Dobrý večer, poradí mi niekto?

Chcela by som Vás poprosiť o radu. Pri obkladaní kúpeľne mi zašpinili obkladačku, ktorá je posypaná jemným strieborným práškom. Na obkladačke vznikli fľaky, ktoré sa mi nedajú odstrániť. Nechcem to nejak silno drhnúť, aby som si nezničila ten prášok. Viete mi poradiť, čo na to skúsiť?????
Odpovedať
Profilova fotka
Najprv si skús úplne jednoduchú vec: zarob si silný roztok voda s kyselinou citrónovou ( kyselka, najlepšie prášková ) a s týmto roztokom to skús vyčistiť. Ak nie, tak potom sú rôzne odstraňovače cementových škvŕn napr: http://www.denbraven.sk/povrchovo-akt...
Odpovedať
Ahoj skús alebo ocot ak nie, tak potom ako kolega navrhoval odstraňovač cem. škvŕn DB a ak nie on tak HG odstraňovač zvyškov cementu a malty HG odstraňovač zvyškov cementu a malty – rozpúšťa silné povlaky cementu, zvyšky malty a odstraňuje biele obrazce. Prípravok je vhodný predovšetkým pre pórovité a nie zdrsnené podlahy a steny. Čistenú dlažbu najskôr namočte vodou. Potom pomocou kefy na tyči naneste prípravok HG odstraňovač zvyškov cementu a malty zriedený vodou. Nechajte chvíľu pôsobiť, dobre vydrhnite kefou a čistený povrch opláchnite vodou. Nechajte chvíľu pôsobiť, dobre vydrhnite kefou a čistený povrch opláchnite vodou. Pri prvom umytí podlahy odporúčame použiť prípravok HG čistič spekanej dlažby na odstránenie prípadných posledných zvyškov cementu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?