Čo poviete?

Dobrý deň! Blížim sa s vizualizáciou do finále.Čo na ňu poviete?
Odpovedať
pekne,mne sa paci :-) Hoc nie je to mnou preferovana farba, ale to uz zalezi od vkusu kazdemu sa ine farby lubia. Ale rozmiestnenie je super, pracka schovana v rohu, umyvadlo blizko dveri, dobre to vyzera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lila7 Nie som síce expert na kúpeľne (a vlastne na nič :-) ), ale pridám trošku do mlyna: Dobré, pekné, účelné.... - ale trochu stiesnené. Myslím, že by to mohli odľahčiť svetlejšie dekóry - najmä toho nábytku. Lebo pozor: ešte prídu uteráky, župany, špinavé prádlo ...... a 1500 ďalších zbytočností....
Odpovedať
upravené wcko
Odpovedať
Dúfam, že stúpačky za ním sú vymenené... :-)
Odpovedať
@lila7 elegantne, pekne, ale mna rusi dlazba na sikmo, v takom malom priestore to ani nevynikne a mate zbytocny odpad, a napr ten roh sprchoveho kuta na tom vyznie chaoticky, mozno ze to este zcasti zakryjes kobercekom.... ja by som to dala jednoducho rovno
Odpovedať
varianta s bielym nábytkom
Odpovedať
Podobná ako naša a aj dispozične ako naša. Kukni do môjho albumu tam ju uvidíš ako vyzerá hotová. Ešte sa chcem opýtať v akom programe je to robené? Pekná vizualizácia.
Odpovedať
Vizualizáciu mi robili v štúdiu,neviem aký je to program.
Odpovedať
Ak ste rozhodnuti mat oddelene WC, tak sa to mne paci. Prave ta dlazba sikmo sa mne velmi paci, dava to priestoru smrnc. velmi pekne je to cele. Este treba mysluet na vesiaky na uteraky a zupany.
Odpovedať
@blackomt ja by som to tipoval na Domus3D.....
Odpovedať
@lubinkag. Vešiaky na uteráky sú tam :) Ďakujem za názor
Odpovedať
@lila7 Máš to ozaj pekné..Otázka-nebude Ti zavadzať skrinka keď nedajbože bude treba vybrať práčku??? Ja to idem tiež podobne prerobiť,tam kde máš sprchu dám umývadlo do rohu,kde máš práčku tak tam sprcha, a kde máš umývadlo chcem dať práčku+sušičku. Skrinky ako máš Ty...No ale aj tak to máš pekné... :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@technik007 vizualizácia skresľuje,skrinka bude v skutočnosti kratšia a ešte v podstate nemáme vybratý typ,tu ide skôr o dispozíciu a ako ukáže obklad. Ďakujem za názor
Odpovedať
Ahoj ešte by som sa chcel opýtať ako budete riešiť sprchový kút? Bude murovaný alebo vanička? Ak bude vanička tak by som ťa chcel upozorniť na pár dôležitých faktov z vlastných skúseností. 1, Daj si pozor na tesnenie a sifón ,ktorý budete montovať/ mne cez to silikónové tesnenie začala unikať voda a musel som rozobrať celý sprchový kút a vymeniť komplet nový sifón 2, Nezabudnite dať silikón aj z vnútornej strany /ten kto píše ,že stačí iba z vonkajšej strany skla tam tára/ Hrany vaničky nie sú dokonale rovné a stekajúca voda po skle si nájde cestu von 3, Nezabudni na technické dvierka kukni do albumu tie malé dvierka vo WC a tam je odpadový čistiaci kus v prípade upchatia 4, Nepoužívaj kadejaké tesniace lišty do vaničky / daj tam silikón alebo PU tmel,ktorý je trvalo odolný voči vode a teplote/ 5, Nezabudni na hydroizoláciu do sprchového kúta a aj pod dlažbu. 6,Kvalitnú špárovaciu hmotu / ja som použil CERESIT / Iba toľko rady ,ktoré mi pomohli.
Odpovedať
@blackomt K 3. bodu - Preto som písal, či sú stúpačky vymenené, potom tam žiadne dvierka netreba... :-)
Odpovedať
@blackomt Ďakujem za rady..kút .bude murovaný vanička určite nie.......
Odpovedať
@dedo758 dvierka tam 100% budú aj kôli tomu......
Odpovedať
@lila7 Kvôli čomu? :-)
Odpovedať
Prave v dispozicii treba ratat s dost presnymi rozmermi, je to takto velmi stiesnene, kde mas miesto na uteraky,zupany, kos so spinavym pradlom? za mna tie skrinky su zbytocne v tak minikupelni.
Odpovedať
@dedo758 Kvôli odpadu,ak by sa niečo stalo tak najrýchlejším riešením je otvoriť dvierka a prečistiť. Aj keď má stupačky vymenené to neznamená,že nevzniknú žiadne problémy. V tak malom priestore,kde sa nedá hýbať malé technické dvierka pomôžu. Nám to odporučil vodár.
Odpovedať
@lila7 Este mi neda - dvere do kupelne a dvere do WC vedu z malej chodbicky alebo z vacsej chodby? Ja som takto spojila presne tieto dva priestory do jedneho velkeho a zmenila som dispozicne aj umyvadlo a vstupne dvere. Z 2 malych priestorov plus chodbicky som ziskala velku kupelnu, kde sa dalo aj tancovat.
Odpovedať
ja by som na sprchovy kut dal cire sklo...mliecne ten maly priestor este zmensi...
Odpovedať
Verzia s rovno kladenou dlažbou
Odpovedať
Profilova fotka
Príjemné :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?