Je možné získať individuálnu zľavu v Merkury Markete?

Profilova fotka
Ahojte, je mozne ziskat individualnu zlavu v Merkury Markete? Mate niekto skusenosti? dik
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze sa da u nich kupit vernostna karta a podla zrealizovaneho obratu sa potom pocita zlava.
Odpovedať
@pety22 da sa, my sme pytali a dali. :-)
Odpovedať
da sa a este k tomu vernostna zlava. ale musis kupit toho viac nie len 3 m2 plavacky. brali sme 120m2 plavacky a tusim dalsich 10% sme dostali plus vernsotna zlava
Odpovedať
Brat robi v merkury. Hovori ze neni problem dostat zlavu ale uz aj ten nakup musi stat zato. Minule mi hovoril ze prisiel jeden pan kupil 4m2 lacneho obkladu co stalo par € a pytal 10% zlavu :D a ze to maju denne takych ludi. Iny pripad, jeden pan nakupil plavajuce podlahy dlazby sprchovy kut atd. ze tam nechal pekne peniaze a ani nepytal zlavu a sami mu tam navrhli ze moze dostat 10% zlavu.
Odpovedať
Treba ist za tym Polskym panom co tam pobehuje no u neho to je podla toho ako sa vyspi, ale vie dat viac no a samozrejme nie nakup za 100€. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ano da sa, brali sme od nich dvere a aj dlazbu a dostali sme 20% zlavu, vsade si ju treba pytat aj ked to je trapne ale ide to 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme dostali zľavu. Najprv sme tam urobili nákup, kúpili sme veľku masážnu vaňu, to nám nikto kartu ani zľavu neponúkal, a bola to dosť pálka a potom sme prišli nakupovať obklad. To sa ten chalan pozrel do počítača a videl nákup na manželovo meno - tú vaňu a sám mu povedal, že má nárok na zákaznicku kartu a dokonca s ním šiel za vedúcim a ten nám urobil ešte väčšiu zľavu ako bonus za minulý nákup :) :), určite si kartu pýtaj!!!! Ale je pravda, že to musí byť nákup poriadny, nie za pár e.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?