Kde je dobré kúpelňové štúdio v Trenčíne a v Piešťanoch?

Ahojte, viete mi poradiť kde je v Trenčíne aj v Piešťanoch kúpeľnové štúdio?
Odpovedať
Profilova fotka
Zlatovská 3072, predajňa Stavivo, je to v TN
Odpovedať
špecializované kúpelňové štúdio je v TN napríklad aj SIKO pod Juhom oproti Kauflandu alebo sú kúpelňové štúdiá aj v Baumaxe alebo v Merkurymarkete...možno aj iné ale teraz si nespomeniem ;-)
Odpovedať
a este sme boli velmi spokojný aj kúpelnové štúdio Ptáček za stanicou tuším je to tam Kukučínova ulica, dalo sa dohodnúť aj na cene a maju tam veľký výber
Odpovedať
@pariska512 my sme boli v Domexe v NM, ale viem, že chválili to na Kukučínke, že tam ani zľavu pýtať nemuseli a automaticky dostali. Čo my v NM sme prosíkali, ale zase vyprosili:) Inak aj v MPL na Rybárskej je dobrý výber. Eše pekné štúdium je v Bierovciach, kde kedysi bolo BMW, hned za dialnicou a v Trenčianskej Turnej za AAAuto, ale s nimi nemám osobnú skúsenosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@pariska512 ja som bola totalne spokojna v stavebninach stavmat in, aj v nmnv aj v pn maju kupelnove studio, ja som to riesila v nmnv..... super komunikacia s pani co to ma na starosti, vizualizacie za prijatelnych podmienok.... asi tak :)
Odpovedať
mpl na rybarskej tusim- na novinach, ptacek za bus stanicou byvala merina, a potom este je jedno kupelnekd pozri na nete, stavivo,siko
Odpovedať
díky moc za tipy, idem to bud.týždeň omrknúť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?