Hansgrohe Ecostat S

Ahojte, mame tuto bateriu: http://www.onlinekupelne.sk/sk/termos... Ma poistku, no neviem ako ma.presne fungovat, kedze nam nefunguje. Pri stlaceni sa ma teplota vody zvysit, alebo znizit?
Odpovedať
@igorf Ahoj, poistka má byť na 40 stupňov celzia, teplejšiu vodu si môžeš pustiť len po jej stlačení. Ak nemáš malé deti, alebo tak teplú vodu, že by sa ňou mohli obariť, nemusí Ti chýbať...
Odpovedať
@z3d Tych 40 *C ma byt v strede ovladania termostatu alebo je to max. teplota (bez stlacenia poistky)? Poistku treba drzat, ci by mala zotrvat sama v prepnutej polohe?
Odpovedať
@igorf Má to byť v strede termostatu. Pri montáži sa to nastavuje... Keď ju stlačíš a prejdeš cez tú 40 hranicu, už ju držať netreba.
Odpovedať
@z3d A pri jej stlaceni ma teplota stupnut na 40 *C, alebo aka teplota je vlastne v strede, bez stlacenia poistky? A aka trplota ma byt na konci vlavo, nez stlacenia poistky?
Odpovedať
@igorf Teplotu nastavuješ pootočením. Teplotu na koncoch sme nemerali, ale predpokladám, že tam bude tiecť najstudenšia, resp. najteplejšia akú máš.
Odpovedať
@z3d Takze "po lopate" to funguje takto - v strede ma byt 40 °C, a ked stlacim poistku, tak stupne teplota a do prava ked potocim, tak ide teplejsia, ako bez poistky. Pricom, poistka sa uvolni az pri vrateni sa na stred. Dobre tomu chapem? :)
Odpovedať
@igorf ja mam tu istu bateriu, no asi ta nepotesim ;-( lebo nam to tiez nefunguje... Osobne si myslim ze to montaznici nejako pokaslali. Jeden cas som mal problem nastavit uplne studenu vodu. Mal som na navsteve kamarata, tento to rozbral a naspat poskladal. Tiez nevedel, no aspon ta studena voda zacala fungovat. Ja mam tepelne cerpadlo, teplota TUV je 45 C, cize ja tu poistku v zasade nepotrebujem. Je to zvlastne, ale bezne nastavenu teplotu nemenime, ak ano tak len velmi mierne a to funguje takze fajn. Ta poistka, by ale mala fungovat tak ze po jej stlaceni ti dovoli zvysit teplotu na vysiu hodnotu, ktora moze byt uz riadne horuca (ak mas zdroj TUV na riadne horucu vodu)
Odpovedať
@rimor Nam ide max. vlazna voda, kupanie v nej je pre otuzlivcov. Rozobranie bolo jednoduche? Rozmyslame totiz, ci sa do toho pustime sami alebo zavolame nejaky aitorizovany servis: new.iclub-hansgrohe.cz/sk
Odpovedať
@rimor http://new.iclub-hansgrohe.cz/sk/
Odpovedať
@igorf otvorit to nie je len tak, treba vypnut hlavny uzaver vody a asi to ako laik nevyriesis. Ale je zaujimave ze ani tebe nesla studena voda, ja som to zistil az v lete ked som sa chcel ochladit a ta vlazna voda nestacila.
Odpovedať
@igorf @rimor Ak vám to "montážnici" poskladali len tak (bez toho, aby pustili vodu a teplomerom zisťovali v akej polohe tečie 40 stupňová), je možné a pravdepodobné že tú otočnú vec nemáte v strede a teda neviete pustiť najstudenšiu vodu... V návode na montáž: https://pro.hansgrohe-int.com/article... To od 60. strany vyzerá, že by malo stačiť dať dolu tú hlavu termostatu, nájsť polohu v ktorej tečie 40 stup. voda a nasadiť ju späť..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?