Je dobrý nápad dať prírodný kameň do kúpelne?

Profilova fotka
Paci sa mi prirodny kamen v kupelni, je to dobry napad?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano je to celkom pekne, ale kde je priamy kontakt s vodou (napriklad v sprchovom kute) je treba kameň ošetriť lakom :)
Odpovedať
Profilova fotka
fonzerelli, nie som totožný s týmto názorom, lak nie, treba rozlišovať aký kameň, porézny kameň nie je vhodný pre zachytávanie prachu, tvrdý kameň má odolnosť voči chemikáliám a vyrovná sa so zmenami vlhkosti sám.
Odpovedať
My mame kamen v kupelni na jednej stene, no nie je prirodny, je to umelina. Pozri do mojho albumu. Som s nim spokojna, mame ho rok a prach sa na nom nedrzi, nepotrebuje ziadne cistenie, len sem tam pretriem metlou. Mame ho naipregnovany.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
všimnite si minipanely Gold a White kupuju to od nás kupelňové študie. s pozdravom Jozef
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte prosim vas poradte dobru impregnaciu na prirodny kamen?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
obnovujem temu - ma ho niekto?
Odpovedať
Ano my mame komplet travertinovy obklad v kupelni uz vyse 1.5 roka a nieje ziadny problem.Je ale v dvoch vrstvach naimpregnovani.Vodu neprepusta a nedrzi sa tam ani vodny kamen ako na sklenenej zastene.Vrelo odporucam.
Odpovedať
My renovujeme kupelnu a na podlahe budeme mat mramor.
Odpovedať
Ak si clovek neda prirodny kamen do kupelne, tak je to iba otazka financii. Podla mna je to najlepsi material do kupelne a dokonca je velmi trvacny. Maramor, travertin....ideal..... Ak su "bubaky" preco nie? 8-)
Odpovedať
@digysa podla mna nie, cena je porovnatelna s lepsim obkladom ;-)
Odpovedať
áno nápad je to vynikajúci ak sa Vám pači prírodný kameň tak travertín a po impregnácii je plne odolný voči vode travert.sk
Odpovedať
ano,na FLN o zariadovani ,tam davaju iba prirodny kamen a nie len do kupelne ale aj do kuchyne.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Prírodný kameň je asi najlepšie riešenie, dajú sa dať aj vo veľkých formátoch, žiadne škáry, stále čisté. My máme kúpeľňu z kameňa, mramoru. Mám ju aj v albume.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň prajem pani anusik2, špecializujeme sa na prácu s prírodným kameňom - špecializujeme sa výhradne travertín. Ako bolo uvedené vyššie a mnohých diskusiách na tejto stránke ale i všade na internete, prírodný kameň je potrebné pre použite vo vlhkom prostredí impregnovať ale následne ako uviedli i diskutujúci, je vodeodpudivý=nenasiakavý, nedrží sa na ňom prach, každý kus dlažby alebo obkladu má skutočne originálny design a je to najlepšia voľba. Veď prečo všetci bonitnejší ľudia majú prírodný kameň. Spomeňme napr. Beyncee, Hillary Swank, ale i rodinka Geissenovcov :) ako i mnoho našich klientov tu na Slovensku. Najviac Vám povedia fotografie našich prác tu na profile alebo ešte lepšie v časti referencie na našej webstránke.
Odpovedať
Profilova fotka
Vôbec sa netreba báť !
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?