Je sušička na prádlo dobrá vec?

rozmyslame nad kupou susicky na pradlo. Ake mate skusenosti? nenici to pradlo? dakujeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ju mam 2roky a nedala by som ju za nic na svete :-) Pouzivam ju celu zimu, v lete len v pripade zleho pocasia a uteraky susim uz len v susicke... su uzasne makke a nadychane... Mnoho ludi, co ma susicku uz pradlo vacsinou ani nezehli (len nohavice a kosele)... jednoducho zlozia a ulozia do skrine 8-) Este sa mi nic neznicilo a to tam susim takmer vsetko. Ak mam poradit za seba, tak jednoznacne radim kupte. Ale samostatnu, nie 2v1.
Odpovedať
..uplne suhlasim z -katarinas-, treba len davaj pozor, lebo nie vsetko je vhodne do susicky..napr. svetre.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, suhlasim s katarinas... susicka je uplne super!!! V zahranici sme mali - tam je to povinna vybava bytov, dovtedy by som si ju sama nekupila. A teraz nedam dopustit. A hlavne teraz, ked mame dve babuliatka a perie sa casto. Tiez odporucam kupit zvlast, nie dva v jednom. Jednu davku peries, das susit a peries zaroven dalsiu. Nemusi sa tolko zehlit ;-) a po prani je vsade poriadok, nemas rozvesane pradlo, na ktore treba cakat kym vyschne. :-D ODPORUCAM.
Odpovedať
Ja sa na ňu teším a neviem sa dočkať. Hlavne, že mi ubudne žehlenie :-) Budem mať prášku a sušičku na nej. Chcela som aj do bytu, ale do kúpeľne sa nezmestila :-(
Odpovedať
najlepší spotrebič na svete,ale určite A triedu!
Odpovedať
vynikajúca vec,mám ju 3 roky ;-)
Odpovedať
trocha archivu http://www.modrastrecha.sk/forum/upra...
Odpovedať
Profilova fotka
mozem potvrdit ja ju pouzivam denno denne nedal by som ju za nic. Treba vediet co do nej moze ist a co nie.
Odpovedať
Moja zena bola tiez vysadena na susicku, ked sa vratila s cudziny. Mame 2v1 cize pracku a kondenzacnu susicku no nebola s vysledkom spokojna a uz nesusi. Kondenzacna vyraba paru z vody a je to energeticky narocnejsie.Pradlo z nej je tvrdsie, drsnejsie. Druha vec je samostatna vzduchova ktora funguje dajme tomu ako susic na vlasytento druh ma fajn vysledky presne take ako popisuju vyssie pisuci :))) Len treba riesit pri nej odvod tepleho vzduchu pokial viem. Ak sa mylim pls opravte ma ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
doma bohuzial zatial nemam, cakam kedy budem mat zvysnych 500 euro :-D ALe pouzivala som ju roky v zahranici, je to fakt super vec. V USA som za cely rok zehlicku nevytiahla, ani neviem ci ju doma mali. Jasne ze ked nechas pradlo v nej po dosuseni dlho tak sa pokrci, ale ked ho vytiahnes hned a este za tepla ho poskladas, tak je ako ozehlene :-) A uteraky zo susicky, to je jedna basen sa do toho utierat :-) Ale treba pozerat na spotrebu, radsej doplatit o 200 euro viacej, urcite sa tie peniaze vratia. Niekedy neboli susicky s A-ckovou spotrebou tak ich dost ludia odsudzovali pre velku spotrebu energie. Teraz sa uz da kupit so spotrebou A+ :-)
Odpovedať
Profilova fotka
super vec, pradielko makké hlavne uteráky, nemusim zehlit, ale stalo sa mi ze niektore druhy troska pradla zbledli, ale je pravda ze moc som nekukala ci su vhodne do susicky.. v zime pouzivam stale...
Odpovedať
Profilova fotka
sušičku mám rok a som s ňou nadmieru spokojná. Trochu mi stúpla spotreba elektr. energie, ale stojí to zato!!! používam ju aj v lete. Prádlo je neskutočne mäkké a voňavé. Len sa nesmie preplniť, ono to láka naložiť ju doplna ale potom je prádlo veľmi pokrčené. Takže jedna náplň pračky = jedno susšenie
Odpovedať
Článok sa načítava...
sušičku používam nejakých 8 rokov a nemenila by som, dokonca som nakazila už aj svokru :-) Teraz budeme kupovať novú a určite chcem s tepelným čerpadlom.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja riešim sušičku dlhšie ...dnes bol u nás opravár pračky /AEG Lavamat/ zblbla mi elektronika a pýtala som sa akú by mi odporúčal, vraj jednoznačne AEG, Bosch alebo Siemens...hoci vraj s Bosch a Siemens to nie je jednoduché čo sa týka servisu....no, umývačku riadu máme BOSCH a teda piaty rok funguje ako hodinky a to ide denne dvakrát.... takže otázka máte niekto skúsenosti so značkou AEG BOSCH alebo SIEMENS? díky...viem že určite kondenzačnú ale ,máte nejaký tip? díky
Odpovedať
ja mam pracku Aeg lavamat ,maxim spokojnost a v piatok k nej pribudne aj susicka tej istej znacky,tak dufam ze budem spokojna rovnako :-)hura,posledne zbohom susiakom v dome :-) a k tomu niceniu,no citala som si recenzie,vacsinou vsetci chvalili ze super vec a tak jedna ma pobavila,ze veci po troch rokoch susenia uz nie su co byvali :-D
Odpovedať
Ako dlho po ususeni môže ostat pradlo v susicke, aby sa nepokrcilo? Mne sa totiž často stáva, že nestíham pradlo z práčky vyvesiť hned po doprani, ale aj hodinku mi tam postoji...
