Kde majú vystavené vane Kolo v Bratislave?

Zdravim, viete mi poradit obchod v Bratislave, kde maju vystavene vane znacky Kolo? Rada by som ich videla nazivo, nie len cez internet. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@mandevilla my sme si u kupili v Prespore, vlastne tam sme ju aj videli a inde sme uz ani nehladali... aj prijatelne ceny aj pekne su.. teda nam sa pacila hned.
Odpovedať
my sme kupili v Merkury Designe
Odpovedať
Dakujem pekne, zastavime sa tam.
Odpovedať
@andyfoto Dakujem za tip, zastavime sa tam.
Odpovedať
mame od KOLO doma zachodovy misu, umyvadlo aj sprchac..na zachode sa po pol roku odtrhol lavy uchyt sedatka (original KOLO), na umyvadle po cca 2 rokoch "odhnila" pochromovana krytka vypuste do sifonu (stacenim sa otvara/zatvara) a najvacsi bonus bol sprchac, kde na dverach od dodania nefungoval zdvyhaci mechanizmus (dvere maju byt pri otvarani/zatvarani podvihnute a dosadnut ked su v polohe zavrete)..KOLO je smejd, vyzera to pekne ale to je asi tak vsetko :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@benco Dakujem za nazor. Nic moc teda podla vasej skusenosti. Uz ma clovek z tych znaciek gulas.
Odpovedať
@lukasza Dakujem za tip, pozriem sa aj na ich ponuku.
Odpovedať
Tak nakoniec sme si vybrali vanu Kaldewei sanyform plus 160 x 75 cm. Akurat sa rozhodneme, ci s pearl efectom alebo bez. Dakujem za tipy.
Odpovedať
@benco Prepáč nechcem ťa uraziť , ale treba sa pozrieť aj na to ako sanitu udržuješ . Akou chémiou si čistil sanitu . A mimo to KOLO ma na Slovensku zastúpenie servisnými technikmi , ktorý by ti určite poradili a pomohli
Odpovedať
@andrejkrt neurazil som sa, bolo to cistene CIFom alebo niecim takym..kazdopadne na odtrhnutie uchytu na zachode, pripadne na od dodania pokazene sprchove dvere typ pouziteho cistiaceho prostriedku asi bohvieaky vplyv mat nebude ..mozno na to umyvadlo, aj to je dost pochybne, minimalne by tieto veci mali byt vyrabane tak, aby nieco vydrzali a nie ze sa to rozsype po 2-3 rokoch..
Odpovedať
@benco samozrejme mohlo sa aj jednať o blbú náhodu :( ja robím s kolom pravidelne a 99% produktov no problém ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte ja si myslím že to bola chyba pri výrobe a tie dvere ste mali dat reklamovať keď neboli funkčne od začiatku zastúpenie montážnikov a technikov máju na dobrej úrovni
Odpovedať
Profilova fotka
Benco: krytka sifonu sa nepredáva s umývadlom. Sú to dve rozličné veci. Predpokladam, že más clic-clac a ten sa kupuje samostatne. A nemám taký pocit, že KOLO má clic-clac sifony.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?