Je závesné wc spoľahlivé?

Profilova fotka
čo v pripade ak sa nieco pokazi pod obkladom, resp dostane sa bordel z vody a upcha trubky? dakujem
Odpovedať
myslis teraz zavesne wc alebo system? na zavesnom wc sa nema co pokazit, je to keramika. a do splachovacieho systemu sa dostanes cez tlacitko, vsetko sa da opravit. a ked sa ucpe odpad, wc sa da vzdy zvesit. nevidim v tom ziaden problem. tento sposob vyuzivaju v restauraciach, hoteloch a myslim ze su viac namahane ako v domacnosti. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla hej system :-D mas ho doma? paci sa mi viac ako obycajne, je pravda ze aj stoji viac, ma este nejake vyhody oproti obycajnemu wc?
Odpovedať
@sonickaopicka1 Je to krajsie :-)
Odpovedať
@sonickaopicka1 pre mna najvacsia vyhoda je, ze sa da lepsie udrziavat poriadok - jednoducho mozes umyt cele wc - zvonku, odspodu + podlahu pod nim! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved preto sa mi to viac pozdava ze sa da pod nim pekne vyumyvat, len problem je ze moju polovicku neveim prehovorit, lebo on veri len staremu budaru :-D
Odpovedať
@sonickaopicka1 musis si to presadit, alebo mu povedz ze bude upratovat on! ;-)
Odpovedať
@sonickaopicka1 nad inym sme veru ani nerozmyslali :-) ved to nekupujes na rok. musis ho presvedcit :-D inak to bude umyvat on!
Odpovedať
Profilova fotka
@sonickaopicka1 mame ho uz viac nez 6 rokov... ani jedna jedina chybicka, ci oprava. Sedeli na nom musie vahy, aj valibukovia. Jedine sme vymenili sedatko, lebo pred siestimi rokmi niektori ludia nepochopili system soft close a zatvorili to nasilu. Praveze stare wc kombi je nachylnejsie na poruchy, lebo furt tam nieco pretekalo, kazili sa plavaky,tesnenia atd... preto si niekto nevie predstavit, ze ako to bude opravovat cez tlacitko, ale netreba sa bat. Hlavne, ked sa chcete vyhnut problemom, treba kupit kvalitnu a osvedcenu znacku Geberit, Alcaplat, Grohe a nie smejd z merkury market...
Odpovedať
my mame system geberit a misu jika, sme spokojni s oboma, nie sme musie vahy:-) za dva roky dennodenneho pouzivania sme nemali absolutne ziadny problem, len musim raz za cas dotahovat dosku, lebo neviem co robime, ale raz za cas sa zacne hybat do stran:-)
Odpovedať
@monciky ja ti poviem co robite ... citate tam a sa opierate o chrbat :-D (ja robim to iste)
Odpovedať
@eeffka :-p no to mas pravdu, priznavam, bud tam mam casopis alebo notebook:-)
Odpovedať
@monciky to ten NB, vtedy sa neda mat lakte na kolenach :-D , j tam mam casak, 2 encyklopedie a aj rozcitany babsky roman
Odpovedať
Článok sa načítava...
@eeffka tak poznam rodiny kde maju normalne stojan na casopisy pri WC, a ja pravidelne chodim hladat tv program pod umyvadlo, lebo manzel cita iba to:-)
Odpovedať
@monciky no moj muz zasa cita letaky z hypacov, tiez ich tam mame, nam normalne wc aspon rozdeluje citatelske zony :-D + dcera hracky, pero, noznice a uz aj zosit do skoly som nasla... multifunkcna miestnost 8-)
Odpovedať
@eeffka a to prostredie plne mikrobov, uplne uzasne:-) ja len cakam, kedy mi NB spadne do zachoda...:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?