Hansgrohe Logis

Profilova fotka
Má niekto skúsenosti s touto batériou? Uvažujem nad použitím tohto setu, ako je na tom kvalitatívne. Vydrží aspoň zopár rokov pri bežnom používaní? http://www.kupelnashop.sk/product/akc...
Odpovedať
Profilova fotka
Je to nová séria od Hansgrohe (projektová) ekonomická. Pekný dizajn, spoľahlivosť a na Hansgrohe slušná cena ;)
Odpovedať
@somebody my sme objednali umývadlove, 70 a 100ku, dufam že nesklamu :-)
Odpovedať
s hansgrohe určite nič nepokazíš. Len nezabudni na kvalitné rohové ventily k umývadlovej batérii, alebo hlavný filter. Ak dáš ventily/filter s dostatočnou jemnosťou (tuším 100mikrónov) tak si výrazne predĺžiš životnosť batérií a bude ti platiť aj predĺžená záruka na 5 rokov.
Odpovedať
@somebody mame objednane prave tieto iste, + kuchynsku a umyvadlovu, ale z http://www.skybad.de/k/armaturen/hans... , aj s dopravou este lacnejsie. Mali by byt v pohode.
Odpovedať
@somebody mame 3 kusy a vsetky funguju Ok 4 mesiace. Su velmi pekne a je tam priazniva cena.
Odpovedať
Profilova fotka
Pri vaňovej batérii je Logis len v jednej variante, ale pri umývadlových batériách je tam viacero variánt. Ktorý Logis kúpiť 70ku alebo 100ku? V čom spočíva funkcia Coolstart, resp. oplatí sa priplácať za túto funkciu? Tento modelový rad má aj funkciu súvisiacu so šetrením spotreby vody?
Odpovedať
@somebody Mne osobne sa viac páči 100vka, je vyššia a praktickejšia. ak máš umývadlo väčšie ako 60cm tak určite tú stovku. Model 70 je o čosi menší a na širšom umývadle vyzerá "stratene". Coolstart je vlastne to, že ak máš páku na batérii v strede-rovno, tak ti ide iba studená voda, a teplá sa primiešava až pri jej pootočení viac doľava. Má to výhodu v šetrení tepla a energií, pretože väčšinou prídem k umývadlu, nastavím páku na stred a pustím vodu (lebo štandardne mi v tej polohe tečie stredne teplá voda), opláchnem ruky a idem preč. Čiže ak tam máš len studenú vodu, tak šetríš - podľa mňa je to skôr určené pre hotely, verejné wc a tak, kde sa to viac oplatí. Všetky umývadlové batérie HG majú prietok znížený na 5L/min, takže sú dostatočne úsporné. Žiadna ďalšia funkcia tam nie je potrebná. :-)
Odpovedať
@somebody 100-ky baterie mam v kupelni na umyvadlach a 70-tky mam v zachode na malom umyvadielku,...
Odpovedať
my ich máme už osadené, ale ešte nepoužívam, tak neviem posúdiť, ale vyzerajú super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix môžem sa opýtať, to sa dá cez nich v pohode objednať aj na SVK ?? Koľko to vychádza cca za dopravu?
Odpovedať
@sslavusaa ahoj, jasne, v pohode, my sme kupovali 2 x umyvadlova, vanovu + rucnu sprchu s hadicou a kuchynsku, doprava bola 25 € ale aj napriek tomu u nas lacnejsie neboli. Platba kartou vopred, bez obav. Doprava este zavisi od vahy a hodnoty objednavky, kazda polozka, tovar ma isty pocet bodov, ktore sa v nakupnom kosi zrataju a podla nich fakturuju dopravu, napr. ak je sucet bodov 2000 tak doprava gratis.
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix tak to je super, tiež tetaz riešim batérie a ostatné veci, pozerám, že ceny sú skoro polovičné. Koľko asi trvala preprava?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sslavusaa zavisi od dostupnosti poloziek, napr. v nasom pripade boli vsetky polozky okrem jednej dostupne do 3 dni, pri objednavke sa opyta, ci chces poslat jeden balik, alebo viac v zavislosti na dostupnosti, ale tam je potom drahsia doprava, podla poctu balikov, my sme zvolili jeden, s tym, ze pockame,,,no a za 12 dni bol balik doma
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix ďakujem za super typ na kúpeľňové doplnky, objednané, € ušetrené, tak hádam bude spokojnosť aj s dodaním ;-)
Odpovedať
@sslavusaa som rad, ze som pomohol, dufam, ze bude spokojnost, v nasom pripade to bolo urcite na 100%
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix až neuveriteľné, dodanie trvalo 3 pracovné dni 8-) dnes už kuriér vola, že ma pre nás zásielku :-D
Odpovedať
@pemix su tie baterie rovnaké ako tie čo sa predávaju na SK? myslim rozmerovo, aby sa nestalo že nebudu pasovať do otvorov..... @sslavusaa
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 my ich ešte nemáme osadené, ale tvária sa, že áno :) potvrdím neskôr, momentálne sa kúpeľňa obkladá :) poprípade môžem vyskúšať na "nečisto" ;-)
Odpovedať
@sorca24 sice sme ich este nemontovali, no nemyslim si, ze by mal byt rozdiel v rozmeroch, nenapada ma nijaky dovod.
Odpovedať
@sslavusaa no aj my teraz obkladame kupelnu :-) váham či to objednať z Nemecka, láka ma nižšia cena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 ešte som sa k tomu nedostala, ale môžem večer prirovnať. Rozteč je 15cm, čo je štandard, tam to sedí, chlapci skúšali keď montovali ventily :) skúsim ju priložiť ešte k umývadlu, či zapadne. Ale podľa mňa je to to isté, čo sa dá kúpiť na SVK ;-) tie ceny sú neporovnateľné, nikde som také nenašla, dokonca aj v kúpeľňovom štúdiu, kde sme kupovali dlažbu mi povedali, že oni mi takú cenu isto nevedia urobiť. Preprava 3 pracovné dni, si myslím, že nie je čom ;-)
Odpovedať
@sslavusaa tiež si myslím, my sme už kupili umývadlove v kupelnovom študiu a ked som videla kolko stoja na tej stránke, tak ma vystrelo :-D ale aj ked by sme objednali už len drezovu, vanovu a plus sprchovu hlavicu, tak sa to aj tak oplati, aj ked sa zaplati 25€ doprava.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@sslavusaa , @pemix ako ste prosim spokojni s bateriami po dlhsom case? nemate s nimi ziadne problemy? uvazujem nad kupou z nemeckej stranky, ale bojim sa reklamacie. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mirrin my sme velmi spokojni, ziadne problemy ani nedostatky sme nezaznamenali :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Neviete ako funguje obmedzovac prietoku na umyvadlovych bateriach 3,5l/min namiesto 5l/min?? Ked si budem umyvat ruky bude to poznat ze tecie menej vody?? Aj pri sprchovacej hlavici je ECOSmart 9l/min je to postacujuce oproti klasike 18l/min??? oplati sa investovat do tychto "obmedzovacov" vody, nebudem lutovat ze mi tecie slabo sprcha, bateria na umyvadle?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?