Čo namiesto obkladačiek do kúpelne?

co by som mohla dat na steny do kupelne namiesto obkladaciek?
Odpovedať
nějaký obklad jako abitibi,je to nic moc nebo marocký štuk pro ty zazobaný,nějaký spec. nátěry jsou,nic mne jineho nenapadá
Odpovedať
Profilova fotka
Vodeodolny nater
Odpovedať
majcik, prosim ta aky vodeodolny nater? znacka alebo nieco, popis blizsie a
Odpovedať
Profilova fotka
super v kúpelni môže vyzerať veľká fototapeta pod sklom, aj čo sa týka údržby, to nemusí byť zlé.
Odpovedať
Profilova fotka
Osobnu skusenost nemam, ale jedna znama si dala do kupelne vodeodolny nater a na podlahu linoleum. Je to asi o dost lacnejsie ako obkladacky.
Odpovedať
Vralen, tiez mam obklad v kupelni rieseny len tak "postriedmo", okolo vane a umyvadiel a steny planujem namalovat obycajnou fabrou...osobne sa mi nepacia kupelne uplne vylozene obkladackami...myslite, ze by tam naozaj mal byt nejaky specialny vodeodolny nater?
Odpovedať
kamarátka má kúpelňu nastriekanú tým špeci náterom, vodeodolný, umývateľný, pred pár rokmi to letelo - volá sa to tuším variopaint alebo tak nejak. striekali jej to pomocou kompresora, na výber mala veľké množstvo odtieňov farieb i farebných kombinácií (také frcky-bodky a pod.) ona je s tým spokojná, vybrala si taký tyrkysový odtieň pofrckaný sivými bodkami a myslím, že za tých pár rôčkov (už to má nejakých 5 či 6 rokov) to neumývala ani raz, vraj nebolo treba, lebo nevidno na tom nič... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vralen - presne Ti poradit neviem, skus sa spytat v farbach-lakoch. My sme natierali sadrokarton v kupelni JUPOL-om, ten byva tusim aj vodeodolny.
Odpovedať
Kamoska sa chysta davat marmoleum, nielen do celej kupelne ale kompet vsade, vyzera to super, len to hodne vyjde. Aj to je jedna z moznosti.
Odpovedať
Profilova fotka
a co nejakou sterku - treba Pandomo? Taky si clovek muze vybrat z ruznych barev a kdyz se to dobre sladi s celkovym stylem koupelny, vypada to moc pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
Aktuálne v jednej kúpeľni používam výbornú farbu od PRIMALEXU. Stále viac je moderné minimálne obkladanie kúpeľni, obklad len pri vani a v sprchovom kúte zvyšok Primalex Fortissimo, farbu je možné namiešať v akomkoľvek odtieni. http://www.primalex.cz/index.php?PHPS...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?