Idealna velkost hornej sprchovacej hlavice pri kute 120x90

Ahojte, ake mate doma velke sprchovacie hlavice ? Nas kut bude mat rozmer 120x90 murovany so zlabom - odtok 60l/min. Mate stropnu alebo na ramene ? Aka velkost a spotreba ? Vsade sa uvadza tlak pri 3 baroch ale pri napr 34x22cm hlavici to ide aj na 27l/min. Tlak v sprche sa prepokladam da regulovat packou na podomietkovej baterii. Neviem aky mame tlak v trubkach, ideme davat novu poodmietkovu bateriu Optima Valeta. Rozmyslame nad rozmerom : 30x30, 40x32 a 32x24 zo stropu, pokryje to dostatocne sprchovaci kut ? Alebo ju dat radsej na rameno a do nejakeho uhla ju naklonit ? Vdaka za info.
Odpovedať
@qubik Myslím, že to moc komplikuješ. Kúp si takú, ktorá sa ti páči, ktorý tvar sa ti hodí k ostatnej sanite (hranatý alebo guľatý tvar) a ktorá je v tvojom finančnom limite. Ja som do sprchy 120x90 dal hlavicu 20x20 za 28 EUR: http://www.pvmsystem.sk/m-z-hlavova-s... Ak by nebola dobrá, nie je problém to kedykoľvek vymeniť. Všetko je ladené do hranatého tvaru a nerobím si starosti s tlakom vody či odtokom. Alebo si myslíš, že ťa hlavica 36x24 cm za 525 EUR osprchuje lepšie? http://www.pvmsystem.sk/alpi-hlavova-...
Odpovedať
@chrobak7 Ahoj chrobak a mas ju na strope ci na ramene pod uhlom aby pokryla co najviac plochy sprchaca
Odpovedať
@qubik Mám to na ramene: http://www.pvmsystem.sk/m-z-sprchove-... Tá hlavica je trochu natočiteľná - dá sa nakláňať, je na takom kĺbe. A neboj sa, že by ťa to v tom malom kúte neosprchovalo. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?