Kde kúpim sprchovú vaničku 100 x 90?

Dobry den. Zhanam do murovaneho sprchoveho kuta sprchovu vanicku s rozmerom 100 cm (dlzka) x 90 cm (sirka). Chcem proste o 10 cm sirsiu sprchu ako je beznych 100x80. Z toho (mala) co som doteraz na internete nasiel mi to pride ako atypicky rozmer... ============================================================ Zatial sa mi podarilo najst: http://www.riho.cz/sprchova-vanicka-k... , tato vanicka je fajn, ale mohla by byt hlbsia (niekde medzi 4-8 cm) a bez tych dizajnovych skoseni v rohoch (kedze cez jeden takyto roh by sa malo do sprchoveho kuta vstupovat). ============================================================ Este casto nachadzam vanicky s prehodenym rozmerom 90 cm (dlzka) x 100 cm (sirka), ako napr.: http://www.dea.sk/sub/dea.sk/shop/pro... , tento variant mi ale nevyhovuje kedze pri sprchovani by som stal na odtoku. Ma niekto z vas skusenosti z nakupom takejto vanicky? Viete poradit kde hladat? Cakal som, ze toho bude viac.
Odpovedať
Profilova fotka
Napr http://www.kupelnedm.sk/produkt/592-s...
Odpovedať
@madein1974 Dakujem za link, ale to je presne to co spominam pod druhou ciarou. Prehodeny rozmer. Pri sprchovani by sa stalo na odtoku, kedze sa sprchova bateria nachadza v osi kratsieho rozmeru. Odtok potrebujem mat v rohu (najlepsie pred pravou nohou), pripadne v strede kratsej hrany (v strede pred nohami).
Odpovedať
Zdravím http://www.najlacnejsie-kupelne.sk/fo... síce konkurencia ale hádam pomože
Odpovedať
Profilova fotka
@alpha jasne chapem. Kaldewei take nema?
Odpovedať
A tat oje uz hlboka? http://www.roltechnik.cz/sk/vanicky/r...
Odpovedať
Profilova fotka
A preco si ju nedate vymurovat, resp. urobit z obkladaciek? Odpad date relativne kde chcete, design si zvolite ku zvysku kupelne atd. Navyse sa v buducnosti nemusite obavat zatekania...
Odpovedať
@madein1974 Kaldewei ma nieco podobne s odtokom v strede. Hlbka 2 cm :-) http://www.ok-shop.cz/kaldewei-conofl... @ivan21 Dakujem za link, 17 cm je naozaj dost, ale zvazim. Zaujimave su aj ostatne vyhotovenia tohoto rozmeru na danej stranke. @vovo Chcem vanicku. Zamyslal som sa nad tym dost dlho. Murovane dno u mna evokuje verejne sprchy a vanicka mi pride aj hygienickejsia.
Odpovedať
Tusim som (konecne) nasiel co som hladal: 1. http://www.duravit.de/website/homepag... 2. http://www.duravit.de/website/homepag... 3. http://www.bathroomheaven.com/chrome-... 4. http://www.yatego.com/suerig-badshop/... ============================================================ Ten Duravit by mohli mat aj dakde u nas.
Odpovedať
a potrebuješ tam tú vaničku? len či sa ti nepáči takáto varianta... http://www.ekupelne.sk/domain/ekupeln...
Odpovedať
Profilova fotka
@rebelix presne nieco taketo som myslel aj ja, vo mne to teda vobec neevokuje verejne sprchy... A urcite je to ovela hygienickejsie ako vanicka. No kazdemu sa paci nieco ine... nastastie, inak by sme mali vsetci rovnake kupelne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nízka vanička roltechnik http://www.najlacnejsie-kupelne.sk/tg...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?