Je lepší odvodňovací žlab či spodný výpust v sprche?

Ahojte, co by ste volili do sprchovacieho kuta? Odvodnovaci zlab alebo klasicky spodny vypust? Ceny zlabov su podla mna prehnane ale ak sa oplati investovat co uz... :-) ake su vase skusenosti? Co mate?
Odpovedať
Mne sa viac paci zlab, je to take "vzdusne" ale kvoli prakticnosti volime vanicku, lahsie a to udrzuje, cisti a zlab ti moze robit problemy ( myslim kachlicky- voda pod ne a pod). Mame peknu vanicku o rozmeroch 180cm krat 110 cm, huppe.
Odpovedať
Profilova fotka
@majitom my mame klasicky odtok vo vyspadovanej dlazbe. Sme velmi spokojni velmi s udrzbou. Pre prijemny pocit, mame rohoz z teakoveho masivu.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež máme vaničku, jednoduchá údržba, pod ňou tiež podlahové kúrenie, príjemne vlažná vždy :-)
Odpovedať
No jasne sprchovaci kut budeme mat z dlazby... dnes su tekute lepenky kvalitne tak toho sa neobavam... skor mi ide o prakticnost alebo vyzor vpustu alebo zlabu... lebo rozdiel v cene je okolo 200€ a to sa mi moc do zlabu investovat nechce
Odpovedať
@majitom ahoj, pozri sa do mojho albumu, mame v oboch kupelniach zlab v podlahe a sme max. spokojny, lahko sa udrziava a vyzera to super. inak aj my sme davali pod dlazbu tekutu gumu - vododstop, takze tiez sa zatekania neobavam a hlavne ked vies, ze je to urobene dobre.
Odpovedať
@majitom co sa tyka praktickosti tak zlab ma vyhodu oproti vanicke ze sa ovela lahsie vycisti o trvacnosti tohto riesenia nehovoriac..dalsou vyhodou je vyssi prietok vody a vela ludi v tom vidi aj dizajnové riešenia
Odpovedať
@meamea sen mojho muza su drevene rosty v sprchacoch, ako sa udruje podlaha pod nim? ja sa obavam vlasov a mydla,ze sa to tam bude zachytavat ;-( krasne by to bolo, otompotom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska raz za cas rost vyberiem a vycistim dlazbu. S rostom nic nerobim...
Odpovedať
takze zvoleny zlab... bol som otestovat sprchu s klasickym odtokom a po troch minutach mi v sprchovom kute stala voda a pomaly odtekala... radsej si teda priplatim... ved to nerobime na jeden den vsak?
Odpovedať
@majitom dobre rozhodnutie..urcite ho neolutujete..mate uz vybranu znacku?
Odpovedať
@majitom skvele rozhodnutie. mam ho doma a je to perfektne
Odpovedať
Kupovali vodari, cena dobra znacka tusim concept.... Kupovane u Ptacka :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?