Dispozicne usporiadanie kupelne

Pomôžte mi prosím s dispozicnym usporiadaním kúpeľne. planujem tam pracku s rozmermi 65x65 cm, sprch.kur 100x90cm, vanu 170x70 cm, pricom chcem aby po dlzke bolo cca 15 cm na murovanu policu, teda musi byt od steny ...dvojumyvadlo.. ak vojde, pripadne len umyvadlo s max hlbkou 50cm, rebrikovy radiator. snazila som sa vytvorit sama plan, vid foto, ale stale som si neni ista ci je to ok. Rozvody ešte nie sú, ale kut je uz vymurovany aj dvere su na fix sirka 70cm a 80cm - diera na zarubnu , s oknom na kratsej stene sa da este hybat /vnutorna dlzka kratsej steny je 2m, dlhsej 4m / . okna su vo vyske 150cm od zeme a su vysoke 60cm. cela kupelna ma 8m2. pridala som aj plan len s rozmermi bez zariadenia- Ďakujem vopred.
Odpovedať
ahoj, nerozumiem tomu kde chceš ten múrik 15cm, či za umývadlom, či za vaňou. Škoda toho okna na dlhšej stene, pretože by tam pekne ukázalo dvojumývadlo (pohľadovo od dverí) a vaňa by bola v pravom rohu. Tu by sa dala ešte otočiť vaňa na tú dlhšiu stenu a stena pri umývadle ti tak zostane celá voľná až po okno. Tým pádom máš miesto ešte aj na nejakú vysokú skrinku/kôš na prádlo a pod,,,, Umývadlá majú tak do 50cm na hĺbku, takže by ti zostal priestor cca 80cm medzi vaňou a umývadlami, čo bohate postačuje. Radiátor si môžeš dať aj na tú stenu pri sprche ak si tam dáš pivotové dvere, ktorým nebude zavadzať.
Odpovedať
ten murik chcem po celej dlzke vane, t.j vana nebude uplne nalepena na ste ne.. ale je tam priestor..., uvazovala som aj nad tou moznostou, vanu dat na dlhsiu stenu, ako si pisal.... no je to na zvazenie.. dakujem za nazor
Odpovedať
No veľa možnosti nemáš ale vhodným výberom či už vane, umývadla môžeš tento priestor aspoň opticky zväčšiť a skrášliť. Ja by som asi zvolil nejakú asymetrickú vaňu ,tam kde ju máš a nejaké pekné dvojumývadlo ako píšeš. http://www.nasa-kupelna.sk/katalog/va... http://www.mam-nabytek.cz/elise-umyva... Samozrejme v rámci vašeho rozpočtu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?