Kde zohnať zrkaldo do vlhkých priestorov?

Ahojte,pocula som ze do kupelne sa da zohnat specialne zrkadlo do vlhkych priestorov...Neviem presne ake vlastnosti ma oprpti normalnemu zrkadlu, ale je urcene do kuplne. Taktiez ak niektol vie kde sa da zohnat. V sklenarstve som sa pytala ci maju zrkadlo do kupelne kt. sa nezahmlieva, tak ma vysmiali ze take nie je :(. Dakujem za reakcie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, do kupelne existuju speci zrkadla, ale sklamem ta, nie su specialne v tom, ze sa nezahmlievaju, ale v tej striebornej vrstve , co maju vzadu - co vlastne tvori samotne zrkadlo... lebo ved inak je to len obycajne sklo , nebyt tej vrstvy:) Takze tam je ten rozdiel.. Zahmlievat sa ti bude kazde, to je fakt. ale obycajne, co nie je urcene do vlhkych priestorov, to po case zasne odzadu tak cerniet, budes tam mat take tmave mapy.. a to asi nechce nikto :)
Odpovedať
Rosia sa všetky najchladnejšie povrchy, tie s vysokou tepelnou vodivosťou. Sklo, keramika medzi takéto povrchy patrí.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem ako fungujú tie vyhrievané zrkadlá ;-) , možno to je riešenie, cenovo tu bude asi niekde úúúplne inkde :-) . Ono to asi záleží i od veľkosti kúpelne, či je vetraná, akým spôsobom sa využíva... Pokiaľ nerobíš v kúpelni saunu.. nieje problém. Nám sa proste zrkadlá nerosia x-)
Odpovedať
minule som videl v BA vyhrievane zrkadlo aj s policou za priblizne 120e...asi 70cm siroke
Odpovedať
Ja som dávala do kúpelne obyčajné zrkadlo a mám ho už 6 rokov,vždy sa mi zarosí , ked sa človek sprchuje ,preto sme to vyriešili tak ,že ked sa ideš sprchovať, pustíš si ventilátor a je to úplne v pohode.
Odpovedať
my máme tiež obyč zrkadlo v kupelke, vždy po osprchovaní sa orosí, prejdem ho švédskou utierkou a vždy vyzerá super, aspoň mi tam neostávajú tie zaschnuté kvapky ktoré sa tam niekedy objavia po ošpliechaní pri umývaní rúk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?