Geberit jadrofix verzus WC rimfree

dobrý deň, riešime dilemu a chceli by sme radu nejakého odborníka, resp. niekoho kto má takéto wc osadené na geberite. Máme geberit duofix special do jadra (jadrofix) a chceli by sme dať wc rimfree (bez splachovacieho kruhu) napr. keramag nr. 1 plan alebo keramag 4 u, ale máme dilemu či tam vznikne kompatibilita medzi geberitom, ktorý je z výroby nastavený na splachovanie 3 a 6 litrov a wc rimfree, ktoré sú skoro všetky nastavené na splachovanie 2 a 4 litre, resp. na 4,5 litra. Nebude tam pri splachovaní problém, že by voda špliechala von z wc, keďže wc bez splachovacieho kruhu je nastavené na menší objem vody? Ďakujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
nie je s tym ziadny problem, mamka ma presne tuto kombinaciu doma. Geberit sa samozrejme da nastavit aj na menej vody, ale nebolo to vobec potrebne 111.355.00.5 Duofix - předstěnový systém (model SPECIAL) 115.770.11.5 Sigma01 - ovládací tlačítko dvojčinné, bílé SP 156SET Tlumící set - souprava pro tlumení hluku 203040 Keramag Renova Nr. 1 - závěsný klozet, bílý 573070 Keramag Renova Nr. 1 - duraplastové sedátko, bílé
Odpovedať
@mgx ďakujem za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matulik06 - akurat kukam do faktury, objednaval som to z CR, cena komplet setu 399e. Ak budem menit WC u seba doma, zoberiem si presne to iste.
Odpovedať
Profilova fotka
@matulik06 Podomietkový modul (Geberit) je univerzálny, takže žiaden problém. Ako písal mgx objem vody sa dá upraviť. Na funkčnosť to síce nie je potrebné, no rimfree - tým pádom, že je bez okruhu nepotrebuje toľko vody, takže je dobré objem znížiť. Ekologicky a úsporne ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?