Dá sa do zásteny rezať?

Ahojte,prosim vas chcem dat na vanu tu plastovu zastenu aby nefrkala voda pri sprchovani na zem. Ale mam tam takyto murik,myslite ze sa da do tej zasteny v pohode rezat? Alebo ako by ste to odporucili? Samozrejme nech to pekne vyzera :) Dakujem
Odpovedať
Preboha, nedavaj to tam. Mas tam taky pekny obklad a chces to pokazit plastovou zastenou?Jedine sklenenu....na mieru, vyrezu ti aj ten schod.
Odpovedať
Profilova fotka
@bracho90 ked uz, tak urcite sklenu zastenu ale do takehoto priestoru jedine pevnu (nesklapaciu) a to vam zase bude prekazat v pristupe k vanovemu kohutiku ked budete mimo vane (pri umyvani vane, alebo ked chces vyplachnut vedro, alebo nebodaj okupat dieta). Je to naozaj hooodne neprakticke. Nuz a sklapaciu tam nedas, jednak kvoli tomu muriku a tiez preto, ze by si ju nemal kam sklapat - z jednej strany mas kohutik a z druhej pracku. Ja by som to teda asi radsej riesila priehladnym alebo polopriehladnym zavesom.
Odpovedať
@maslenka47 Da sa aj posuvna sklenena urobit na celu sirku.
Odpovedať
Podla mna kludne aj delenu sklapaciu. Z fotky nevidno, aka je ta vana dlha, ale kludne fixnu cast povedzme 80 cm a sklopnu dalsich 30. Ja to taj mam a vedro tam kludne vyplachnes, dieta okupes. Akurat sklo bude dost drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
Sklenenu v pohode, tak ako ti @klara321 pisala, s plastovou, by sa celkovy dojem dost pokazil :(
Odpovedať
@bracho90 presne, keď zástenu tak sklenenú. Plastová vyzerá strašne!!
Odpovedať
Profilova fotka
Nad plastovou by som fakt asi neuvažoval. Len by tam špatila. Sklenená bude fajn a rozhodne aj vyzerať bude lepšie. Možno by som použil aj mliečnu, tá by mohla v kombinácii s týmito obkladmi vyzerať fajn
Odpovedať
Dakujem,no idem pozriet neake sklenne :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@bracho90 Dobrý deň, mohla by som poprosiť foto, ako ste to poriešili? Máme rovnaký problém. Ďakujem 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?