Je potrebne sa objednať na plánovanie kuchyne Ikea?

Ahojte :) prosím Vás, je nutné sa objednať na planovanie Ikea kuchyne? Vlastne navrhnutu ju mam v tom ich plánovači, ale chceme doladiť nejaké detaily.
Odpovedať
Áno, treba si zaplatiť poplatok 30 EUR a dohodnúť termín stretnutia. So zamestnancom si návrh prejdete, upozorní ťa na niektoré chyby, ktoré program automaticky nerozpozná. Ak by si nemala návrh, tak ti navrhne kuchyňu od začiatku. AK máš už nejaký návrh, tak to bude rýchlejšie. Doplní ešte nejaké drobnosti, napr. nám doplnili ozdobné lišty, krycie panely. Potom, keď kuyhcňu kúpiš, tak ti ten poplatok odpočítajú. Je dobré mať urobený kvalitný návrh, podľa toho potom kuchyňu ľahko kúpiš. Ja som ju išiel kúpiť vo štrvtok. V kuch. oddelení sme vytlačili celý zoznam vecí a išiel som dole to zaplatiť. Platil som si aj dovoz za 30 EUR a za 10 EUR ti ti veci pozbierajú z regálov. Nemusíš ty behať hodiny po sklade a hľadať jednotlivé diely. Vsobotu doobeda mi to celé doviezli. Objednávka mala 141 položiek.
Odpovedať
To už sa za to platí 30 Eur ? Naposledy známi kupovali v 2014 tom a poplatok ešte určite žiadny nebol ... Stačilo prísť, zobrať si poradový lístok a počkať na voľného človeka ...
Odpovedať
Minuly rok sa tiez nic neplatilo, pockali sme na volneho pracovnika a bolo vybavene..
Odpovedať
Záleží od toho, čo zákazník potrebuje. Ak má len pár otázok, tak to stačí prísť, zobrať si lístok a niektorý zamestnanec sa mu bude venovať, poradí mu. Ak ale potrebuje naplánovať kuchyňu, alebo komplet prejsť vytvorený návrh, tak na to si treba rezervovať čas. Na počkanie mu návrh kuchyne neurobia. Sedenie trvá zvyčajne 1-2 hodiny a to je spoplatnené len vtedy, ak by človek nekúpil kuchyňu v Ikei. Ak si ju tam kúpiš, tak to je zadarmo - poplatok sa odpočíta od nákupu. Škoda, že si založila otázku. Takto každý môže odpovedať iba raz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?