Odpovedať
Profilova fotka
sušička je super. Tiež som moc neverila, kamoška ju mala, a chvalila, tak som si ju do domu kupila aj ja a nebanujem. Robila som aj pokus, - 2 kupelnove koberčeky som oprala naraz, jeden som vyvesila aby sa uschol a druhý som dala do sušičky. koberček zo sušičky bol krásny nadýchaný hebučky, a ten druhý ked uschol bol ubytý, tie vlakna take splasknuté, no nič moc. tak šup s ním znova na rýchli program do pračky a znova do sušičky. :-) :-)
Odpovedať
Prádlo by se mělo vyndat hned po usušení, ještě teplé a hned uhladit a poskládat. Pak se nemusí žehlit. Já mám u sušičky funkci, která, když prádlo hned nevyndáš, každou chvilku buben protočí a tím prádlo zůstane načechrané. Mám sušičku Siemens, ale tuhle funkci mají určitě i jiné značky.
Odpovedať
baby poradte aku mate znacku susicky...
Odpovedať
Ja mám sušičku Siemens a nedala by som ju za nič na svete , je to miláčik, :-) odbremenila ma od žehlenia a už si veru neviem predstaviť byť bez nej,takže ja sušičku vrele doporučujem. ;-)
Odpovedať
Ja mám Whirpool 8680 a som spokojná. Suším všetko, spodné prádlo, periny, deky. Je to ohromný pomocník, žiadne sušiaky, vlhkosť. Za dve hodiny máte opraté aj suché prádlo. V zime je na nezaplatenie!
Odpovedať
ja tento spotrebic radim do kategorie ako umyvacka riadu. Kedysi luxus, dnes normalna vec, setri tvoj cas. Clovek si povie ze ho nepotrebuje, ale ked ho ma doma, zisti aka je to skvela pomoc. A zehlicka sa od kupy susicky pouziva len sporadicky-na kosele, bluzky..
Odpovedať
http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni... 1. Miele T7950WP 2. AEG T75470AH 3. Bosch WTW86563BY
Odpovedať
my máme sušičku BOSCH sušili sme v nej asi 6x ale po usušení sa nám zdá že prádlo nie je pekne voňavé a aj sme použili voňavé obrúsky, zdá sa nám že prádlo vonia ako po motorovom oleji. Viete nám poradiť či je to možné a ako to odstránime?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Dobrá vec tá sušička,len čisto bavlnu doň nedávam,buď rastiem,alebo sa mi prádielko scvrkáva xixixxi.
Odpovedať
Baby, ja si zivot bez susicky uz neviem ani predstavit, susim aj v lete. Zatial sa mi v nej nic nescvrklo ani neznehodnotilo. Mame Whirpool
Odpovedať
Prosím vás má niekto 2in1 teda práčka aj sušička spolu,niekto kdesi písal.že to nie je ono,že každý kus solo,prosím o názor ďakujem.
Odpovedať
Bez sušičky si život neviem predstaviť, ani TV a chladnička by mi tak nechýbala ako sušička:-) 1.odpadá siahodlhé pretrepávanie a rozvešiavanie prádla 2.odpadajú nevzhľadné sušiace vešiaky v kúpelni, na záhrade 3. na deti mám ďaleko menej vecí, keď sa ušpinia, vyperiem a za dve hodiny im to znovu oblečiem... 4.okrem pánskych košieľ a pár kritických vecí absolútne nežehlím, ušetrený čas na žehlenie a kopy nevyžehleného prádla, ktoré sa niekde povaľujú. Treba ale myslieť na to, že veci v sušičke nesmú po vysušení zostať dlho a je treba ich čo najskor krásne naskladať. Síce nieje to tak nádherné ako vyžehlené, ale detiskám to bohate stačí. A teda aj mne:-) 5.uteráky sú hebučké nevýhoda - prádlo nieje až tak voňavé, aj keď dáte do prania viac aviváže, kto je zvyknutý na vyvoňané prádlo, može byť sklamaný....a ak nekto bazíruje na žehlení, takisto nebude spokojný... inak je to ultra super skvelá vec! každému doporučujem!!! Jedna z vecí, ktorej sa prisposoboval aj rozmer steny vo výklenku v projekte,bola sušička, aby vošla vedľa práčky:-)
Odpovedať
@lewis problem je ze mate kombinovanu pracku so susickou. Ta susicka je len cisto kondenzacna a nema tepelne cerpadlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?