Je lepšia sprcha so zasúvacími či otváracími dverami?

Ahojte, chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti so sprchovacími kútmi? Je lepší sprchovací kút so zasúvacími dverami alebo s otváracími dverami? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Napr. my mame otvaraci a ked otvoris dvere po sprchovani tak zo spodnej gumy tecie na dlazbu voda. Takze v tomto asi skor zasuvaci.
Odpovedať
@reka99 Ďakujem ti veľmi pekne za názor..
Odpovedať
Profilova fotka
ale ten zasuvaci treba vybrat naozaj kvalitny, pretoze tie lacnejsie sa zadrhavaju a tiez sa horsie udrzuje, ja by som zasuvaci urcite nechcel, videl som ich uz par po 2-3 rokoch pouzivania a stacilo mi.
Odpovedať
@mirkva podla toho kolko mas miesta na dvere. my sme mali malo tak sme dali dvojkridlove dvere ako lietacky. su sklene a ram maju eloxovany hlinik.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkva mali sme chvilu otvraci, fakt je , ze to tecie a kvapka na zem po otvoreni.. Vymenili sme ho, lebo sme mali problem, ze nam urobili o 0,5cm mensiu niku a dvierka sa nedali dobre zavriet, tak a kupili sme zasuvaci... Som nadmieru , nadmieru spokojna!! V jednej predajni nas odhovarali, ze sa zvyknu zasekavat po case a neviem co...Ale to zrejme plati len pre tie take, co sa zasuvaju ako zasuvacie dvere.. Tieto nase su na takych kolieskach, nasadene su tieto kolieska zhora na liste pevnej casti ramu a vlastne sa tam nema co pokazit :) je to znacka KOLO , neboli drahe a su super... co sa pohodlia taka, uz by som otvaracie nechcela:) Sprchac mame siroky 120cm, a otvor je asi 50cm.. uplne staci , bohate :) prikladam foto 1 a 2 dverí
Odpovedať
ahojte, veľmi pekne ďakujem za názory...ale my práveže máme rohový sprchový kút...a teraz neviem aký máme vybrať.. :(
Odpovedať
@mirkva ja som za posuvné. šetrí to priestor
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
@katrin21 ako ste prosím Vás spokojná s kolo posuvnymi dverami? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri jika tigo, sú posuvné, také oblé, možno by sa dali dať aj na rohový kút, podľa toho ako to máte predpripravene.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrisko23 velmi dobre, funguju 100%, nemame ziadny problem :) kupila by som ich znova
Odpovedať
@mirkva ahoj, aj môžem poradiť tak na oblý sprchový kút jednoznačne zásuvné dvere. Bude ti to šetriť miesto ako tu už spomínali a je to lepšie riešenie na oblý sprcháč
Odpovedať
@mirkva Zavisí aký veľký sprchový kút máš..myslím rozmery..Ja mám menší a tak by sa mi tam nedali dať posuvné a tak som riešil otváracie-lietačky. Niekto uvádza že je to problém s vodou..Ja otváram do sprchy a nie je problém s vodou..ani nemám problém ak otvorím do vonka sprchy, nakoľko dvierka sú vyššie a voda bez problémov stečie predtým ako otvorím von dvere..Popozeraj si fotá a rozmysli si ako to chceš... Jedno aj druhé je fajn, ako som písal zavisí od rozmeru sprchy.. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katrin21 Ahoj. Tvůj sprchový kout se mě líbí. Zejména varianta s posuvnými dveřmi. Super. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@praoteccech dakujem
Odpovedať
ahoj ja mám v dome sprchovaci kut sklenený nie iba dvere do niky ... dvere su posuvné ale posuvný mechanizmus je na dvoch mohutných kolieskach na jednej kolajnici a sú tam dve mensie kolieska kvoli bezpečnosti (aby nedoslo k vyhodeniu dverí z kolajnici) je to celo chrómové . na spodku sprchovacie kuta kde je doraz aby dvere sa pekne zasúvali popri skle a nelietali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?