklenná polička. majú ju v Domosse vo výpredaji, volá sa Dune. v tento piatok som ešte doobjednala umývadlo so skrinkou royo bath enzo (taktiež výpredaj Domoss). toto http://www.domoss.sk/domoss.aspx?cont... - http://www.domoss.sk/domoss.aspx?cont... my sme zase volili radšej zrkadlovú skrinku ako zrkadlo, pretože nemám rada vystavené veci na poličkách a v malej kúpeľke je vzácny každý úložný priestor :-) keby som však mala veľkú kúpeľku, tak dám krásne veľké zrkadlo a zvolím iný úložný priestor. pekná zrkadlová skrinka je dobrý kompromis pre malé kúpeľne :-)
Odpovedať
@tyli no umyvadlo mame 65cm, neviem ci mozem dat sirsiu skrinku, ako to bude vyzerat :-| a je fakt ze tie otlacky tam asi budu, ale to by nevadilo, aj tak to treba cistit.
Odpovedať
@manilla píšeš, že si si dala vyrobiť skrinku pod umývadlo. smiem prosím vedieť len tak pre predstavu koľko vás stála? ja som dala urobiť cenovú ponuku v dvoch stolárstvach na skrinku so šuplíkom a šírkou 80cm,výškou45-50cm,hĺbkou 47cm. jeden stolár mi vyrátal cenu 270eur a druhý 290eur. no neviem... zdalo sa mi to dosť na to, že je to od stolára. preto sme nakoniec objednali tú z domossu.
Odpovedať
@manilla ťažko posúdiť, no možno by to nebolo zlé. mne sa zdá, že sa vyrába aj v 60-tke, len Domoss má dopredaj od tohoto výrobcu a v ponuke som videla iba 80-tku, tak treba hľadať u niekoho iného....
Odpovedať
@tyli nas skrinka vysla asi 150€, ale klasicka, len s dvierkami a polickou, bez suplika. pod umyvadlo Laufen proA 65. takze rozmer podla toho, zavesna, vyska 60cm, dvierka leskle. pridam foto neskor do albumu. skusim tam buduci tyzden skocit, mozno by mi vyrobili aj zrkadlovu skrinku.
Odpovedať
@manilla ja som dlho pozerala na toto umývadlo http://www.domoss.sk/domoss.aspx?cont... , no keď som dostala cenové ponuky od stolárov, tak sme zvolili tú skrinku z domossu. ak sa smiem opýtať, kde vám robili skrinku? dali vám fajn cenu. aspoň sa mi tak zdá :-)
Odpovedať
@tyli tiez pekne umyvadlo. my sme chceli tiez hranate, a zvitazilo Laufen. skrinku nam robili naraz s kuchynou, kuchynske studio. preto neviem, ci budu vediet zrkadlovu skrinku - si maju vobec zrkadla. kuchynske studio patri pod Trenab z Trencina - www.kuchyneprekazdeho.sk
Odpovedať
@manilla - Pekne zrkadlove skrinky ma aj IKEA v roznych rozmeroch. Paci sa mi na nich, ze je zrkadlo aj na boku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@manilla trenab máme takpovediac pod nosom a tam ma nenapadlo ísť sa opýtať. nuž čo, už aj tak máme objednané... s kúchyňou ste spokojní?
Odpovedať
@tyli ano, perfektna. este mam v nej 2 velke diery na umyvacku a ruru, ale vsetko podla mojich predstav :-) dokonca mi ponukli najlepsiu cenu v BA, a to sme toho vtedy pobehali dost. A vyroba bola 5-6 tyzdnov a to mi uz po dvoch volali ze je hotova.
Odpovedať
my chceme Ikeu, no teraz si ma nalomila :) asi skúsim dať spraviť cenovú ponuku aj v Trenabe x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?