Geberit prívod elektro

Chcem sa opýtať ako to spraviť: Mám v dome 2 WC - na jedno WC chcem dať bidetový Aquaclean Sela a druhý zatiaľ obyčajné, asi bez bidetového WC, ale ktovie, v budúcnosti možno by som vymenil potom obyčajné WC za bidetové. Elektrinu mám privedenú k obidvom: Pri WC kde bude bidetové už od teraz je mi jasné, vyvediem pohyblivý kábel na to určenou dierkou (za Geberitom mám privedené do krabice pevnými vodičmi a odtiaľ spojený na pohyblivý vodič). Lenže čo s tým WC kam plánujem Aquaclean (možno) až v budúcnosti? Aj tam mám za geberit privedený do krabice pevným vodičom elektrinu, lenže ak to obložím SDK a na to obklad, to bez búrania sa k tomu nikdy nedostanem. Ako sa to robí v takýchto prípadoch? Dajú sa tam revízne dvierka? Alebo už teraz prevrtať obklad pretiahnuť kabel na vonkajšiu stranu obkladu a tam to nejako prifixovať (ako?). Prívod bude v rozvodnej skrini vypnutý ističom, každé WC má svoj obvod vyhotovený.
Odpovedať
Profilova fotka
Osad krabicu , kabel nechas v nej a po oblozeni fas na krabicu zaslepku.
Odpovedať
Ja krabicu mám za geberitom, lenže pri použití aquaclen rady sa má použiť vývod ako ukazuje šípka. Nachystám akoby tam išiel bidetový záchod, akurát nebude zapojený a snáď nebude tam vadiť káblik keď bude trochu trčať ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tak ja mam teraz podobný "problém". Kúpil som nádržky Grohe Rapid SLX ktoré majú pripoj elektriky. Tu som nechal doviesť, je pripravená na zapojenie pri nádržke a tiež mam dilemu ako si nechať kábel dostupný v budúcnosti keď bude všetko obložené aby som nemusel nič rozbíjať.
Odpovedať
urob to ako v prvom prípade. Pohyblivý kábel vytiahni von príslušnou dierkou a zmotaj. Misa má takú dutinu vzadu a tam ti vojde ten kábel.
Odpovedať
@trubiroh Presne ako pise @insed Schovat zmotany kablik za wc.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?