Dá sa v bidete napúšťať voda?

Tie ktore mate bidet ako ste spokojne?? ze vraj sa da voda aj v nom napustat??? este ho nemame domontovany a vsaaak anai nevieeem ci to ma taku funkciu? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
da sa napustat, je tam system uzatvarania bidetu ako na umyvadlovej baterii na umyvadle (teda ak si taku kupis). Zalezi od bidetovej baterie. je to dobra vec!
Odpovedať
ano dnes sme skusali pustat 1x vodu :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte...my tiez uvazujeme nad bidetom....budeme mat vsak WC v kupelni, tak zvazujem skor verziu bidet vynechat...bojim sa ze ho nebudeme pouzivat...nechybal mi doteraz, tak si mysllim, ze nebude aj potom.... co myslite vy? preco ste zvazili volbu kupit ho?
Odpovedať
Profilova fotka
My staviame domcek a bidet budeme mat v kupelni. Doteraz sme ho nemali a chybal mi. Ked som doma umyvam si ritku po velkej v umyvadle, je to trocha nepohodlne :-D . Umyvanie prispieva k znizeniu vzniku hemoroidov ci dokonca rakovine hrubeho creva. A je to hygienickejsie ako si len utriet :-D .
Odpovedať
aj my mame bidet,je to fakt super vec,jak po "velkej"tak aj pri menzese napr-a tie prve tyzdne po porode ani nehovorim-tak vtedy ked som ledva chodila som bola fakt rada ze sa nemusim zakazdym trepat do vane ;-)
Odpovedať
vyborna vec nikdy by som nepovedala ze jr to taka vyborna vec, aj na nohy ked potrebujes pedikurovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dám vám jednu radu.Pri WC si dajte urobiť ručnú sprchu a máte bidet vyriešený.Je to lacnejšie cenovo a vyriešite to ak máte malý priestor.Ja to mám tak a je to super,úplne to postačuje.Pozrite v albume.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?