Čo si myslíte o vírivej vani Jacuzzi?

čo si myslíte a takej väčšj vírivke. Rozmýšľali sme že do pivnice by sme niečo také dali? Mate skusenosti?
Odpovedať
virivu vanu si viem predstavit skor na zahrade x-) taka vyhrievana v zime hmmmmm. v pivnici by som sa v nej asi necitila dobre.
Odpovedať
@mima1 my to mame tak riešene že pivnica nevyzera ako pivnica a je tam len jedna mistnosť a je je nevyužitá. A byvame pod Tatrami. Tak bazen asi by sme nemohli mať tak uvažujem nad niečim čo bude vo vnutri.
Odpovedať
no nebudem pisat ze riesime takuto vanu ale uvazujeme dost o nej :-D namiesto bazena. nasli sme ich vela. ceny tak 4000 a vyssie :-) ale realne to bude trosku neskor asi
Odpovedať
@mima1 no my tiež sme v štadiu rozhodovania sa. A fakt neviem že čo a ako. teraz ma hornbach akciu na taketo vírive vane.
Odpovedať
No hurááá,už som myslela,že nikto nechce vírivku.Baby aká je predpríprava,neviete?(elektrina na koľko V a pod.)My chceme tiež pred terasu dať vírivku.
Odpovedať
Profilova fotka
odporucam dat velky pozor v zime, ked mrzne.... znamym min. rok vymrzol privod vody k virivke a nieco tam rozthlo a cena za opravu bola dost vysoka... Potrubie bolo v zemi, ale asi slabo zaizolovane, alebo nieco take.....
Odpovedať
@stanovka no v tom ja neporadim. zatial sme sa o tom len tak akoze bavili ze by sme si take mozno zadovazili. ale kedy nevieme... myslim ze na nete sa to da najst... alebo ti urcite niekde poradia kde to aj predavaju.
Odpovedať
@mima1 :-(,škoda,my sme sa už rozhodli pre vírivku,avšak tiež to chvíľu potrvá,robíme teraz okolie domu a chcela som dať urobiť predprípravu,kým ešte nieje upravený pozemok (natiahnuť ešte vodu,elektrinu a pod.)No musím to niekde vygoooooooogliť :-D
Odpovedať
@stanovka ked nieco najdem napisem :-)
Odpovedať
@mima1 ďakujeeeeem,si zlatá :-D
Odpovedať
@stanovka par info co som nasla na jednej stranke na virivky. ale nemusi to platit asi pre vsetky znacky :-) Potrebujem vodovodnú prípojku, aby som nainštaloval masážny bazén? Nie. Naše masážne bazény sú uzavreté, samostatné zariadenia, ktoré stačí jednorázovo naplniť vodou privedenou zo záhradnej hadice. Voda by sa však mala vymeniť približne každé tri mesiace. Masážny bazén je pre tento účel vybavený výpustným ventilom. Potrebujem vodoinštalatéra alebo elektrikára, aby mi nainštaloval môj nový masážny bazén? Odporúčame, aby váš nový bazén bol zapojený kvalifikovaným elektrikárom. Naša firma túto službu ponúka za malý príplatok. Pokiaľ chcete masážny bazén umiestniť na záhrade, vodovodná prípojka nie je potrebná, vaňu stačí naplniť jednorázovo hadicou. Potrebné je však pripraviť pevnú a rovnú podložku, aby sa voda zbytočne nevylievala. Je masážny bazén náročný na údržbu? Nie, ale tak ako s inými nákladnejšími položkami v domácnosti, je masážnemu bazénu potrebné venovať určitú starostlivosť. Dôležité je najmä udržiavať správnu chemickú rovnováhu vody a pravidelne čistiť a vymieňať filtre, ako aj vykonať ročnú prehliadku najdôležitejších zariadení.
