Čo robiť s hlučnou vaňou?

Chcela by som sa spýtať, či sa niekto stretol s týmto problémom. Máme 1/2 roka prerobenú kúpeľňu. Osadená je vaňa kaldewei a je obmurovaná. Asi týždeň pozorujem, že pri sprchovaní vo vani, pri pohybe vaňa začala vydávať zvláštne zvuky- také vŕzganie. Som v šoku, lebo neviem čo to znamená. A ešte sa neviem ani pozrieť pod vaňu, lebo nemáme dvierka, ale by sme museli vyrezať obklad a to sa mi veľmi momentálne nechce.
Odpovedať
asi s tým veľa bez demontáže nespravíš. Neviem ako je vaňa osadená ale pozor na zatekanie ak vrzga, môže sa hýbať a tým sa môže uvolniť silikón. neznamená to ale že sa to určite stane ak sú pohyby nepatrné.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež mame vanu Kaldewei, ale veru ziadne zvuky podobne nepocujem.. Vana by mala byt na nozickach ( vid foto, co davam...vzadu vlavo).. ako ju mate osadenu vy? hadam nie len na nejakej pene :) blbe je, ze si zadala otazku, takze nebudes moct ani na toto odpovedať.. ani nikto iny, kto uz raz pisal. takze preveriť asi ako je vana osadena a pod...
Odpovedať
podakuj sa umelcovi co ti to osadil bez servisneho otvoru, nemusia tam byt nutne viditelne dvierka stacia falosne s obkladackou na silikone ci magnete ci polystyrene a pod. pravdepodobne ti lieta vana a viac tu od klavesnice nezisti nikto.
Odpovedať
zrejme budú zle nastavene nožičky..krivo. ale ako radia predo mnou..vyburať, opraviť, a potom už s dvierkami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Chcela som sa spytat ci ste poriesili to vrzganie vane Kaldewei. My mame ten isty problem. Ak ano, cim to bolo sposobene. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
@zdenka_kozakova dobry den ja som dnes prvy krat pri sprchovani tiez pocula vrzganie mame asi pol roka kaldewei. Bohuzial bez dvierok 😞 mate tiez podobny problem?
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 tie nožičky mali byť v lepidle zastrete . Kľudne sa môže ozvať aj táto vaňa .
Odpovedať
Reagujem na Váš problém s vŕzganím vane. Bolo to v r. 2014. Pri sprchovaní a určitom pohybe nám začala vŕzgať vaňa.Zavolala som na servis kaldewei. Prišiel technik, pred tým sme museli vyrezať otvor na obklade vani. Zistil, že vaňa je osadená podľa ich požiadaviek a správne. Povedal,že s takým sa ešte nestretol, nasprejoval nožičky nejakým olejom,pobúchal po nožičkách.Toto sa opakovalo asi 3 x a vaňa stále vrzgala. Štvrtý krát prišiel s nejakým novým sprejom, nastriekal,pobúchal a odvtedy je pokoj 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?