Je vhodná mozaika (drsná) na podlahe v sprchovom kúte.

Profilova fotka
Máte niekto skusenosť s mozaikou na podlahe sprchového kúta. Mne robia návrh kupeľné a mám trochu obavu či sa mi tam nebude držať voda alebo budem mať problém s údržbou (lebo tá mozaika ma drsnejší povrch)
Odpovedať
Profilova fotka
áno je ideálna , lebo vďaka špáram je zároveň aj protišmyková . http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve...
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím Vás Eva, Na konkrétnu otázku - konkrétna odpoveď :) Bude sa tam držať trochu vody, usádzať nečistoty ( šampóny, mastnota... ) Je to pekné použiť mozaiku ako dlažbu, aktuálne zákazníci volia aj imitáciu kameňov ( okruhliaky ) ako dlažbu do sprchového priestoru, ale ak hľadáte praktické riešenie, ideálna je čo najväčšia dlažba pre minimum špár, ucelený povrch a jednoduchú údržbu. Rád Vám poradím, pošlite mi grafiku na mail a nájdeme ideálne riešenie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@skolaokupelniach skoda ze som vas tu nenasla skor. mohli by ste mi poradit k tejto vizualizacii. nepaci sa mi priestor medzi vanou a sprchacom. Aj na opacnej strane od steny a skrinky zostane priestor. Rohove vane sa mi moc nepacia. Pôdorys je stvorec a ten sa vraj navrhuje najhorsie.
Odpovedať
@skolaokupelniach asi to neparti do tejto temy, ale nevedela som cez čo Vás osloviť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Poradi mi niekto kde alebo kto by mi spravil takyto 3d navrh kupelni? Vopred dakujem
Odpovedať
@kixo8 ahoj, posielam ti to v ip....a nielen taký, ale oveľa na vyššej úrovni aj čo sa týka praktickej stránky aj kvality. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?