Odpovedať
@mima1, no to znie dobre,hodíš mi prosím ťa do IP stránku?ďakujem ti :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stanovka mas :-)
Odpovedať
stačí sa pozrieť na stránku: wellis.sk alebo wellis.hu tam je to lacnejsie.... robo
Odpovedať
@rob81,ďakujem popozerám to a našla som v rýchlosti tuším aj to,čo som hľadala :-)))
Odpovedať
my sme si kúpili sprchový kút spirito s parným kúpeľom,,,, a hydromasážnu vanu sprcha stála cca 840 € a vaňa asi 827 € ,,, máme ich vo fotoblogu .... a rozmýšľame tak isto nad jacuzzi na terasu,,,,, ale to je ešte daleko.... Robo
Odpovedať
@rob81,no pozrela som album-parádna vaňa.No ,ani my ju nejdeme okamžite kupovať,ale chcem predprípravu,aby som potom nezmetkovala,že nemáme taký prívod alebo podobne,kým ešte nieje upravený pozemok a takisto k nám má prísť ešte elektrikár niečo dorobiť,tak by som mu chcela dať jedným vrzom urobiť všetko.Bazény veľmi nemusím a tak sme sa rozhodli pre vírivku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme jacuzzi kupovali min. rok na jesen a nevieme si ju vynachvalit. Je to perfektna vec a velmi vrelo ju odporucam ;-) . Jedine, co sme museli, bolo potiahnut elektrinu, ale ako to bolo vyssie spominane, bez vody. Najlepsie je napustit hadicou a ked chcete vymenit vodu, tak cerpadlom - je to najrychlejsi sposob, pretoze sa to nezda, ale je tam veeelmi vela vody. Je to nenarocne na udrzbu, pridavame chemiu pred kazdym kupanim (ako nam odporucili) a cistime filter raz za dva - tri tyzdne, aj ked by sa malo castejsie :-) Nasa je vacsia, pre osem osob a ma asi tri filtre, takze vodu staci vymienat 4x do roka. Kupovali sme ju v Madarsku, aj nam ju doviezli, namontovali a vyskusali a odvtedy funguje. Este s cim by ste mali ratat - je nonstop pripojenie na elektrinu, hlavne v zimnych mesiacoch, aby nezamrzla voda v trubkach a nepopraskali, pretoze su to obrovske skody. Neviem doteraz posudit, kolko to zerie, pretoze ideme este na stav. prud, ale v predajni nam povedali, ze cca 35 € mesacne v zime, ked si nonstop prikuruje vodu, v lete menej. Kupali sme sa pocas celej zimy a vobec necitit, ze vonku mrzne - len ked z nej vychadzate :-) Snad som niekomu pomohla. Ak mate na to prostriedky, urcite nevahajte. @mufka.janka Este by som chcela upozornit na pripad, ze by ste to chceli dat do pivnice. Sice to ma izolovane aj prikrytie, ale aj pocas kupania, aj pocas prikritia sa odpari obrovske mnozstvo vody (sama vidim, kolko vody mame po dvoch mesiacoch, ze sa vypari niekolko sto litrov). Nezabudnite na to, ze musite vyriesit vzduchotechniku a nonstop odcerpavanie vlhkosti. Samozrejmostou by mali byt aj aquapanely, ktore su neskutocne drahe - aby vam nenavlhli steny - preto je asi vhodnejsie dat ju von. Nemusite sa bat, mozete ju pouzivat cely rok a je to uplne iny zazitok pod holym nebom ako v pivnici, aby ste sa necitili stiesnene. Pridala som aj fotky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak este raz - aj pohlad zhora :-)
Odpovedať
@blondiee83 ahoj,vírivka je parádna.Takže vlastne si vodu možem napúšťať hadicou,no to je super,lebo som mala obavu,že budem musieť ťahať ešte vodu cez celý pozemok.Prosím ťa a na koľko V máte zástrčku,na 380?Nevieš,prosím?A stačí len jedna alebo viac?Tiež by sme to chceli pod holým nebom ,ale len pre 4 osoby :-D.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanovka Dakujeme :-) Zasuvka je na 380 V, ako si si aj myslela a staci jedna, my sme mali len potiahnuty kabel a tak to pripojili cez pripajaciu skrinku, co mala uz virivka, takze zasuvka nie je potrebna. A nechajte ho dlhsi, my sme ho mali len pol metra zo zeme, co trcal a trosku sa chlapci natrapili, bolo to skoro kratke. no nastastie sa to podarilo. Skuste pozriet aj madarske alebo ceske stranky, ak mate firmu (alebo niekoho, kto ma firmu), rovno usetrite 20% na DPH, co pri tych cenach nie je malo ;-) . Okrem toho, ze su tu u nas dost predrazene, aspon co sme porovnavali my.
Odpovedať
@blondiee83 paradna je vasa virivka.
Odpovedať
@blondiee83 ďakujem za radu,ak možeš napíš mi prosím ťa do IP kde ste ju boli v maďarsku kúpiť,príp.link na nejakú maď.stránku.Mám kamošku,čo vie po maďarsky,keby to tam bolo výhodnejšie,tak by sme ju zobrali na nákup s nami :-D.
Odpovedať
@blondiee83 aj ja by som poprosil do IP ak to nie je tajomstvo, kde sa to da kupit.. A trochu si ma tym odparovanim znepokojila, ja som to planoval dat na terasu, ktora bude ale zakryta ako zimna zahrada, ziadne riadene odvetravanie tam nemam poriesene, nemam do toho ist ? A voda zo studne je vhodna pre virivky ? diky
Odpovedať
Profilova fotka
@charlie111 Ahoj, my pustame vodu zo studne, to nam vlastne aj odporucili v predajni, ze to nie je ziaden problem. Co sa tyka tej terasy - nie som az taka znala problematiky - len viem, ze sa vypari neuveritelne mnozstvo vody, ktore moze narobit obrovske sarapaty. Po dvoch mesiacoch nam chyba vyse desat cm vody, co pri tej obrovskej jacuzzi, ktora ma 2500 litrov je podla mna niekolko stoviek litrov - moj slaby odhad. mozno ak budes mat nonstop otvorene okno, tak sa to bude dat - ale to sa treba skor opytat niekoho, kto sa do toho rozumie...este upozornenie - nech to nie je predavac, pretoze ten chce predat, nie usetrit tvoju zimnu zahradu :-))
Odpovedať
Ahoj @blondiee83, tá vírivka je fakt super. Mohla by si poslať aj mne do IP kde ste to kupovali? Díky Nika
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujeme :-) Jasne, ze poslem ;-)
Odpovedať
@blondiee83 ak sa da, tak aj ja by som poprosil do IP info na kupu virivky, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@atlonet :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@blondiee83 a kolko taka virivka ako mate vy stoji?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?