Drevo-biela kúpelňa

poprosím vás o názor. ďakujem
Odpovedať
1
2
Strechaci poprosim o vase pripomienky😃
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 Mne sa obklad, dlažba veľmi páči, je to môj štýl;-) Nemám pripomienky ani k rozmiestneniu...
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 A ak by som napísal, že mám pripomienky, tak čo...? Prerobíš....? 1000 ľudí - 1000 chutí. Niekto, kto cíti rustikálne,Ti napíše, že je to nie dobré, lebo:...... Ale za seba: 100 bodov, Katuška :-D Velice - prevelice sa mi to lúbi.... :-)
Odpovedať
Mne sa konkretne ten drevodekor nepaci. A ani celkovo dlazba,ktora sa hra na drevo. Ani tie pruhy po stenach. Nechala by som iba to dlazku a doplnila doplnkami z dreva. Naj by bolo orig.drevo na podlahe.
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 pekne, mne sa paci, prosim ta ake su rozmery kupelne? sirka a dlzku ku oknu? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
waaaw no mne sa to paci :) aky je to obklad a kde ho maju?
Odpovedať
keď ten drevodekor, tak zónovo, na jednu celu stenu alebo za geberit alebo na celú stenu kde je sprcha a okno, ale určite nie takto pásovo, je to moj názor. Takto by som to určite nedala.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska súhlas 100%
Odpovedať
@patka6 Obklad maju v PL v Bomar 2 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 a kolko vyjde ecok? :) lebo sa chystame do PL, kde je ten obchod presne ?
Odpovedať
@patka6 bomar2 je v Nowom Targu vam sa oplati zo Ziaru nH do PL?
Odpovedať
Profilova fotka
@wrzteq no jasne ved tam su lacnejsie veci takze urcite :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@patka6 len ber do uvahy, ze nie vsetko maju skladom, takze si rataj jednu cestu kedy si tovar len objednas a potom pojdes pre tovar. A este ci vsetko naraz odvezies, lebo kachlicky, dlazba su aj pekne tazke :-S ale s cenami mas pravdu vacsinou su nizsie ...
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 mne sa drevo biele kupelne naopak pacia. Mame doma dve. 😃 suhlasim vsak so zonaciou. Zrusila by som ten horizontalny pas, co ide dookola. Dala by som ho mozno len tam, kde je zrkadlo. To by som trochu skratila a umyvadlo so skrinkou by som dala vacsie. Proste skusit to dat nejako do roviny a symetrie so zrkadlom. A stenu v sprchovacom kute, kde je bateria by som oblozila dlazbou, co mate na zemi. Az po vrch, ale tak, aby koncili v linii so sprchovacim kutom.
Odpovedať
prístup k oknu kvôli wc nie je dobrý,jasné na jar v lete to neva je v kuse otvorené,ale v zime ked sa otvára na chvíľu a potom zatvára.My to tak máme a je to na figu.
Odpovedať
Takto to mali v bomare uvazujem na tým či to nedať na podlahu ten drevo - dekor a nech vystupuje do sprcháča tak ako to maju tu a potom iba ten pásik dookola napr
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som ten dekor nedala na steny, nechala by som ich biele.
Odpovedať
neviem ci nemame rovnaky obklad, ale my v celej, mne sa to páci, na tej vrchnej foto ako je záchod ja by som to dala aj za záchod, a inak tiez sme sli do Pl merkury a ceny boli rovnake ako u nas v merkury, tak aspon na tie co sme my mali vyhliadnute
Odpovedať
Co tak tento odtieň :)
Odpovedať
@katuska24 ahoj, tak presne tuto mam nafotenu tiez z Bomaru a nieco podobne chcem do kupelne a wc tiez. Vyzera velmi dobre nazivo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 tak toto je uplne prenadherne :) kde maju taky obklad?
Odpovedať
@patka6 ten isty vyrobca len svetlejsi odtien 😃
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 Obklady a dlažby s imitáciou dreva sú veľmi dobrou voľbou. V dizajne všeobecne sú momentálne veľkým trendom. Používajú sa však trochu inak ako klasika O+D. Teda môžu sa použiť, ako len chcete (ako sa to páči práve Vám) no ak zachováte línie a drevo použijete len v 1-2 hlavných zónach, bude to vyzerať oveľa lepšie. Inzerty a lemovanie výrazným dekorom dreva nevyzerá moc dobre. Ideálne v tomto prípade sú plynulé prechody s podlahy na stenu (kľudne i vertikálne) sprch. kút, prípadne umývadlo... Ide však o Vašu kúpeľnu, takže rozhoduje len Váš subjektívny pocit ;)
Odpovedať
Čo tak takáto svetlejšia kombinácia :)
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekne :)
Odpovedať
mame drevo bielu kupelnu, takze mne sa to paci. Ale v tomto pripade by som urcite nedavala ten pas na stenu, mna osobne to dost rusi, aj ked takto z vizu je to urcite ine, ako v skurocnosti.. my mame drevo len na podlahe, plus v doplnkoch - umyvadlova skrinka a pri vani, inak vsade biela..
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 svetlejsie prevedenie sa mi paci viac. Ale suhlasim s @akvi. Ten horizontalny pas by som aj ja dala prec. Horizontalne pruhy su na ustupe, do popredia ide vertikalne clenenie. Mne by sa miesto takehoto umyvadla hodilo take nejake ovalne, co by sa polozilo na tmavo hnedu dosku. Najlepsie priamo z masivu. Ale zas chapem, ze je treba ulozny priestor. Takze mozno skor na tmavo hnedu skrinku. Zatial tam nemate vela ulozneho priestoru. To treba brat do uvahy, lebo vam bude chybat.
Odpovedať
@janka279 @akvi Dakujem za názor toto je iba vizka ako by to bolo vo svetlejšom prevedení a zhodli sme sa s manzelom že drevodekor bude iba na podlahe, sprchovom kute, a pri umývadle ako to má @janka279 , v sobotu idem vybrať niečo svetlejšie a dať upraviť vizualizáciu takže určite ju pridám. Tie pásy tam nedáme :)
Odpovedať
@janka279 Uvazujem ešte ze z boku sprchového kútu by som dala niku na odkladanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska24 to je dobry napad. To by sa hodilo. ta nika by sa hodila rovno aj do kutu. Aky velky kut je tam planovany? Nezmestila by sa tam uzsia nika na odkladanie samponov a sprchacov?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?