Kde sa da kúpiť kompletné vybavenie kúpelne v Košiciach?

Ahojte kosicanky, nevedeli by ste mi niekto poradit kde v meste sa da kupit pekne a cenovo pristupne komplet vybavenie kupelne? Je tu sice vo fore tema kupelna, ale su tam len ceske prispevky a to mi moc nepomoze.. :-( Mame starsi rod. dom a potrebujeme prerobit kupelnu, chcela by som nejaku rohovu vanu, rebrinovy radiator a to je asi vsetko co viem,ze by som chcela.Inak nemam este ani paru o farbach a pod. Tak ak mate nejake skusenosti a rady sem s nimi! Budem Vam vdacna! x-)
Odpovedať
ja vieeem..len ti to musím zistiť podľa faktúry...my sme prerábali teraz v novembri a komplet vybavenie sme kúpili za 19.000,-
Odpovedať
Jej Janino a mate byt alebo dom? A co vsetko ste prerabali a kde ste kupovali?
Odpovedať
byt...kúpeľňu a wc...ostatné sme robili ešte predtým...a ešte nás čaká nová kuchynská linka... kúpili sme tam wc, vaňu rohovú, umývadlo, batérie a príslušenstvo...myslím, že super za 19-násť...idem pozrieť ako sa volá ten obchod... ;-)
Odpovedať
OK, tak pozri a z akeho materialu mate napr. vanu?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj evinah....teraz som si vsimla, ze je nove forum...sa tesim, lebo my sa budujeme a tak zistujem co a ako :-) k tej kupelni...neskusala si Merkury pri Cassovii? Je to polsky obchod, ale ked sme pozerali vybavenie do kupelne, tak mali celkom pekne veci....
Odpovedať
Ahoj Yesno, tiez ma to potesilo, ze je tu takato stranka.. :-D No a ten Merkury..neviem ci by som sa nebala polske veci kupit..Ci to je aj kvalitne.. =-)
Odpovedať
vaňa je umelá..keď ja sa v tom moc nevyznám...
Odpovedať
mz sme prerábali kúpeľňu, WCko a kuchyňu...menili sme vaňu, umývadlá, batérie, dres....a vyšlo nás to okolo 15.000,- a to sme batérie vyberali tie dražšie, neboli sme síce v značkovom obchode, ale nejak netúžim po nemeckých batériach, hlavne, že to funguje a zatiaľ sa nemôžem sťažovať.... My sme to kupovali u Vodára na Sokolovskej...
Odpovedať
neviem nájsť tú faktúru...možno ostala u svokrovcov...ale pozisťujem a dám ti do IP potom vedieť ;-) merkury ma už 2x tak naštvali, že....joj 8-( ]-(
Odpovedať
Baby a vy ste aj menili komplet kachlicky, a dlazbu?? =-)
Odpovedať
Janino dakujem! ;-) A preco Ta nastvali v Merkury??
Odpovedať
všetko....dlaždičky majú njlacnejšie na kavečianskej v robkerku...sme obehali celé mesto ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
"mám rada" obsluhu, ktorá sa tvári, že zákazníci sú jej na obtiaž a keď mi niekto odvrkne, že nemá čas mi len odpovedať....tak nech sa na mňa nehnevajú....a pritom som tam len nechcela blúdiť ako idiot...mne sa nemusí nikto osobne venovať....och... :-S
Odpovedať
Dakujem za infosky, vsetko budem zapisovat, kedze nie som z KE, ale iba pristahovalec.. Ulice moc nepoznam, ale zapisem a odovzdam manzelikovi.. :-D 8-)
Odpovedať
my sme tiez prerabali kupelnu (v byte) a vanu, umyvadlo, wecko a sprchovy kut, sme kupili v Robkerku, to je na lokomotive pri zimnom stadione, aj kachlicky na stenu sme kupili tam. dlazbu v hornbachu. a baterie sme kupili termostaticke, tie boli drahsie, ale vraj su setrnejsie, tak uvidime ked pride rocne vyuctovanie, sme s nimi velmi spokojni, netreba zakazdym nastavovat teplotu vody.
Odpovedať
Termostaticke baterie? To som este nepocula.. Ako to funguje? Ozaj a nakupovat v Hornbachu, alebo v Baumaxe taketo veci je v pohode??
