Dvere do sprchy

Prosim o radu,prerábam sprchový kut a kupila som dvere sanswiss, moji majstri mi ich nechcu namontovať,že si mam volať servis na tieto dvere.Vie mi niekto povedat čo to stoji?A skutočne je to potrebné?
Odpovedať
@kokerspaniel Niektorí inštalatéri sa boja montovať sklenené sprchové zásteny. Stačí zlý pohyb, nesprávne pnutie, sklo sa rozbije a majster má "zarobené" niekoľko sto EUR. Je to riziko. Mne tiež povedali inštalatéri, že si na to netrúfnu. Je to lepšie a serióznejšie, ako by to mali sfušovať, alebo nebodaj rozbiť. Ja som si zavolal výrobcovi a on odporučil podľa lokality vyškoleného montéra. Budúci týždeň mi má prísť namontovať. Stojí to cca 100 - 150 EUR. Pozri aj ty na stránku Sanswiss, majú tam priamo mapku podľa krajov, nájdi si montéra: http://www.sanswiss.cz/sk/#kontakt/mo... A či je to naozaj potrebné? Ak si to vieš namontovať aj sám, tak nie je potrebné volať odborníka.
Odpovedať
Profilova fotka
@kokerspaniel Každý zručný majster to bez problému namontuje.
Odpovedať
@laco17 No ja už o zručnosti mojich majstrov dosť pochybujem,pretože v sprchovom kúte ešte nie je namontovaná sprcha bateria,sedatko,a obkladačky nie su vyšparované,ale sprchova vanička(liaty mramor),už tam je.Tak neviem či to je bežný postup,teraz sa mlátiť po tej drahej vaničke,ked sa bude vrtať,a špárovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@kokerspaniel Ked o ich zrucnosti pochybujes tak to nesil. Radsej obetuj tie peniaze ale hlavne nech to je dobre namontovane a nebudem musiet potom riesit nejaky problem alebo nieco. Budes to mat istotu. Tie peniaze sa podla mna oplatia do odbornej montaze dat ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?