Je táto polica vhodná do kúpelne?

http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
Záleží na čo bude v kúpeľni slúžiť. Ak bude dochádzať do kontaktu s vodou, tak nie. Ak bude niekde v suchej časti a nedojte do styku s vodou tak nejaký čas vám bude slúžiť, avšak vplyvom vlhkosti ktorej je v kúpeľni aj naviac môže dojsť k zväčšeniu objemu vnútorného materiálu (drevotriesky) a teda zničeniu police. Záver osobne by som ju do kúpelne nedával. Ideál je použiť lakovaný nábytok, ktorý ma zo všetkých strán uzavreté póry, ako druhý by som použil laminát (klasická drevotrieska) s ABS hranami a zadná strana minimálne zatretá vodeodolným lakom (lepidlom).
Odpovedať
My mame nieco podobne z ikea v kupelni dva a pol roka a dobre. Naopak kupelnovynabytok sa sprava presne tak, ako kuchyne kudla popisal ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lila7 Poznám, montoval som niekoľko kusov... Tu by som nevidel až taký problém v kúpeľni ako v tom, že tento typ poličky nie je možné veľmi zaťažovať. Taká.... - imidžovka. Veď preto ju tam aj chceš, nie...? ;-)
Odpovedať
@leonardom písané,je že do 15 kg,chcela som ju dať nad práčku
Odpovedať
Profilova fotka
@lila7 Do malej kúpelne, kde je dosť vlhko by som neodporúčal. Malý priestor sa zaplní vodnou parou už pri 5 min. sprchovaní v horúcej vode, nehovorím o kúpaní... Pri väčšej kúpeľni, ak je mimo vody sa určite môže použiť. Rozhodne však nie na ťažké veci. Nosnosť je síce 15 kg, no to znamená, že toľko max. udrží. Vnútro je papierové, takže ťažké predmety, s ktorými budete často manipulovať ju veľmi rýchlo zničia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?