Odpovedať
Profilova fotka
evinah....Hornbach a Baumax odporucam ako poslednu moznost...moja sestra teraz stavia dom s priatelom, ten je stavbar z povolania a veru do Baumaxu este nevkrocili a do Hornbachu len ked nebola ina moznost...ona ma kupelnu tusim z Kerka, ale neviem co vsetko....popytam a dam ti vediet :-) V Merkury nakupili moji rodicia pre starkych do domu, ale boli sme po to v Polsku...mne sa tie veci vidia v pohode...ale ja si asi vyberiem nieco ine :-N
Odpovedať
evinah - Termostatické batérie umožňujú nastavenie teploty podľa želania. Termostatické batérie fungujú na princípe akcie a reakcie. Podľa teploty a tlaku privádzanej vody sa zmenšuje alebo zväčšuje prierez teplého alebo studeného prívodu. Tak sa vyrovnávajú výkyvy zmiešanej vody. Na to treba dva silové komponenty: pružinu a termostatický regulačný prvok.Tým, že sa vodná teplota nemusí prácne nastavovať, ušetrí sa tretina až polovica vody. Náklady na termostatické batérie sa tak majiteľom vrátia za jeden až tri roky. to som okopirovala odtial: http://mojdom.zoznam.sk/cl/10067/1173...)
Odpovedať
Tintinka dakujem krasne za vysvetlenie! x-) A kolko stali ti baterie?
Odpovedať
http://www.granitpresov.sk/images/sho... http://www.granitpresov.sk/images/sho...
Odpovedať
do sprchoveho kutu kolo 3800 a do vane, tam sla aj s kohutikom 4900..trosku dost, tak hadam to bude fungovat tak, ako pisu, ze sa to vyplati...ale my sme fakt velmi spokojni..
Odpovedať
Inak moze to mat svoju logiku, ked sa clovek zamysli, kolko vodi zbytocne odpusti pokial si namiesa tu spravnu teplotu.. Tak snad sa Vam ta investicia vrati. A ta cena sa myslim,ze celkom da.. Myslela som,ze to bude aj drahsie..
Odpovedať
Ahojte, Honbachu batérie veľmi neodporúčam, viacerí čo som počula, mali s nimi potom problémy. My sme po prestavbe a tiež sme pochodili celé Košice a zistila som, že väčšina obchodov sú predražené s tovarom zo zahraničia a ceny boli neskutočné. My sme si napr. batérie vybrali Samplus(tuším Myjava), no slovenské-dvojpolohové(sú aj čínske)
Odpovedať
halooo, tu uz vsetci sviatkuju? x-)
Odpovedať
tintinka, my máme termostatickú batériu a práve teraz sa nám pokazila, mám "veľkú" radosť. Až teraz sme sa dozvedeli, že na týchto batériách sa zanášajú tie regulačné ventily od tvrdej vody, máme ju rok sa sprchujeme sa už 3 dni vo vlažnej vode a neviem ako bude prebiehať reklamácia. Tak si to treba asi rozmyslieť. ]-( ]-(
Odpovedať
danulienka..ani nehovor..my tie nase pouzivame tiez uz rok, zatial su v pohode, ale si ma vystrasila..to sa neda nejak udrziavat alebo nieco? aby sa tomu predislo?
Odpovedať
Samozrejme, že udržiavam kúpeľňu v maximálnej čistote, ale či sa tomu dá predísť neviem. Ja som zvažovala už dávno dať k hlavnému prívodu vody do bytu filter, ktorý by vlastne neprepustil ten "bordel" čo vo vode z vodovodu je, ale nemáme ho kam umiestniť. Čiste teoreticky by mohol byť vedľa sprchového kútu, ale to by som zohyzdila celú kúpeľňu, takže nie. Kebyže máme ale dom, tak je to jedna z prvých vecí, ktoré kúpime. Šetrí to všetky spotrebiče, práčku, umývačku, kotol, batérie, ... Rozmýšľam stále aspoň nad osmózou do drezu, ale to sme sa ešte nerozhodli.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, suhlasim s horeuvedenymi nazormy, ze co je polske ja nemusim,...ale nie vsetko co je polske je aj zle. Napr. kachlicky by som si u nich urcite kupila, ale pozor na cenu, niekedy cena polskych kachliciek prevysuje tie, co su napr. v robkerku.u poliakov by som urcite nekupila baretie, WC, vanu,....proste hoci co, co by sa mohlo pokazit. Ak viem poradit, na juznej triede je tiez jeden velkosklad na obkladacky, dlazky,...neviem si spomenut na nazov, spytam sa manzela Ale co sa tyka skriniek do kupelne, velmi pekne veci mali v hornbach, cenovo porovanat s inymi obchodmi neviem, nemam prehlad
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte Košice a zvlášť janino ;-) :-D :-D :-D Kde robia fajn kuchyne na mieru v KE, neporadíte niektorá?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja čakám na Decodom, 6.3. otvárajú pri Carrefoure. skús decodom určite si vyberieš.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?