Farby a zariadenie v malej kúpeľni

Ahojte Ludkovia! Chcela by som sa poradit s niekým, kto sa trochu vyzná vo farbách a v zariadovaní.... Mám malu kupelnu so svetlokrémovým, lesklým obkladom... Skrinky akej farby by ste tam vybrali? Mne sa strašne páči seria Hemnes (Ikea), len neviem, či by to nevyzeralo prílis fádne. Pripájam aj obrázok (moja kupelna je zrkadlovým obrazom tejto, a WC je v extra miestnosti... Rada by som tam primontovala niekde aj nejaku skrinku, ale vela možností asi nemam... Hmm, tak vám vopred dakujem za všetky cenné rady!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hemnes je ložnicová sestava, pokud se nepletu. Nemusela by to vlhko vydržet. Já bych použil bílou skříňku v kombinaci s dřevem v barvě dveří (korpus skříněk, dveře bílá lesklá). Ale nevím, jak je to s prostorem, jestli se ti tam ještě nekam vleze.
Odpovedať
Ahoj honzajs! dík za odpoved... Hemnes je aj sustava pre kupelne, (prikladam foto)... no, ten kontrast, kt. navrhuješ by bol tiež pekný... Ak by mal ešte niekto nejaky nápad, budem rada!
Odpovedať
.... myslela som, ze kontrast by sa mohol dosiahnut aj nejakymi doplnkami, ako uteráky, koberček a tak...
Odpovedať
Profilova fotka
Fádně ? Důležité je to, aby se ti to páčilo. ;-) Ostatní se mohou chodit umývat do potoka. Nebude tam málo odkládacích ploch ? Chlapovi stačí něco na katráček na zuby a holení, ale vy ženy toho máte "trošku" víc. Kvůli každé šmince otvírat zrcadlo ? Ale záleží na tvém pocitu.
Odpovedať
...ešte je medzi uchádzačmi aj táto skrinka, nad práčku, ale zas či by to nebolo príliš zapratané.... možno by stačili aj nejaké poličky....hm....
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
mne by sa pacilo mozno nie ist do kontrastov, ale do jemnosti...co tak dat tam rozne levandulove doplnky, jemny fialovy kobercek(farby nie hocakej fialovej ale levandulovofialovej)...a k tomu nejaku peknu foto v bielom ramiku levanduloveho pola-myslim, ze tieto skrinky a kremovy obklad yb boli dobrym zakladom...
Odpovedať
Profilova fotka
@zelma a co nábytek na tento způsob? právě jak koukám na tu vizualizaci, tak se mi líbí ty dřevěné dveře...
Odpovedať
kaiak : dík za tvoj názor, ved hej, aj ja som si myslím,že farebné doplnky by to oživili...levandulovú mám tiez rada, je to krásna farba, no ešte kombinujem.... :-) veverka.dada : dík, že si napísala.... toto je krásna kúpelna, útulná, teplá, velmi sa mi páči, ale myslím si, že takýto typ nábytku si človek môže dovolit, ked má k dispozícii priestor, pretože čaro tohto nábytku sa rozplynie práve vdaka tej harmonickej kombinácii skrinky pod umývadlon, vysokého regálu, stoličky, zrkadla a obrovského okna....no čo k tomu dodať, je to dokonalé...farba stien k tomu tiež super ladi.... ...k tej vizualizácii... tu som nasla na internete, skopírovala som si ju len preto, že rozmery a rozloženie nábytku je ten isty ako u mna, len v zrkadlovom obraze (čiže dvere mam na pravej strane, hned oproti je umyvadlo, nalavo od neho sprchový kut - len vymurovany múrik s mozaikou -a nalavo od dveri mam práčku... dvere su zatial biele....)... ale fakt dakujem za tvoj názor...
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa ku kremovej hodil tmavohnedy nabytok, teda pokial sa tu spomenula seria Hemnes od Ikea. Ta sa da v kupelni kombinovat aj so skrinkou zo serie Freden. Jedine, co mne na tychto seriach chyba, su krajsie uchytky, alebo aspon moznost ich vymeny za nejake pozdlzne... Ale co sa farebneho ladenia tyka, ked sa zladi kremova farba s tmavohnedou a doplnime ju uterakmi alebo doplnkami hnedej - kavovej farby, moze to vyzerat elegantne. Samozrejme, na podlahu by som davala kobercek rovnakej alebo podobnej farby. Uz dalsiu farbu by som nedavala, aby priestor a doplnky posobili kompaktne. Drzime palce. :-)
Odpovedať
hm...trochu sa bojím tej velmi tmavej hnedej, nikdy som nemala nič také tmavé, túto farbu som nejak automaticky vylúčila z hry, vôbec som o nej nerozmyšlala.... ale keďže si mi nasadila chrobáka do hlavy, skusila som si zväčšit obrázok zrkadlovej skrinky na max. na laptope a prirovnávala som ho k tým kachličkám v kúpelni :-) a teda tá hnedá k tomu ladila super, viac sa mi to páčilo, ako s bielou, čo som vobec nečakala.... zatial sa neviem rozhodnut....asi to idem este raz okuknúť naživo.... :-) Ďakujem pekne za typ.... :-)
Odpovedať
no teda, hanba mi! ....malo tam byť "tip" 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?