Cokoladove obklady do kupelne a wc-je to neprakticke?

Dobry den, premyslime o obkladech a dlazbe do koupelny a wc a nemuzeme se rozhodnout, je opravdu ta tmava tak neprakticka napr kvuli skvrnam od vodniho kamene apod.?
Odpovedať
Bude to stekat ked si pustis teplu vodu. Ja by som dal prednost kachlickam. aj ked detom by sa to asi pacilio :-D ... Btw hneda je super v kombinacii s vanilkovou, a zvlast pekne su matne.
Odpovedať
tiež máme čokoládovo-vanilkovú kúpeľňu aj záchod (tej hnedej je ale menej), vyzerá to super a nie je na tom veľmi vidieť nejaké stekance, ale zasa nemáme úplne superlesklú, na tom je možno viacej vidno.
Odpovedať
Narazal som na tu cokoladu ;-)
Odpovedať
Ja mám tiež kombináciu tmavšie hnedej a svetlohnedej a nevidno tam skoro nič. Jasné, že keby som to dlhšie aspoň začas neumyla nejakým protivodnokameňovým prípravkom, tak by bolo viac vidno. Ale zasa často to naozaj nerobím. A to sa moje deká sprchovali dosť dlho a niekedy aj 2 x denne v lete.
Odpovedať
@ajkava dekujiza odpoved a dvere a zarubne.jste si dali jake? Mate stejne dvere i v celem byte? A co podlahy v byte-sli jste take do tmavych? A jeste vstupni hala-mate taky tmavou dlazbu?
Odpovedať
Tu je pár fotiek z kúpeľne.
Odpovedať
ahoj, mame obklad vysoky lesk tmavohnedy v sprchovacom kute a strasne tvrdu vodu, takze je to katastrofa, vsetko tam vidno, nastastie je to v hostovskej kupelni, ktoru velmi nepouzivame. Odporucam zistit tvrdost vody na mieste a ak je velmi tvrda, ist skor do matnych a svetlych obkladov. Alebo dajte hnedu na miesta, kde styk s vodou nebude taky priamy a casty...
Odpovedať
Profilova fotka
@verkoz my mame tmavu hnedu a bielu v jednej kueplni a v druhej tmavo hnedu a oker super to vyzera a v udrzbe nevidim problem
Odpovedať
tiež máme túto farebnú kombináciu a som spokojná, pôsobí to príjemne, teplo a údržba je v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
nemáme hnedú, ale tmavošedo-hnedú, úplne v pohode, žiaden kameň nevidno...
Odpovedať
super, jsme celkem rozhodnutí jít do matných obkladů v čokoládovo-vanilkových odstínech, ted už jen navrhnout :)
Odpovedať
@verkoz takže pridávam aj foto - na poslednej je vidno aj dvere a dlažba na chodbe. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucyzet jeeej, máte to krásné, ta čokoládová se světlou opravdu dělá příjemný vzhled celé koupelny, já bych šla ještě trochu více do osazení čokoládovou, tak uvidíme :)
Odpovedať
Mne sa to takto paci
Odpovedať
Profilova fotka
@ajkava tento obklad i dlazbu mam i ja v kupelni, 90% bezovej, tmava len doplnkovo. Na udrzbu je dokonala asi hlavne svojou strukturou.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme sli do bezovej a hnedej je to super.
Odpovedať
Krasa ☺
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?