Dlazba do kupelne

ahojte chceme mat kupelnu robenu podobne ako na obrazku samozrejme nasa bude o nieco vacsia obklad mame uz kupeny presne to iste co je na obrazku a vsak nevieme sa rozhodnut pre dlazbu ci ostat pri bordovej ako je tam alebo tam dat bielu-tu sa obavam ako to bude s udrzbov :-| ....popripade nejake napady???? viac obrazkov aj 3D nahlad tej kupelne je tu http://www.saphokoupelny.cz/sk/navrhy...
Odpovedať
1
2
Mali sme bielu s údržbou žiaden problém,práveže menej na nej vidno ako na tmavej,ale sa na nej šmýkalo a bola studená, tak sme priamo na ňu dali livyn od quick stepu je síce drahšia odtieňov pekný výber , je teplejšia na údržbu veľmi dobrá.
Odpovedať
@marta2610 to uz by som siel radsej do dreva som proti pvc
Odpovedať
dajte si vyliať epoxidovu
Odpovedať
@doors454 jasné komu čo vyhovuje.
Odpovedať
@doors454 pvc a vinyl nie je to iste
Odpovedať
@katulienka3 to som nikde nenapisal ze je to to iste.... 8-)
Odpovedať
@doors454 vychadzala som z komentara, kde @marta2610 pisala, ze si davali livyn od quick stepu - to je vinyl a tvoja reakcia bola: som proti pvc 8-)
Odpovedať
@katulienka3 som proti vinilu spokojna??? :-p
Odpovedať
@doors454 maximalne
Odpovedať
@katulienka3 cakal som skor ze sa bude riesit farba a nie material... :-S
Odpovedať
@doors454 ok, ospravedlnujem sa... biela dlazba sa udrziava jednoduchsie ako tmava - nevidno na nej vodny kamen... bordova si myslim ze tiez nie je zla volba...ale za mna by to bola ta siva :) so sivou sparovackou
Odpovedať
@katulienka3 v pohode...no to by bola tiez celkom zaujimava volba :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tiez by som voli sivy odtien ;-)
Odpovedať
@katulienka3 pvc a livyn je skoro to isté akurát,že livyn je drahší a dúfam že vydrží dlhšie oproti totalitnému pvc.
Odpovedať
já by jsem volila tu zelenou co je v obkladu :-D
Odpovedať
@terezaz zelenu sme zneskodnili uz na zaciatku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som za sivu co je aj obklad :-)
Odpovedať
no veru uz aj siva sa mi tam zacina pacit... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@doors454 tiez som za sivu. Je to uplne idealna farba. Aj co sa udrzby tyka, aj estetiky. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vizualizácia vyzerá zaujímavo, no chaotická farebnosť sa môže časom opozerať. Autor sa podľa môjho názoru nechal inšpirovať projektovými riešeniami kúpeľní - ale zaujímavé :) Biela podlaha je veľmi vhodná farba na zem, no určite nie v tomto prípade. Celý návrh by splynul a pôsobil by až príliš sterilne.
Odpovedať
@janspanik co sa casom neopozera???? :-D takze co by si navrhoval aku farbu ????
Odpovedať
@doors454 mne sa ta farebnost velmi paci mam len pripomienku k tej asymetrickej vani, neviem si predstavit ten priestor za plentou ked sa clovek sprchuje. Katastrofa maly priestor. :-p To radsej dat mensie umyvadlo ak sa da a vanu normalnu alebo klasicky sprchovy kut.
Odpovedať
@doors454 farby mas dobre, je to super, neboj, ked ja nieco pochvalim tak je to udalost roka...ale problem vidim inde.
Odpovedať
@snowy66 ak si cital pozorne toto nie je nasa kupelna...pisal som ze to chcem len riesit podobne ako na obrazku ....
Odpovedať
@snowy66 problem vyrieseny :-D
Odpovedať
@doors454 tak potom ok, ak sa rozhodnete pre bordovu dlazbu urcite by som nedaval biele spáry, ak nechces aby Ti manzelka cas marnila cistenim spár kazdu chvilu. Na zem je najpraktickejsia dlazba co ma vacsie rozmery podla mna, ale farebne to sedi paradne, pacia sa mi aj obklady farebnost.
Odpovedať
@snowy66 uvazujeme medzi bodovou a sivov ...spary budu sive
Odpovedať
Profilova fotka
@doors454 Použitie konkrétnych farieb je vždy na tom, kto bude kúpeľňu požívať a akú farbu/farby sa mu páčia. No ako som písal, jasné a sýte farby sú výrazné a časom začnú byť čoraz menej obľúbené. Spomeňte na interiérové farby (zelená, oranžová, modrá, ...) pár rokov dozadu megapopulárne, no časom začnú liezť na nervy. Stenu premaľujete, obklad však vysekávať určite nebudete. Oveľa lepším riešením je držať sa farebnej striedmosti a farby meniť doplnkami, prípadne nábytkom. O farbách si môžete prečítať i v mojom článku na: http://goo.gl/8ns1wL Ale naozaj záleží na tom ako to cíti a vidí majiteľ kúpeľne :)
Odpovedať
@janspanik to je sice pekne ale myslim ze v tomto pripade ide o silneho individualistu a okrem toho je to fakt dobre urobene, takze porovnavat toto s nejakou modnostou - predtym oranzove, zelene, teraz kavova, hneda bezova - to by som neporovnaval. Ak inym ludom casom vznikne problem s okukanim tak je to predovsetkym nie kvoli farbe ale kvoli kvalite materialu , jeho prevedeni, strukture, a dekore napriklad listel...tuto ziadne listely ornamenty a podobne nie su, niet sa coho obavat, struktura je cista, nevidim problem
Odpovedať
@marta2610 ahoj, chcela by som ta poprosit o link na vynil ktory ste davali na dlazbu v kupelni a tiez sa opytat ci ste to dali priamo na dlazbu alebo ju davali prec ? je to mozne takto vymenit aj ked je pod dlazbou podlahove kurenie ? dakujem velmi pekne, zial mame bielu dlazbu a je to hroza :-( nie preto ze je biela ale kvoli materialu je taky porovity a spina tam drzi ako kliest , tak to chceme zmenit len hladame najvhodnejsie riesenie. Dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?